18-годишен се удави след скок от моста в Бургас

Трагичният инцидент е станал около 16 часа
24 юни 2024 19:39, Красимир Ангелов
35
18-годишен се удави след скок от моста в Бургас
Снимка: БГНЕС

Младеж на 18 години от град Средец се е удавил в морето след скок от моста на централния плаж в Бургас, съобщава БТА, като се позовава на информация на полицията в областния град.

Сигнал за инцидента е подаден около 16:00 часа. Тялото е извадено от водата.

На моста в Бургас има няколко предупредителни табели, които указват, че скачането от съоръжението е абсолютно забранено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от Страната
Сухо и горещо време: Страх от ежегодните пожари в Сакар планина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
7
 
! Отговори
иван преди 4 дни
познавах момчето и е скочило по наблизко и си е ударило главата в дъното заплело се е в водорасли и не е можал да излезе
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Неспазването на правила, води до трагедии!
23
0
 
12
 
! Отговори
Жалко за момчето преди 4 дни
Морето в Бургас е бурно от три дни! Горкото момче, някой да не го е карал да скочи, да са се обзаложили? От 2 години има табели на моста на три езика, че скоковете са забранени! Сложиха и спасителти пояси да спасят човек, ако се дави. Защо никой не му е хвърлил пояс. От лявата страна има подводни камъни, които не се виждат, ако е скочил там, може да се е ударил в камъните.
22
8
 
11
 
! Отговори
G. I. Joe преди 4 дни
Сигурно е пушил метамфетамин преди да скочи. Много е кофти тази дрога...
21
1
 
10
 
! Отговори
До От този мост преди 4 дни
Има една паметна плоча ДА!!! Не помня какво честваха,ама МАТРОСИ правиха демонстрации и скачаха оттам.Скочиха 11,изплуваха 10,та тая плоча е на матроса-Камен или Кирил се казваше.Помня,че бях тийнейджър,значи е било през 90-те.Те скачаха от 2рия етаж, та имаше версия,че понеже са скачали от грешната страна, долу се ударил в скали или Железа-Не помня!Виж в гугъл "матрос бургаски мост" и може да излезе нещо:))
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
през лето 1994 целия випуск на ССУМОР Бургас, скочи от парапета на първия етаж. с униформите. никой не се удави. Дарвин е прав. Естествен подбор.
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Като не спазват правилата, мислят,че са "готини". В басейните по Черноморието също е Забранено скачането. Гардовете постоянно правят забележки на нарушителите, но не всеки спазва. Когато едно нещо е Забранено,значи е Забранено. Това е Забрана.Нямаш право на това ,не ти е позволено. Забранено е. Точка.
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
От този мост редовно се претрепват разни олигоофреении. По спомен, на самият мост има няколко възпоминателни плочи за разни удавници. Дълго време, вторият етаж моста беше затворен, именно заради разни дето се правеха на мъже и скачаха от него.
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Най-великото и непобедимо нещо на света е човешката глупост. Преди години, дадоха наградата Дарвин на някакъв, който скочил от 30 метров мост с 42 метрово въже. Единствените хора, които са за съжаление са родителите на този дъмбел. Независимо дали се е самоубил или просто си е бил глупав, сега тези хора ще страдат до края на живота си.
16
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
четири пъти от втория етаж, от първия не ги броя.
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Жалко. Съболезнования на родителите
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Нормално е 18-годишните да се чувстват безсмъртни. Но от време на време чуваме за случаи като този, но по-често белята става с някое BMV или друга мощна кола. Всяко лято при този мост дузини от хлапета скачат за да се почувстват големи герои. Наблюдавал съм тези лудории неведнъж и винаги съм се чудил защо се допуска това?!!! Жалко! Момчето си е отишло преди да е живяло!
13
3
 
33
 
! Отговори
българина преди 4 дни
българина е известен с поговорката, ТИ ЛИ ШЪ МИ КАИШ! а семейството възпитава в този дух
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
МОСТА Е ВИНОВЕН
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Може и да си е счупил врата. Обикновено скачат с главата напред и установяват, че е плитко. Преди години младежка компания на моя приятелка в Бургас - отиват посред нощите за нощно приключение и един от групата решил да скача, но му викнали хайде, че заминаваме и тоу вместо по- навътре, скочил по близо до брега. Тръгнали да го вадят, да му бият шамари, да го свястяват, а главата му висяла и се мятала. После парализиран. Този поне си е заминал и е платил с живота си за глъпостта си.
10
2
 
25
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 4 дни
За бълга.раците предупредителните табели даже и забранителните са покана за скачане.
9
13
 
13
 
! Отговори
Лудото Кики преди 4 дни
На 18г. Отживял си е! То и без друго на горе не е интересно. Пропушваш, жена, деца...
8
3
 
16
 
! Отговори
Боби преди 4 дни
Че къде скача като не може да плува? Умници много на тази възраст. Карат и с бясна скорост автомобили.
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
И аз съм скачал доста пъти, а един път даже от втория етаж на моста(там е около 10м+. неприятно високо и не повторих)обаче тогава не беше забранено, освен това винаги е имало хора с мен, пък и смея да твърдя че съм добър плувец на аматьорско ниво.Оттам се скача при спокойно море без вълни,а в Бс,тихото море е до 11 макс12ч на обяд, после излизат вълни и течения.Хлапето от Грудово(средец) е скочило в 16ч!!!Груба грешка, дори и да е плувец като те дръпне мъртвото вълнение си ЧАО.Лека му пръст.Амин
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Имало е "Глей кво мога". Те и тези с БМВ-тата и те са на принципа: Глей кво мога! Жалко!