Спряха влаковете в района на Елин Пелин

Изключено е напрежението в контактната мрежа
25 юли 2024 23:20, Александър Попов
25
Спряха влаковете в района на Елин Пелин
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Преустановено е движението на влаковете в района на Елин Пелин, съобщиха от БДЖ във връзка с пожара в склад за фойерверки и други пиротехнически средства, който възникна около 18:30 днес.

По искане на МВР, от 20:40 ч. е изключено напрежението в контактната мрежа и е преустановено движението на влаковете в района на Елин Пелин. Причината е пожарът в района, информират от БДЖ.

Влаковете по направление Бургас-София и София-Пловдив-Варна се пренасочват през Карлово. Пътниците, пътуващи във влакове от Пловдив и Вакарел до Искър, и от Искър до Септември, ще бъдат превозени с автобуси, съобщиха още от националния железопътен превозвач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: БДЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
А си ми пипнал кораба или мене или семейството ми....
3
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
А господин съдия стар китоловен номер не мое да не го знаете! 17 век някъде китоловни флотилии навсякъде. Къде за месо, къде за мас, къде за спермацет - финната мазнина в резонансите кутии на кашалотите - за лампи, за парфюми , за мазила! Случва се кораба да попадне в гадна буря... Тогава не било като сега със сателитчетата и единственото спасение е да превърне кораба в спасителна лодка. , като излее цялата мазнина около кораба! Знаеш колко мазно имам да изливам още....
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно на този склад не му е там мястото. Като не се спазват мерките за безопасност сега гледаме ей такива глупости като спиране на влакове.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като заради някакъв *** търгаш на пиратки, евакуират населени места,спират влаковете,газопроводи,горят складове за храни на километър от мястото на взрива,означава че всичко е абсолютно изрядно и са спазени всички правила,за съществуване на милиционер бизнесмен. Или това не е склад за пиратки.