Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда

Полицаи го засекли да се вози с шофьор в Сливен
Обновена: 19 дек 2011 13:02 | 19 дек 2011 13:02, Красимир Ангелов
71
Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда
Снимка: Архив Булфото

Йосиф Йосифов – Йоско, който причини катастрофа в столичния квартал „Бояна“ в началото на март, при която загинаха двама души, ще трябва да присъства на следващите заседания по делото, постанови Софийският градски съд.

Това стана въпреки съдебномедицинската експертиза от трима лекари, които твърдят, че Йосифов е в състояние, което не му позволява да се яви в съдебна зала.

Според заключението от експертизата, Йосифов не можел да стои в седнало положение повече от 15 минути и поради тази причина той не може да присъства на съдебните заседания.

В същото време обаче четирима полицаи от Сливен свидетелстват, че на 13 ноември и на 3 декември са видели Йосифов в Сливен да стои на седалката до шофьора си.

По думите на органите на реда, те са проверили личните карти на всички пътници и са изготвили докладна записка, че Йоско се е возил в джипа.

Още по темата

На базата на тези показания съдът отсече, че след като Йосифов може да пътува от София до Сливен, може да присъства и на делото в съда.

Тези противоречия станаха повод съдът да насрочи следващо съдебно заседание на 26 януари, в което обаче ще присъства и лекар в съдебната зала.

Така ако Йосифов не се яви, делото може да продължи задочно срещу него или да му бъде наложена по-тежка мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: ЙоскоЙосиф Йосифов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а на докторите постановили лъжлива диагноза нищо ли няма да им направят????
48
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Този престъпник ограби сума ти хора ,уби ,а никой не го затвори ,как да живвем спокоино, ясно е че зад него има депутатско рамо дано господ види
47
0
 
31
 
! Отговори
дсфг преди 12 години
Пожелавам си повече такива (честни) полицаи през новата година! Браво!
46
0
 
31
 
! Отговори
мдаа преди 12 години
Ами много лесно става сега.Щом ченгетата са видяли другаря Йоско да се губарка с уважаемия съд,да намерят лекарите,които са освидетелствали,да ги пратят на съд и да им отнемат правата доживот.А на другаря Йоско максимална присъда.Немали кой да ги вкара тея богаташи-гавраджии там където им е мястото.Нясно е като бял ден,че всичко е един цирк.Това общество иска престъпниците да са в затвора,ч не да се разхождат сред нас със скъпите си коли.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лекарите поясниха, че на този етап явяването на Йосифов в съда е невъзможно. Това може да стане минимум една година след момента на травмата. Въпреки това доктор Сарафов не очаква Йоско да е в състояние, което да му позволява да се изправи пред съда и след март месец.
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Състоянието на Йосиф Йосифов - Йоско се влошава. Това показва приетото на днешното съдебно заседание заключение на допълнителна експертиза, направена от докторите Сотиров, Сарафов и Митев.
43
0
 
18
 
! Отговори
ЗУЗУ преди 12 години
има ли правосъдие в БЪЛГАРИЯ!!! САМО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНИЦИ
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това дребно *** не го ли изпратихте вече да чисти кенефите в Белене?
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Друго си е да спамиш на маймуница, а?
40
10
 
0
 
! Отговори
malkiq sliven преди 12 години
pak zapo4vame sporovete pak zapo4vame da si pokazvame 4ove6kata zloba pak zapo4vame da si izkazvame mneniqta tam kadeto ne ni pitat otvarqt se vaprosi koito ne mojete da re6ite tuk sled katastrofata izpisahte mnogo redove i sega prodaljavate ne znam kvo polu4avate sled dumite i kletvite koito kazvate v forumi kato tozi 4udite se koi da kalnete i koi da vinite za ne6tastiqta si mi da vi kaja vzemete si poglednete jivotite poglednete se malko sebe si dajvata bila takava horata NE STAVATE
39
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами ето ви показателен факт за корупция и опорочаване на процеса - 3-*** доктори са издали фалшива експертиза на Йоско, някъде да пише, че се разслеват за издаване на документ с невярно съдържание, за лъжесвидетелстване, за възпрепятстване на правосъдието?!
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма как да станем държава за 2 години. 1/3 от съдиите и прокурорите са назначени от Гоце, 1/3 от предишното правителство и никой не може да ги пипне 5 години. Дотогава ще служат на своите си господари. Кво като пискат от Брюксел за съдебната ни система? Да си пискат...
37
0
 
30
 
! Отговори
. преди 12 години
Абе *** ако имаше държава нали щяхте да търчите по Йоско за интервюта , както тормозите жертвите на престъпление , чакате пред къщите им и ги тормозите , айде едно интервю от Йоско бе да видим кво има да ни каже ?
36
0
 
20
 
! Отговори
jdm преди 12 години
Във всяка друга държава, но не и в България до сега да си лежи до живот в килията и да бара меча на някой ***. Живеем в най мизерната страна на планетата.
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И този ще го оправдае онази *** Ченалова!
34
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
с Йоско няма да стане нищо. той може да си плати на 30 лекари, не на трима. съдиите и те ще хапнат богато. за хорицата ще остане само скръбта и мъката. за нас горчилката , че живеем в таз *** държава.
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да беше умрял тоя *** сега ще го изкарат ...
32
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано холандците да прочетат тази новина.Само те ни останаха приятели в *** EU.
31
0
 
12
 
! Отговори
а.с преди 12 години
Да се гордее човек...Най добрите сме в Европа,малко ме е срам че на нова година ще спомен будителите тея дето умряха за да не станем турци.Гордей се Българино с мизерията си,гордей се че изчезваш от лицето на земята.Гордей се че избра наркотафикант за премиер.Гордей се Българино защото аз няма да го правявече!
30
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми то Сливен е негов и на брат му Пламен!