Helpbook: Недовършени ремонти, прах, мръсотия и изровени плочки

Част от вашите сигнали в платформата
30 авг 2024 17:00, Анисия Иванова
27
Helpbook: Недовършени ремонти, прах, мръсотия и изровени плочки
Снимка: БГНЕС

В платформата на Helpbook.info постъпиха редица сигнали за започнати и недовършени ремонти на обществени терени.

В район „Студентски“ след строеж на жилищна сграда пространството около нея не е приведено в задоволителен вид. Прах, мръсотия, изровени плочки, купчини със строителни отпадъци, изсипан бетон - такава е картинката в района. Отделно, сметосъбиращите съдове са крайно недостатъчно, а паркирането в тревните площи е масово.

В Бургас след ремонт на ВиК повече от половин година тротоарът не е възстановен и предвидените за това плочки преседяват подредени на купчини. „Всеки ден оттам минават майки с детски колички, инвалиди, възрастни хора, които си плащат данъците, а газят в пясък и чакъл! Кога Общината ще си свърши работата и ще изпрати екип, който за 1 час да нареди плочките, тъй като не разрешават на гражданите, които живеят в близост да си ги наредят сами?!“

Подобна е картинката и в град Сливен. Продължителен период от време на пътното платно се намират палета с плочки и тротоарни бордюри, които ще се поставят на определените места кой знае кога.

Изпратиха ни снимки от район „Овча Купел“, на които се вижда как тежки машини, обслужващи строеж, напълно са съсипали асфалта на околните улици.

В район „Люлин“ на детска площадка са изградени баскетболни кошове, което е чудесно, но не съвсем. Същите са старателно боядисани, но липсата на рингове прави невъзможно използването им, пише в сигнала.

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от Снимка на деня
Времето утре: На изток - валежи, в останалата част - слънце
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
ами всичките градове се управляваха с години от герб какво очаквате сега някои сесмениха на последните избори с парапетите ама те са същите видяхте къде сапарите на така наречения почетен председател в блиндирана стая
24
0
 
0
 
! Отговори
Майната Ви преди 2 седмици
Тази статия е фейк и манипулация. София е най-красивото място в целия Космос и околните села!
23
0
 
1
 
! Отговори
тоти преди 2 седмици
Споко идва зима ,а пари няма действайте,какво ще стане май никой не му мисли ,а милионите се заровиха незнайно каде както винаги...спете спокойно деца!!!
22
0
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 седмици
Ако това стане в Германия, Англия ,Норвегия затварят фирмата на момента..Ууууу индианциии
21
0
 
6
 
! Отговори
Кръчматъ преди 2 седмици
Туй Ивицата Газа ли е, бе???? Много прилича....
20
1
 
4
 
! Отговори
ПРАВ Е преди 2 седмици
Цените са по 500 000 лева за 50 м2 , там .Днес Пернишкия Кмет Изгони Главния Архитект по тази Причина .След 1 година ще има спад на Цените в пъти .
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да, за съжаление така е в Русия
18
0
 
3
 
! Отговори
Money laundering преди 2 седмици
България е перачница на мръсни пари от трафик на бежанци дрога корупция и про с титуция!!!Цял свят го знае България е в сивия списък!!!
17
3
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 2 седмици
С неграмотно население, като тебе бачкотещ бачкере, какви да сме, бе? Гледай там софрата и пърцуцата и това е. 2 изречения правилно не може да напише, седнал изводи за държавата да прави. Държавата това си ти, бедняко.
16
1
 
7
 
! Отговори
Каквото преди 2 седмици
И да си говорим Бг е държава от третия , че и четвъртия свят . Не знам , кой ни всели идеята , че сме държава от Европа когато нямаме ни на половината половината нещо европейско . ..
15
3
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 2 седмици
Сигналите за София се разглеждат от протопрезвитер Кусан Хадавян, но е възрастен и претоварен и понякога се бави. Аналогично в Пазарджик работи протопрезвитер Кеворк Хачерян, в Пловдив - протойерей Храч Мурадян и в Русе - протойерей Дирайр Хадавян. Останалите градове и села се обслужват от архиепископ Датев Акобян, който е претоварен - обслужва и България и Румъния едновременно съответно се чака дълго за разглеждане.
14
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В София има райски кътчета. И да злобее бедният бачкатор с 4к заплата в склада, и да не злобее- няма да може да си го позволи. За него- панелното гето или ЕПК-то. Токлоз.
13
1
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 2 седмици
До ОбикновенноПърво се строи, правят се улици, тротоари, градинки и т.н. и след това се разкопават за комуникации. Това е най-ефективният вариант.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Софето е пример за европейска столица, добре че Боку всемогъщия архитект опраи нея и другите градове и заприличаха на гета от войната в Афганистан, напраи и магистрали и всичко, стига сме недоволничели от банкянския крадлив гений :))
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Охо , вдигна ми се цената на джипката
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ккаво ви пука , важното е да си купувате апартаменти , че ще скачат
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде са Спаси София и кмета ... Вече една година безделничат
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Супер е.
7
0
 
5
 
! Отговори
Обикновенно преди 2 седмици
Първо се прави инфраструктурата в белите държави и после се стои е това е когато всичко е законно а не пране на мръсни Хари чрез презастрояване.Като у БеГето.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Повечето от тия дето се оплакват идват от селата. До вчера са впряга ли каруцата и са газели в калта, днес вече станаха големи столичани с претенции