Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда

Полицаи го засекли да се вози с шофьор в Сливен
Обновена: 19 дек 2011 13:02 | 19 дек 2011 13:02, Красимир Ангелов
71
Съдът вика болния Йоско, нищо че не може да сяда
Снимка: Архив Булфото

Йосиф Йосифов – Йоско, който причини катастрофа в столичния квартал „Бояна“ в началото на март, при която загинаха двама души, ще трябва да присъства на следващите заседания по делото, постанови Софийският градски съд.

Това стана въпреки съдебномедицинската експертиза от трима лекари, които твърдят, че Йосифов е в състояние, което не му позволява да се яви в съдебна зала.

Според заключението от експертизата, Йосифов не можел да стои в седнало положение повече от 15 минути и поради тази причина той не може да присъства на съдебните заседания.

В същото време обаче четирима полицаи от Сливен свидетелстват, че на 13 ноември и на 3 декември са видели Йосифов в Сливен да стои на седалката до шофьора си.

По думите на органите на реда, те са проверили личните карти на всички пътници и са изготвили докладна записка, че Йоско се е возил в джипа.

Още по темата

На базата на тези показания съдът отсече, че след като Йосифов може да пътува от София до Сливен, може да присъства и на делото в съда.

Тези противоречия станаха повод съдът да насрочи следващо съдебно заседание на 26 януари, в което обаче ще присъства и лекар в съдебната зала.

Така ако Йосифов не се яви, делото може да продължи задочно срещу него или да му бъде наложена по-тежка мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: ЙоскоЙосиф Йосифов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
в случая няма да мине с 4 цифрена сума, то и песнионер може да извади такава(справка телефонните и разни други измами)
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И корумпираният съд и мутрите са творение на БСП. А гарван гарвану око не вади. Забравете, че нещо ще му направят на тоя.
27
7
 
1
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Може да е на бсп, ама при бсп беше по-добре. народа иска първо хляб и зрелище и чак тогава ако може справедливост. сега тези които реват срещу герб твърдят че герб им взема хляба ( то зрелището си остава, него никой не може да го вземе в бг), затова драпат пак към онези които им дават и двете, а пък за справедливостта пак няма да остане място.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама чакайте малко, съдиите за какво получават толкова огромни заплати, за да вкарват кокошкари в пандиза, а да пускат мутрите?! Пикам аз такъв "съд".
25
3
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
Като не го казват медиите, ти защо го скатаваш?
24
2
 
9
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Става това, че се нагушват със симпатична 4 цифрена сумичка..ще въртят, ще сучат и ще изкарат Йоско жертва едва ли не.
23
0
 
28
 
! Отговори
Ами преди 12 години
Ами мерзавците "лекари" дали подобно становище???? какво става с тях?
22
0
 
18
 
! Отговори
сливналия преди 12 години
Тези дни очаквайте и цирка с Мъндев в Първи Частен Съд/Бургаския апелативен/....
21
1
 
21
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
На БСП, как чие творение? Луканов си създаде мутрите, другарите след него ги доразвиха.
20
0
 
12
 
! Отговори
qze преди 12 години
абе, чие творение е този йоско и такива като него?
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми те хората знаят, който е търсил справедливост и възмездие от български съд се е опарил...жестоко.
18
1
 
15
 
! Отговори
Йоско преди 12 години
Споко бре!! В България ако нещо не става с пари, става с повече пари. Ако и тогава не стане значи не си дал достатъчно. А аз имам!
17
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените празни кратунковци пак плюят по Бойко и Цветанов, а те нямат никаква вина, че корумпирания съд на агент Гоце пусна *** от Катуница на свобода! И не само тях, а десетки престъпници и дори убийци се разхождат на свобода с условни присъди. Условната присъда е признание на съда, че лицето е виновно, така че причината не са липса на достатъчно доказателства, както червените кратунковци повтарят постоянно, а самите корумпираните съдии, които продължават нагло да дават тия смешни условни присъди на закоравели престъпници. Явно отрицателните доклади на ЕС и недоволството на хората от тези абсурдни решения са недостатъчни за независимия съд, та май трябва да заиграе тоягата по наглите им физиономии, иначе с тия облечени във власт бандити, които сега даже ще получат и 13 заплата няма друга оправия! Ето сега и ЙОСКО се вози, разхожда се на свобода, за него какви доказателства трябва повече от това, защо този пореден мним болен и доказан убиец още е на свобода? и при този ли случай пак са виновни Борисов и Цветанов, а ? Кажи бе Груев, нали рева за 13 заплата на съдиите, а платени червени драскачи и те ли ще получат 13 заплата за ежедневните плюнки по най-доброто ни правителство от 70г. насам? - засрамете се най-после и престанете да лъжете и да дезинформирате хората. С тая Гьобелсова пропаганда няма да стигнете далеч, със сигурност ще си останете завинаги *** на България!!!!!!!!!
16
3
 
62
 
! Отговори
??? преди 12 години
Минаха 72 часа от катастрофата край Сливен,при която мутренски джип уби двама български прокурори.Слугинажните медии още не смеят да съобщят имената на шофьора-убиец!Поне имената,нищо друго!Смятайте докъде им стига раболепието към комунистическите мутри!
15
3
 
29
 
! Отговори
,,LARI,, преди 12 години
TRIMATA DOKTORI,DIREKTEN DOJIVOTEN ZATVOR,BEZ PRAVO NA OBJALVANE.
14
2
 
35
 
! Отговори
Магистратчето преди 12 години
Абже какво сте се заяли с Йоско бе, добро момче е, недейте така! Убеден съм, че ще се намерят доказателства, че се разкайва, не е искал тъй да се случи, оказал е първа помощ на убитите. Ще му дадат една условна присъдка, хем съдията да е спокоен, че няма да му създават дискомфорт, хем да отчетат дейност. После пак ще си джитка новата жипка и ще показва средни пръсти на полицаите, защото е над закона а съдиите ще са с едно 100 бондака напред и ще си въртят синджирчето безгрижно....
13
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Йосе,Партията стои ли още зад гръбчето ти,мама?
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Возил се със шофьор".Ами то щеше да трагично да кара пак той и да убие още хора
11
6
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
"докато се състезавало със своето АУДИ с друго БМВ"-------------хахахахахха
10
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз да попитам....на тия тримата докторя, които са лъгали, че Йоско е болен и не може да свидетелства - защо не им е повдигнато обвинение от прокуратурата, защо не се разследват за това, че са излъгали съда и са се опитали да осуетят процеса????