Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда

Полицаи го засекли да се вози с шофьор в Сливен
Обновена: 19 дек 2011 13:02 | 19 дек 2011 13:02, Красимир Ангелов
71
Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда
Снимка: Архив Булфото

Йосиф Йосифов – Йоско, който причини катастрофа в столичния квартал „Бояна“ в началото на март, при която загинаха двама души, ще трябва да присъства на следващите заседания по делото, постанови Софийският градски съд.

Това стана въпреки съдебномедицинската експертиза от трима лекари, които твърдят, че Йосифов е в състояние, което не му позволява да се яви в съдебна зала.

Според заключението от експертизата, Йосифов не можел да стои в седнало положение повече от 15 минути и поради тази причина той не може да присъства на съдебните заседания.

В същото време обаче четирима полицаи от Сливен свидетелстват, че на 13 ноември и на 3 декември са видели Йосифов в Сливен да стои на седалката до шофьора си.

По думите на органите на реда, те са проверили личните карти на всички пътници и са изготвили докладна записка, че Йоско се е возил в джипа.

Още по темата

На базата на тези показания съдът отсече, че след като Йосифов може да пътува от София до Сливен, може да присъства и на делото в съда.

Тези противоречия станаха повод съдът да насрочи следващо съдебно заседание на 26 януари, в което обаче ще присъства и лекар в съдебната зала.

Така ако Йосифов не се яви, делото може да продължи задочно срещу него или да му бъде наложена по-тежка мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: ЙоскоЙосиф Йосифов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
28
 
5
 
! Отговори
турчин преди 12 години
Нека ви мачкат за да не говорите , че турските тирове са ви виновни и те правят катастрофите.
8
1
 
63
 
! Отговори
frugo преди 12 години
Кога ще видим в съда някой от лекарите, които обслужват мафията и ги спасяват от затвора?Какво стана с прокурорското синче, убило двама на бул. България, докато се състезавало със своето АУДИ с друго БМВ???
7
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евалла на полицайчетата, добре са го нагласили с докладната ;) Съдът обаче ще го оневини, както винаги става в нашите съдилища.
6
3
 
29
 
! Отговори
Sofiq преди 12 години
Dano v zatvora savsem da ne moje da sqda!!!!!!
5
1
 
49
 
! Отговори
ойой преди 12 години
И като не може да сяда какво? Убива хора, а после не може да сяда и не може да бъде съден. *** И ПАРОДИЯТА Е ТОВА!!!
4
0
 
59
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Тоя Йоско,не му трябва лекар....трябва му снайперист,двете колене и двата лакътя......за да страда дълго.....мноооооого дълго
3
2
 
30
 
! Отговори
Sofiq преди 12 години
Dano v zatvora savsem da ne moje da sqda!!!!!!
2
0
 
39
 
! Отговори
xxx преди 12 години
трагедията е пълна ...
1
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като не може да сяда да стои прав в ъгъла като наказан. Без това като виждам съдебната система май само това ще му е наказанието...