Пуснаха Кленовски под "домашен арест"

Той е издирван от Интерпол за източване на банкови карти
31 яну 2012 18:01,
131
Пуснаха Кленовски под "домашен арест"
Снимка: архив Булфото

Софийският градски съд наложи мярка за неотклонение "домашен арест " на Стефан Кленовски, който бе задържан преди няколко дни в столичен търговски център. Като причина за решението си съдът посочи, че Кленовски работи, има четири деца и чисто съдебно минало.

Още по темата

Кленовски е издирван от Интерпол за участие в организирана престъпна група за източване на банкови карти.

На пресконференция днес министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че има данни, че Кленовски и съучастниците му са присвоили над 15 млн. евро.

Около задържането на Стефан Кленовски избухна скандал, защото жена му Илияна обвини служителите на МВР, че са упражнили насилие.

Тя заяви, че полицаите са напсували 13-годишната й дъщеря и са ударили шамар на сина й.

Днешното решението може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

Съдия по делото на Кленовски е председателят на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова. Името й нашумя в последно време покрай скандал с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Цветанов заяви, че у него се пораждат съмнения, че Тодорова обслужва интересите на организираната престъпност. Като причина за подозренията си МВР шефът посочи забавянето на делото за наркотрафик срещу сочения за емблематичен подземен бос Васил Маникатов.

Председателят на съюза на съдиите от своя страна обвини Цветанов, че уронва престижа на правосъдието и заплаши да заведе дело срещи него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е нали Интерпол го издирваше що не си го вземат сега,и тука е тъмна индия що зор беше да го арестуват що реване,а сега кой ще плати тая *** акция на милиционерите...
57
0
 
26
 
! Отговори
Слави преди 12 години
Ама защо трябваше да се арестува,да се отклонява ресурс от МВР,да се харчи бензини т.н.Само да го закарат при съдия Тодорова,която да му каже да си стои в къщи?Заслужава ли си?
56
0
 
26
 
! Отговори
mira преди 12 години
Сега по новините се оплака,че стреляли по него,имал курщуми в тялото.Аман от ***!Тъй ли един курщум пък не го улучи където трябва....
55
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя мръсен *** ,да са го пребили и него и семейството му. Точил на хората парите и има наглостта да се оплаква. И "честният"съд го пуснали да си стои в къщи. Престъпници + съд= Вън на нормалните и честни от Бг
54
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
HORATA HODQT PRAVQT PARI NAVAN I GI HAR4AT VAV VA6ITE MAGAZINI KAFETA...MIZERNICI.AKO GI PRAVQT TUK OK AMA INA4E 6TO ME BOLI...
53
3
 
12
 
! Отговори
Въпрос? преди 12 години
Давате ли си сметка, че всеки, ама абсолютно всеки може да бъде задържан от полицията по някаква причина?!НО, само и единствено съдът има право да каже кой да бъде задържан за постоянно!
52
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съдия Мирослава Тодорова ще съди Цветанов,че й подронил авторитета.От кога мафията има авторитет.По безкрупулни хора от мафията няма.Тя е една от тях.
51
1
 
2
 
! Отговори
az преди 12 години
tova se vodi intelektualno prestaplenie i ne e izvar6eno v balgaria be mozak
50
1
 
4
 
! Отговори
ДО 55 преди 12 години
А ТИ СИ ПЪЛЕН НАИВНИК
49
9
 
9
 
! Отговори
ДО 53 преди 12 години
ПИЧ ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ СИ ИГРАЯТ НА ЛОШИ И ДОБРИ ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ПАРВАНОВ И БОРИСОВ СА ВЪВ СДЕЛКА,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НОВАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ Е ГЕРБ БСП,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ЩЕ НИ НАЛОЖАТ ЦЕНЗУРА И УТРЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЧЕНГЕТА ЩЕ ВЛИЗАТ СЪС ШУТ У ВАС ЗАРАДИ ПЕСЕН НА КОНЬО ? ТОВА Е ЦИРК КАК НЯМА ДА СЕ КЕФЯ
48
3
 
22
 
! Отговори
До 36 преди 12 години
На какво се накефи, мозъко! Нали следващия път аверите му ще претарашат твоята карта или тази на жена ти, или на сина ти ...ПРестъпниците те кефят... Ще те влачиме и тебе на гърба си, ще ти изработваме социалните помоши, тумор нещастен!
47
1
 
15
 
! Отговори
БГ преди 12 години
И Вместо да ми протестират миньори зрънчовци,да блокират с тракторите си съдебната палата там е ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ на България,липсата на закони,липсата на справедливост.Отдавна съм го казал че всички бг съдии трябва да се изхвърлят и на тяхно място да дойдат немски магистрати
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама защо полицията изобщо ги хваща ,за да ги наказват после за насилие ? Полицията да остави престъпниците да ни изколят, да ни оберат ,да ни наеб-т и тогава да се събудим и да отидем да пребием няколко подкупни съдии и прокурори , другите сами ще се озаптят . Това е ПОЗОР издирван от Интерпол престъпник с фалшиви документи - домашен арест . Смешници !!!
45
0
 
5
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
"Това на снимката ли е кленовски !? или самата истина ... арестуват дребни хулигани, някой друг дилар и кокошкари. А хората с пари и връзки "под домашен арест" ;)"...........Не. Изводите са други:1. Днес бг са купили точно 5 снимки на кръст на тема "крими" и ги слагат на всяка статия, независимо от съдържанието и. Снимките обикновено показват полицията в негативна светлина. 2. Арестуват "дребни хулигани". Арестуват и такива откраднали по 15 млн., но последните СЪДЪТ им дава "домашен арест".
44
2
 
6
 
! Отговори
Гуньо преди 12 години
Малко му е било "насилието"!!!
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА - Цветанов правилно казваше: Ние ги ловим, а те ги пускат, тогава Лазар Груев надигна вой до небесата, че правителството се намесвало в работата на независимия БГ съд! Истината е, че съда ни е тотално зависим от парите на престъпниците, откраднати при извършване на престъпление, което значи, че корумпираните ни съдии са ортаци с престъпниците и си делят с тях откраднатото от хората! Трябва да има операция Чисти ръце в съда За това трябва да протестират хората, а не за виртуални проблеми, като шистовия газ например. Впрочем до края на годината Румъния ще започне да добива шистов газ и то на територия на няколко километра от границата ни т.е. реално от нашето находище защото на дълбочина 5 км границата ни с Румъния вече я няма! А пък нашите платени от Москва природозащитници успяха да уплашат и да излъжат хората и да изгоним американците, като си останем още дълги години зависими от Газпром за радост на енергийната ни мафия!
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kak taka v domashen arest, be!!!Za glupazi li ni mislite!!?? Izdirvan ot Interpol si hodi u doma!!!Davat mu vazmognost da ukrie milionitei a posle da gi podeli sas sadiite !!!Da gorite v pakala dano!!Ot takiva sadii i prokurori Balgarija e na tova pologenie !!
41
1
 
16
 
! Отговори
uk7tli7t преди 12 години
БЪЛГАРИНОООООО СЪБУДИ СЕ НАЙ ПОСЛЕЕЕЕ.НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА СЪД И ПРОКУРАТУРА ДА ТЕ КРАДАТ ПУСКАЙКИ ТАКИВА ХОРА.ЩОМ ТЪРПИШ ТОВА..НЕ СЕ ОПЛАКВАЙ НИКЪДЕ И НИКОМУ КОЛКО ТИ Е ТЕЖКО.
40
1
 
22
 
! Отговори
Съдебната система.. преди 12 години
...требва да се разтури!Това не е съд-това е подигравка с труда и морала на хората...!ИСКАМЕ ,НОВА СЪДЕБНА СИСТЕМА----БЕЗ ПАРТИЙНО АНГАЖИРАНИ ЛИЧНОСТИ И КОРУМПИРАНИ СЪДИИ.ИСКАМЕ : ред , закони и морал в страната!
39
7
 
0
 
! Отговори
az преди 12 години
exaa mnogo zloba i lompleksi ima tuka be