Пуснаха Кленовски под "домашен арест"

Той е издирван от Интерпол за източване на банкови карти
31 яну 2012 18:01,
131
Пуснаха Кленовски под "домашен арест"
Снимка: архив Булфото

Софийският градски съд наложи мярка за неотклонение "домашен арест " на Стефан Кленовски, който бе задържан преди няколко дни в столичен търговски център. Като причина за решението си съдът посочи, че Кленовски работи, има четири деца и чисто съдебно минало.

Още по темата

Кленовски е издирван от Интерпол за участие в организирана престъпна група за източване на банкови карти.

На пресконференция днес министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че има данни, че Кленовски и съучастниците му са присвоили над 15 млн. евро.

Около задържането на Стефан Кленовски избухна скандал, защото жена му Илияна обвини служителите на МВР, че са упражнили насилие.

Тя заяви, че полицаите са напсували 13-годишната й дъщеря и са ударили шамар на сина й.

Днешното решението може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

Съдия по делото на Кленовски е председателят на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова. Името й нашумя в последно време покрай скандал с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Цветанов заяви, че у него се пораждат съмнения, че Тодорова обслужва интересите на организираната престъпност. Като причина за подозренията си МВР шефът посочи забавянето на делото за наркотрафик срещу сочения за емблематичен подземен бос Васил Маникатов.

Председателят на съюза на съдиите от своя страна обвини Цветанов, че уронва престижа на правосъдието и заплаши да заведе дело срещи него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО ДРУГАРКО ТОДОРОВА , БРАВО ... ПЪК ПОСЛЕ КРИТИКУВАМЕ ХОЛАНДЦИТЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМАЛО КОРУПЦИЯ ??? ЕДИН РАЗДАВА КУФАРЧЕТА НА НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ ЗА ДА ГИ НАПРАВИ МИЛИОНЕРИ , ДРУГ СИ НАЗНАЧИ СЪДИЙ - ПОСЛУШНИЦИ А НАРОДА СИ МИСЛИ ЧЕ НЕМА ПО-ДОБРО ОТ БКП / БСП ...
37
0
 
11
 
! Отговори
Стария преди 12 години
Публикувам едно стихотворение на Йвайло Балабанов, което разтърси душата ми:Българско стихотворение Момчета, знам, че вече ви дотегнаи хлябът сух, и голата ракия,и тежкото небе на тази беднастрана, в която няма прокопсия....Великите й царски идеалиднес вече са митичен архаизъм.България търгува със парцалиот раклата на своя комунизъм.България е гладна просякиня.С душа поциганена, необута,тя проси чуждоземна милостиняпо пътя между Лондон и Калкута.Честта е болна, съвеста пияна,а ореолите - алъш-веришии луд е, който плаче с Дебеляновпо някакави си белоцветни вишни.Със страшна сила днес от небесатависи един въпрос полуобесен:Кажете ми къде е свободатаот синята ни ноемврийска есен?Защо пирува с разни богаташии хитреци, дошли на власт и мода,с дрогясали бандюги и апаши...Защо е с тях? Защо не е с народа?Момчета, знам, че е на халос туй, ческърбим за свобода и бели вишни.В земята на Васил Иванов Кунчевднес всички романтици са излишни.Но да запеем, дявол да го вземе,със мъжки глас във тази нощ безроднаи нека екне - като в турско време,"Къде си, вярна ти, любов народна?" Ивайло Балабанов
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това на снимката ли е кленовски !? или самата истина ... арестуват дребни хулигани, някой друг дилар и кокошкари. А хората с пари и връзки "под домашен арест" ;)
35
0
 
10
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Незнам защо е този позор,полиция,съд,Подобре полицията да си стои на страни и да чини сеир на прокуратурата,то просто няма смисъл от акции,след като съда не може да събере аргументи срещу престъпниците.Нека народа бъде мишена на престъпниците,и тогава ще се видят действията на съдиите.И без това хората по селата биват избивани за 2 лева,и няма кой да ги защити,така че няма нужда от полиция и съд.
34
3
 
21
 
! Отговори
ДЖУСА преди 12 години
ЕВААЛАА НА КЛЕНОВСКИ ТАРИКАТ ИЗХРАНВА НЯКОЛКО СЕМЕЙСТВА СЪДИЙСКИ ПРОКУРОРСКИ ПОЛИЦЕЙСКИ ТА И НЕГОВОТО ГОЛЯМО ..ЕВАЛАА
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По него било стреляно и дори бил убит два три пъти....!
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя го пишете безследно изчезнал. Той досега се е крил, не вярвам да не изчезне отново. За съжаление това ни е съдебната система и колкото и да симпатизирам на управляващите ако до края на годината съдебната ни система остане в този си вид, няма да могат да разчитат на моя глас.
31
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,СЕГА ЦВЕТАНОВИТЕ ДА СИ ГО ПАЗЯТ,ГОРЕЩИЯТ КАРТОФ Е ВЪВ ТЕХНИТЕ РЪЦЕ ,БРАВО НА СЪДА,НАКЕФИХ СЕ
30
0
 
17
 
! Отговори
Уки преди 12 години
Скапана държава, какво правораздаване, ето заради такива изцепки сме на това положение. Тая си е взела подкупчето, кво и дреме, че има международна заповед за задържането му. Всичко е корумпирано, особено независимите съдий.....съд за такива *** като тази. Окончателно се убедих, че тази държава няма да се оправи.....пътя, чантата и за хляб, махам се с цялото семейство .... майната и на България......скапана държава
29
0
 
19
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Има хора, които уважават труда ви и са благодарни че ви има в много ситуации. Това че все още има полиция е малката пречка към тотална анархия в тази държава. Иначе и аз бих се почуствал много тъпо, ако това *** съм го арестувал и ме е псувал и заплашвал и мутресата и келешчетата му са ми се зъбили насреща и накрая го пускат. Кога ще се вкара бърза процедура за обида и заплаха над длъжностно лице? Ако ще и 10 дена да е, ще укроти доста страстите при такива арести!
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Издирван с европейска заповед... избягал от полицията преди... с фалшиви документи в момента на задържането... и сега домашен арест. Шенген ще го гледаме през крив макарон!!! Съдебната система трябва да се разтури тотално, явно е, че не подлежи на реформиране.
27
0
 
9
 
! Отговори
а преди 12 години
Нека да покажат снимките и имената на всичките 60-70 човека от групата да ги видим!
26
0
 
2
 
! Отговори
ДО ПОЛИЦАЙ преди 12 години
Ти сега ли разбра за какво става въпрос?
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И баш голям този Кленовски, като да е в 6-7 клас гледам на снимката. Алоу, актуална снимка сложете, иначе ще ви дам на ACTA !!! :)))))
24
0
 
21
 
! Отговори
. преди 12 години
Тоя заплашва полицаи, прави циркове , вика до небесата жена му , едва ли не трябваше да му се извинят , че е крал и че го търсят в цяла Европа и накрая нашите го пуснали да си оправи нещата на спокойствие , а и ви скъпи съфорумци бяхте на негова страна дори ...ако не беше толкова тъжно щеше да е много смешно , аз оставам с впечатление , че съда си е някаква институция,която може да си прави каквото си поиска , след като и на Борисов се скараха , после и на Цветанов ,а пускат престъпници ,не знам
23
0
 
21
 
! Отговори
мак преди 12 години
Поредно срамно решение на български съдия. Тодорова не знае ли, че Интерпол не издирва човека току така, за нищо. Според мен тя отваря голям чадър над Кленовски /вероятно срещу пари/ и Цветанов е прав в случая. А аргументите че човека има деца и работи са просто смехотворни, все пак става дума за огромни откраднати суми. Ами ако избяга, как ще обясните този факт, Тодорова?
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе то Сашето Диков даде разширен репортаж със семейството на този, ама кой да гледа. Фамилията е доста добре, а този бая ще да е бил чист - да го издирват хората за откраднати 15 милиона, а он бил чист като момина сълза. Цветанов този път се оказа напълно прав.
21
0
 
28
 
! Отговори
полицай преди 12 години
А кажете сега за къв *** да съм честен полицай? Задържа някой- той ме псува и заплашва, всички българи също ме псуват че съм *** бияч на невинни, накрая съдийката гушва стодвеста хиляди а аз чета как труда ми е на вятъра, чакам детето ми да се върне от училище и се чудя дали някой няма да ми го върне тъпкано дето съм се направил на полицай вместо да взема аз парите. Бал съм му майката вече на всичко.............
20
24
 
2
 
! Отговори
браво на ТОДОРОВА преди 12 години
А бе вие наред ли сте кой нормален човек а дори и ненормален ако присвои 15 мил евро ще си дойде в БГ и ще се разкарва в мола,той Цветанов може да каже и 150 мил.че са присвоили, а неговите милиони и апартаменти така и не разбрахме от къде са, а стига глупости мислете малко,аджеба за какво става въпрос,а имено крадеца вика дръжте крадеца
19
2
 
21
 
! Отговори
V.E. преди 12 години
Кленовски работи, има четири деца и чисто съдебно минало.Може би са се объркали като са го пуснали за МЕЖДУНАРОДНА ИЗДИРВАНЕ :DЧовека е с ЧИСТООО минало...хахахахДобре де БЪЛГАРИЯ..до кога ще търпим такъв съд...ДО КОГА???