Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско

Хората му няма да гостуват в телевизията
21 окт 2024 14:58, Инна Ангелова
189
Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, изпрати гневно писмо до бившите си работодатели bTV, в което критикува водещата на “Тази сутрин” Мария Цънцарова.

“Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право”, започва писмото си Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че разбира свободата на словото и е “за” човек да може да се изразява свободно и то публично, особено ако е журналист.

“Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари”, споделя Трифонов.

“Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен”, сподели съобщението си Трифонов в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
0
 
! Отговори
Махленското поведени преди 3 минути
на Слави Трифонов и неговите некадърни режисьори , не го прави джентълмен . Тоя си в един елементарен чалГоПитек.
166
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 20 минути
Що така бе, Миме.
165
1
 
1
 
! Отговори
Не съм напълно преди 42 минути
съгласен.Махленско поведение означава робуване на първосигнални ниски страсти,навици и увлечения.При Цънцарова освен тях и описаните от Слави нейни професионални недостатъци има и една дребна селска песметливост,желание да покаже на господарите си,които и плащат,колко е полезна за делото им и как заслужава да бъде издигана.В мечтите си тя сигурно се вижда като Уинфри,незаобиколим фактор,определящ насоките на общественото мнение.Отвратителен тарикат като нея следва да бъде игнориран и забравен.
164
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 49 минути
Тоя па. Бил привлякъл някога си зрители за БТВ и сега какво, да не смеят да задават неудобни въпроси на неговите хора. И тоя щял да бори корупцията.....
163
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
По Босфор тв дали казват нещо за Пеевски?
162
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
По - компрометирана тв от бтв, едва ли някога е имало! А църцалова е толкова журналист колкото аз съм космонавт.
161
2
 
4
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 час
ИТН имало такъв народ ,да имало някога но той почна да се осъзнава и тези клоуни и шоумени ще гледат следващият парламент по телевизията.
160
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Че то някой още гледа ли пеевски тв?
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Цънцар на румънски е комар,Цънцарова има влашка жилка,грознаидолнасмрат.
158
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 часа
Боико навремето каза за ТЪпата кърджалийска,,* няма разлика с цънцарова
157
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 часа
Няма разлика между Цънцарова и ***
156
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Ако не махнат тая злобна жена ,която заряза дори децата си ,нама да има зрители ибез това малко останаха !
155
1
 
8
 
! Отговори
Тя преди 2 часа
Плоска с празен панталон, от де това самочуствие
154
8
 
4
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 2 часа
Чакаме Грахич Слав!!!!!!! Да друсне един не кючек ? Що не я пусна нея на предни позиции! Целта работа ти е такава за твое съжаление! Партия с Балабанов, Грахич,ония смешните сценаристи и Лили (да Лили онази с млекоцентралите)не става братче!
153
8
 
8
 
! Отговори
Копейкин преди 2 часа
И за мен не беше приемливо да опростачиш две поколения българи с безвкусните си скечове и сръбски кючеци ама го направи и то за пари за много пари. Тогава не рева. Сега няма гювеч и...... пак се продаваш за пари. Не се ли наяде? Бог знае колко ти остава. Нямаш ни дете ни коте. Никой не ги е взел със себе си
152
4
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 3 часа
До 151. Това е един от най-глу.павите коментари - в стил "А вие защо биете неггрите"? Едното не пречи на другото ве, глу.пак.
151
9
 
9
 
! Отговори
До гражданин преди 3 часа
То пък Трифонов е един Убавец!Тошко африкански и Балабанов също.
150
10
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 3 часа
Тази грозна коза Цънцарова е отвратително пристрастна. Отдавна е категорично ясно от поведението й в ефир, че сервилничи на промяната и се държи гадно, подло и тенденциозно с други гости в предаването.
149
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Дългия има грешен фокус. Не поведението на Цънцарова спрямо някой друг политик от партиите на омразата е притеснително. Притеснително е как медиите в България правят внушения, че палестинците сами са виновни, че в момента се извършва геноцид над тях. Хвалят Израел, подчертават даже, че били уж ударили "терористични организации". Пробутват ни войната за мир! И то такава война в която от упор Израел убиват беззащитни хора от слаби и обезоръжени страни. И не се показват нещата от други ТВ по света.
148
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
пени са кат пинчер, църка кат мишка, окакан кат малайзийски шупар