Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов

Алексей Петров обвини МВР шефа в оставка за отвличането на Лара
Обновена: 6 мар 2013 15:02 | 6 мар 2013 10:51,
317
Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, коментира пред журналисти Алексей Петров, цитиран от БТА. 

До 2009 г. в службите не е имало данни Евелин Банев да е кокаинов крал.

"В затвора съм се срещал с този човек и той ми е казвал, че, ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него", коментира Алексей Петров.

Става това, че започнаха да отличат деца, а министърът вместо да се интересува къде е детето, "с безумен цинизъм обяснява какъв е баща му", каза още бившата барета.

Още по темата
"Не може с цената на едно отвлечено дете да се стараеш да останеш на власт. Цветанов създаде съмнение, че прави опит да шантажира Плевнелиев кой да е вътрешен министър в служебния кабинет", анализира Алексей Петров, според когото сега президентът има шанс да покаже достойнство.

Според Петров сега е важно кой сега ще е вътрешен министър в служебния кабинет. Защото, ако този човек извади истината, "не знам къде ще е мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов", добави той.

Колкото до протестите в София, с които беше свързано името му, Алексей Петров заяви, че е създаден от системата на МВР и сърцето никога нямало да му позволи да вдигне ръка срещу
полицай.

Хората бяха провокирани от мизерията и глада. Нямам представа кой участва в гражданската организация СИЛА. Те някога се включиха в кампанията ми. Но тези, които аз познавам, сега не видях на улицата, коментира бившата барета преди заседанието на СГС. Той е подсъдим с още няколко човека по т.нар дело „Октопод“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е мисленето на управляващите за последните 23 години, които потъпкаха народа и в изпълнение на плана РАН-Ът, който е известен, че не е руски. Хората, които мислят само за *** си, не могат да бъдат управляващи.Съветският съюз направи много за нас и света! Достатъчно е това, че срази фашизма!Колониалността много лесно може да се разграничи в двата периода - какво е направено и каво е унищожено.Най-точният критерий е - как живеят българите-преди и сега.Другото е недозрялост и егоизъм.
178
8
 
48
 
! Отговори
да бе,да преди 11 години
До 7Явно си много печен и много знаеш.Я кажи на кого принадлежи фразата "като видите да влизат добре облечени господа,напуснете заведението ако ви е мил живата". Жокер:след убийство в ресторант в Лозенец. За кое управление на МВР се отнася казаното от и.д. главен прокурор Найденов: Не се оплаках че са окрали какво имам в колата като знам че има 400000 не решени преписки за битови кражби.Просто няма смисъл." Та интересно тези ли са ни водачите по европейският път ?
177
8
 
58
 
! Отговори
Vini преди 11 години
Вземете та проговорете да се свършва най накрая.Тоз ще проговори .Запис ще покажете .Някоя папка ще отворите.Стига сте тормозели народа казвайте каквото знаете и да се приключва .Ама не ви изнася защото желаете смут в държавата така най лесно се краде
176
8
 
49
 
! Отговори
До 206 преди 11 години
Моля те, прочети туй-онуй и тогава ми пиши за инфлОООООация! Всеки с компютър, турил мощен връзкарски *** в някой топъл офис, където целият народ го хрантути, дава мнение.Не приемам мнения на неграмотници!Един си беше написал професията с големи начални букви, а името -с малка.И ми коментирате политика- инфлООООация!!! "на долу"...Грамотността е култура! Културата е морал!Липсата на морал е корупция!
175
8
 
55
 
! Отговори
Реалистът преди 11 години
Какъв Брендо?!? Какъв Алексей?!? Какви Цецо и Бойко?!? Какви пет лева бе,хора?! Можеше да има значение в Държава,която НЕ Е затънала толкова в тинята на корупцията,далаверите и мутрафоните.. Но какво ли значение може да има статията по горе.. При положение,че живеем НЕ в страна,в която има Мафия и Корупция... а живеем при МАФИЯ,която си има Държава!!! :( Мафията и Държавата дотолкова са се СРАСНАЛИ и са станали едно цяло тук,че просто не виждам почти светлина в тунела за нас! Дано НЕ съм прав..!
174
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кулезич е уволнена, защото не е дала възможност на протестиращите да изразят гледна точка.Тезата за руската следа беше развита от Коритаров.За вампира - страх ме е да не сънувам Люба.Американските централи, в които Мавърът топи черно крадливо пръстче, чий интерес защитават?Народе????Защо американците имат право, а руснаците -не!?Ти имаш право, аз-не?Аз не искам да сме площадката на варварите на света.Управляващите получават само лични дивиденти, не страната.
173
15
 
44
 
! Отговори
До207 преди 11 години
Каква колония си ти на САЩ? Ти си колония на собствената си простотия! На тебе не може да ти се помогне!
172
25
 
39
 
! Отговори
до 207 преди 11 години
Не сме колония на Европа и Сащ, точно там е работата, продължаваме да сме руска колония, която братушките изсмукват перманентно. Ревеш, че сметката ти за ток е голяма, голяма е да, защото НЕК е пред фалит с дупка от 2 милиарда заради АЕЦ Белене и Цанков камък. Поттреблението в страната е слабо, няма износ, а те искат да ни строят още една АЕЦ, че да ни изцедят до последно. Продават ни газ на цени по - високи от германските, месят се във вътрешната ни политика.
171
11
 
55
 
! Отговори
detelina преди 11 години
Чудя се,как за 23 години се превърнах ме в -егоисти,злобари,завистници,***,и,всичко отрицателно!?Защо,бе хора,защо?!Всички ,ние сме виновни!!!!Защото,всички сме смели ,само на маса!В какво, си превърнахме държавата и децата?!Защото,сме робски народ-най омразната за мен поговорка е-премирена глава,сабя не я сече!!!
170
16
 
64
 
! Отговори
До 190 преди 11 години
Ако сме били колония на Русия, то ние живяхме много добре при тази колонизация и за това има много доказателства. Все още има какво да се приватизира, направено с тяхната помощ.Отговори на себе си, не на мен-какво хубаво се е случило на българите, откакто сме колония на Европа и на САЩ.Никъде в историята на света не пише, че там, където е стъпил САЩ в друга страна, тя е просперирала.Коя държава, освен САЩ води завоевателни суровинни войни при лицемерни и цинични аргументи за заплаха?
169
26
 
39
 
! Отговори
do 205 преди 11 години
Сега остава станишшко да събори и валутния борд, да докара едни лихви и инфлоация като '97. Тъкмо лихвите тръгнаха на долу и си мислех че ще стане възможно човек да си купи жилище, а сега пак ще се изстрелят на горе лихви и инфлоация
168
23
 
39
 
! Отговори
az преди 11 години
бах ва във фанатиците. Само и само да плюете бившето правителство сте готови да защитавате : турви , ислямисти а сега и кокаинови крале :D :D :D :D :D
167
8
 
41
 
! Отговори
187 преди 11 години
Намекваш за задкулисието ли?Винаги е страшно, но "робът може да изгуби само веригите си" - казва Маркс.Наистина е страшно, но не само за тези в кавичките.Подсурдинковите предупредителни заплахи са изпитан манипулационен инструмент.Нещата, които изведоха гражданите на улиците, вече не могат да бъдат манипулирани.Заплашващите, с уважение за интелекта им, защото това не е проста работа, този път ще трябва да се съобразят и да се променят постепенно. Има думи МОРАЛ, ПРАВА,ЧОВЕК, ДОСТОЙНСТВО!
166
9
 
34
 
! Отговори
Rodoljubetz преди 11 години
muchat sega da izmisliat istoriiki, che da se zabravi tiahnoto kradene, nai veche ot Belene. ta Traktorcheto si finasira Ataka i BSP i sa si drujka.
165
29
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами ако Брендо проговори и стане по-страшна за сергей, първанов и покровителя му алексей и за братко златко баретко.
164
8
 
46
 
! Отговори
Батман преди 11 години
Гледам и някакви минуси цъкате значи от вас има съгласни с това да се обявява траурен ден за човек самозапазил се в знак на протест срещу *** и продажбата на 160 декара без търг на същите извън светлината на прожекторите. Това няма да го дадат по никоя телевизия естествено.. В доста странен народ сме се превърнали
163
9
 
55
 
! Отговори
ANI преди 11 години
Охххх, още Ботев го е казал - "народ силен на приказки и слаб на действия". Ставаме все по-прости и по-ограничени. Управлението последните 20 години ни превърна в безхарактерни ОВЦЕ, които мислят единствено за хляба. БЛАГОДАРЯ ВИ !!! Благодаря на всички управляващи, че изпратихте в чужбина толкова мои приятели! Благодаря Ви, че бабате ни измират от глад и липса на лекарства. Благодаря Ви, че моите родители, дори не вярват, че ще доживият до пенсия!!!Жалки сте и червени и сини, жълти и Тръбари!
162
25
 
41
 
! Отговори
до 196 преди 11 години
Аре стига с тоя буда, аман, на никой не му се слуша вече за тази партенка, пусната от алексей петро. И дори да е работил за службите, какво, това даже не е компромат, а пълна глупост, която лудите червени кратуни повтарят в екстаз.
161
16
 
56
 
! Отговори
Само въпрос!? преди 11 години
Защо парламентът на Борисов не гласува разследването по казуса "Буда" за миналото на премиераа? Ако е чист Борисов,от какво се притеснява неговото мнозинство?????
160
14
 
65
 
! Отговори
ДО Batman преди 11 години
БАТМАН, ПРАВ СИ ПИЧ. ТАМ Е ПРОБЛЕМЪТ. ГЕРБ КРАДАТ КАКВОТО МОГАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.НО НАРОДЪТ Е МНОГО *** И НЕ РАЗБИРА КАКВО СТАВА. А И ОПОЗИЦИЯТА И УЛИЦАТА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МУТРИТЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС И ЩЕ НИ НАПРАВЯТ НА ***.