Собственикът на изгорелите складове: Не е човешка грешка

От пожара е унищожена цялата продукция и техника
21 окт 2024 16:29, Инна Ангелова
14

Големият пожар в Карнобат изпепели складова база за съхранение и производство на ядки. Сигналът за огъня е получен малко след 6 ч. сутринта, малко след като работниците идват на работа.

На място е изпратен един екип от пожарната в Карнобат. Огнеборците установили, че пожарът се е разраснал и се развива в средата на производствената база. За да се потуши огъна са се включили и допълнителни екипи от Бургас, Карнобат и Айтос.

Щетите тепърва ще се изчисляват, изгоряла е цялата продукция и техника.

Пред Bulgaria ON AIR собственикът на базата сподели, че най-вероятно се е запалила една от производствените машини за ядки, която работи с олио и по всяка вероятност то се е запалило.

“Как е станало - никой не може да каже. Отговаряме на всички изисквания, имаме всички сертификати, не е човешка грешка", смята Янко Лолов.

"Имало е хора, единият от работниците е подал сигнала за пожара. Няма пострадали. Всички сами са излезли. Общата площ на базата е около 1500 кв метра. На две места металната конструкцията е паднала, покривните ламарини също. Затиснали са производствената база и складовата част, където има струпани ядки, включително в насипно състояние", съобщи директорът на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" Николай Николаев.

Гледайте целия репортаж на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Страната
В Шумен разбиха печатница за фалшиви банкноти от 50 лв. и 500€
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 часа
Тези Лолови в цяла България са големи измамници. Лъжат, крадат и мамят работници и служители, клиенти и доставчици... Много неправилно поведение имат към хората. Според мен, някой ден ще ги пратят при девиците на Мохамед
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Дано да не е верно написаното по долу за Розовата долина но това райско място е престъпно занемарено от управляващите на България. Там са заселвани едни много странни хора които контрастират с пейзажа доста фрапиращо. Не е трябвало да се допуска заселването им в района.
12
1
 
5
 
! Отговори
имал сертификати!!! преди 5 часа
Нека този инцидент послужи за повод да се проверят не дали има, а как са му издадени всички разрешителни и сертификати! И не само в Карнобат. Ако службите си размърдат задниците ще установят шокиращи неща за функционирането на бизнеса на този "бизнесмен". Например краварниците му в едно село в Розовата долина,където от 3 години изхвърля десетки тонове органични отпадаци в деретата и полята.Отделно шума,вонята,разбиването на пътната мрежа. И всичко му било по закон!
11
0
 
2
 
! Отговори
00-11 преди 5 часа
Нищо лично..., просто бизнес конкренция!!! Капитализъм а го е...!!!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
така както се вижда, е някакво голямо тенекиено помещение, модерно строителство, леко и евтино.Ако бяха сериозни бетонни конструкции, нямаше да се скапе.
9
0
 
2
 
! Отговори
VladTepes преди 5 часа
Да сезира архиепископ Датев Акобян arhiepiscopie***armeana.ro.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Като знам как се вадят сертификати в България ........ Всичко е било наред
7
0
 
5
 
! Отговори
изгоряла е цялата преди 6 часа
продукция и техника. Кога са се включили допълнителните екипи от Бургас, Карнобат и Айтос? Когато всичко е изгоряло ли?
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
той бизнесмен от кой обръч е? новото начало или старите дерибеи? прилича на акция в стил КОЙ.
5
0
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 6 часа
Това, че има издадени множество Сертификати за съответствие това не означава, че във въпросната фирма не е имало пропуски, нали? Жалко е за продукцията .., жалко е за труда ...!
4
0
 
7
 
! Отговори
?!? преди 6 часа
Ново Начало се гради като изпепелим старото. Или ще чакаме още такива инцидента, ако МВР и институции не си застанат на мястото. Години наред едно и също. Айде стига вече
3
6
 
8
 
! Отговори
Онзи преди 6 часа
Така става, след като откажеш да гласуваш за "кой" или за тикBoч.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Таз шия не е от туршия тоз врат не е от ядки :)))
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Вчера ъм посока карнобат, около 4-5 часа следобяд, профучаха поне 6-7 патрулки с "*** газ".