Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда

Полицаи го засекли да се вози с шофьор в Сливен
Обновена: 19 дек 2011 13:02 | 19 дек 2011 13:02, Красимир Ангелов
71
Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда
Снимка: Архив Булфото

Йосиф Йосифов – Йоско, който причини катастрофа в столичния квартал „Бояна“ в началото на март, при която загинаха двама души, ще трябва да присъства на следващите заседания по делото, постанови Софийският градски съд.

Това стана въпреки съдебномедицинската експертиза от трима лекари, които твърдят, че Йосифов е в състояние, което не му позволява да се яви в съдебна зала.

Според заключението от експертизата, Йосифов не можел да стои в седнало положение повече от 15 минути и поради тази причина той не може да присъства на съдебните заседания.

В същото време обаче четирима полицаи от Сливен свидетелстват, че на 13 ноември и на 3 декември са видели Йосифов в Сливен да стои на седалката до шофьора си.

По думите на органите на реда, те са проверили личните карти на всички пътници и са изготвили докладна записка, че Йоско се е возил в джипа.

Още по темата

На базата на тези показания съдът отсече, че след като Йосифов може да пътува от София до Сливен, може да присъства и на делото в съда.

Тези противоречия станаха повод съдът да насрочи следващо съдебно заседание на 26 януари, в което обаче ще присъства и лекар в съдебната зала.

Така ако Йосифов не се яви, делото може да продължи задочно срещу него или да му бъде наложена по-тежка мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: ЙоскоЙосиф Йосифов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
Onq преди 11 години
Iosko Miosko si4ki sa ravni ne se znae koga nqkoi 6te gi gramne :D
68
1
 
1
 
! Отговори
zax преди 12 години
69 иф Ti si sme6nik fani i se samozastrelqi i si spri mukite.I prestani s tvoite tupi i nekompetentni po temata komentari!
67
3
 
4
 
! Отговори
иф преди 12 години
абе много сте силни тука в сайтовете пък сте *** и глупаците мишкииииииииии йоско ще го оправдаят пук вие ша лапате мухите и пак ще е номер 1 мишкариииииииииии
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЛЕДВА ДА БЪДАТ ОГЛАСЕНИ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ТРИМА ***, КОИТО БЕЗСПОРНО СА СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД, ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, И ДА ИМ БЪДАТ ОТНЕТИ ПРАВАДА ДО ЖИВОТ ЗА НАЗИДАЕНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ПЛАКОМИ, НАГЛИ И ГНУСНИ ОДОБНИ *** В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ. СРАМ ЗА ЛЕКАРСКАТА ПРОФЕСИЯ!
65
0
 
8
 
! Отговори
BG преди 12 години
ДА СТОИ ПРАВ ШТОМ НЕМОЖЕ СЕДНАЛ....
64
0
 
21
 
! Отговори
.... преди 12 години
...тоя коледно да си гние в собствените си ***, *** смотано
63
0
 
16
 
! Отговори
Огнян преди 12 години
Да съвсем верно е че лекарите са втората по корупцонна практика професия след съдийското съсловие. Заедно те са най-големия чадър на родната мафия.Редно е лекарят, който издава на подсъдим болничен да се явява заедно с подсъдимия на процеса и да се закълне пред съда че говори истината.
62
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво пречи да се изправя за малко на всеки 14 минути. Нека се разтъпква, докато го съдят, нема лошо. Или да го осъдят по бързата процедура без право на обжалване...
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да си го приберат в затвора, заедно с лакрите, да си го лекуват на място!
60
0
 
24
 
! Отговори
TAKA DE преди 12 години
като номер 58.Да му осигурят и зъболекарски стол ако трябва, да си лежи и процеса срещу него да си тече. Какво става?! Галеви-Малеви, Йосковци, Очите-мочите, всички се измъкват.
59
1
 
13
 
! Отговори
питам преди 12 години
И после докторите искат да им се увиличават парите.Май най скромния доктор е като нагъл октопд най малко.Трябва да разследват докторите какви имоти,коли и пари имат и да видим произхода на средствата за това как ще ги докажат.
58
0
 
35
 
! Отговори
BULGARIA преди 12 години
Този престъпник ограби хора ,уби и e нa cвoбoдa ?!!
57
0
 
21
 
! Отговори
e, преди 12 години
Йосифов не можел да стои в седнало положение повече от 15 минути ===============================================E, да стои в седнало положение 14 минути. ako triabva i legnal da go sadiat.
56
0
 
19
 
! Отговори
aha, преди 12 години
Aaaa съдебномедицинскитe експертизи купeни от трима лекари ?
55
0
 
37
 
! Отговори
аноним преди 12 години
добре казано *** но с много силен гръб. дължи пари на фирми, тои е изпълнител на държавни обекти може ли да си обясните как става.кучетат си лаят кервана си върви а ние фалираме заради тези ***
54
0
 
23
 
! Отговори
зузу преди 12 години
жалко за нас и сега този престъпник е медиина звезда,а никои нищо не направи за да е в затвора и да е забравен от господ. жалко страхуваме се от такива като него защото имаме деца,и нямаме защита от закона и държава,тои пак ще си е добре за наша сметка.
53
1
 
30
 
! Отговори
SANDO преди 12 години
ТАЗИ *** ДАЖЕ 6ТЕ Я СЪДЯТ , АЗ АКО СЪМ НА РОДАТА НА УБИТИТЕ 6ТЕ НАМЕРЯ НАЧИН ДА МУ ПРЪСНА МАНЕРКАТА ,НИКОИ НЯМА И ДА ПЛАЧЕ ЗА ТОЗИ НЕРЕЗ ГНУСЕН .......................
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По време на днешното заседание в Софийски градски съд бяха приети и докладни записки на полицаи от Сливен - Пламен Петков, Петър Петров, Станимир Стоянов и Димитър Тасев....от разпита на полицай Петков стана ясно, че на 3 декември около 20.30 часа, той е спрял за проверка край вилна зона в Сливен лек автомобил, в който пътувал подсъдимият Йосиф Йосифов. Автомобилът бил управляван от Станимир Кьосев. С него пътувала и Валя Йосифова.
51
1
 
40
 
! Отговори
зузу преди 12 години
и докторите са за затвор
50
1
 
13
 
! Отговори
цитат преди 12 години
ivanov | 19.12.2011 12:01е, като го оправдаят, ще целуне някоя чудотворна ииконаи ще последва чудодейно изцеряване Усмивка