Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов

Алексей Петров обвини МВР шефа в оставка за отвличането на Лара
Обновена: 6 мар 2013 15:02 | 6 мар 2013 10:51,
317
Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, коментира пред журналисти Алексей Петров, цитиран от БТА. 

До 2009 г. в службите не е имало данни Евелин Банев да е кокаинов крал.

"В затвора съм се срещал с този човек и той ми е казвал, че, ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него", коментира Алексей Петров.

Става това, че започнаха да отличат деца, а министърът вместо да се интересува къде е детето, "с безумен цинизъм обяснява какъв е баща му", каза още бившата барета.

Още по темата
"Не може с цената на едно отвлечено дете да се стараеш да останеш на власт. Цветанов създаде съмнение, че прави опит да шантажира Плевнелиев кой да е вътрешен министър в служебния кабинет", анализира Алексей Петров, според когото сега президентът има шанс да покаже достойнство.

Според Петров сега е важно кой сега ще е вътрешен министър в служебния кабинет. Защото, ако този човек извади истината, "не знам къде ще е мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов", добави той.

Колкото до протестите в София, с които беше свързано името му, Алексей Петров заяви, че е създаден от системата на МВР и сърцето никога нямало да му позволи да вдигне ръка срещу
полицай.

Хората бяха провокирани от мизерията и глада. Нямам представа кой участва в гражданската организация СИЛА. Те някога се включиха в кампанията ми. Но тези, които аз познавам, сега не видях на улицата, коментира бившата барета преди заседанието на СГС. Той е подсъдим с още няколко човека по т.нар дело „Октопод“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
MRAZI ME VI,BOKLUCI STE DO EDIN.
198
13
 
53
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ЕЙ МУТРИ ДОЛНИ ВЗЕМЕТЕ СИ КАЖЕТЕ ВСИЧКО КАКВО СТЕ ПРАВИЛИ 90те год.!ЯСНО Е ЧЕ ТИКВАТА Е МАФИОТ КАТО ТЕБ!РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!
197
21
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тоя ли ще вярвате бе , най големия престъпник в БГ ? това по прости хора от вас няма... медиите така ви манипулират че просто няма и накъде... :D в затвора Брендо му бил казал , да бе да само така ще е , и сега точно реши този да разправя , ако имаше нещо да казва щеше да е пропял още като го опандизиха , *** *** сте.
196
12
 
54
 
! Отговори
Аз Бойко преди 11 години
Ох, пак вдигнах кръвното
195
8
 
39
 
! Отговори
do228 преди 11 години
Ne si dobre priatel, idi na lekar.
194
9
 
49
 
! Отговори
до АНГЕЛ преди 11 години
В България няма най-голям бандит.Алексей Петров е подсъдим.Това само по себе си изключва прозвището" най-голям бандит".Знаем,че кукловодите,тези ,които водят България към пропастта са извън закона.Кракът им едва ли е стъпвал в съдебна зала.
193
43
 
46
 
! Отговори
ГЕРБ СА ... преди 11 години
ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ ,КОЯТО РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И СЪЗДАВАШЕ РЕД ,ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА И ОТГОВОРНОСТ В ДЪРЖАВАТА!!!ГЛЕДАЙТЕ СЕГА ---КАКВА *** ,КОМУНИСТИЧЕСКА АНАРХИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ ЩЕ НАСТАНАТ!!!ДОБРЕ ,ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ!!!!ПАК ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!Другите са червени *** --нищо повече!!!
192
16
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я герберчетата излязоха на припек.Давайте още малко калинки нещастни.След някой месец се гответе за бюрата по труда.
191
10
 
33
 
! Отговори
dan преди 11 години
Създаден си от из,оди и ти не падаш по до.у
190
18
 
42
 
! Отговори
ПЛАНА РАН-ЪТ.... преди 11 години
...Е ТОЧНО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕТОННИ МОЗЪЦИ --С МЕРАЦИ ЗА "народни пенсии" от БЮРОТО НА АБПФК.ТЕ СИ ОТИВАТ ....НО, ОЩЕ ВГОРЧАВАТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ, И ГИ ЗАБЪРКВАТ С ПРОСТОТИЙТЕ СИ И ИНТРИГИТЕ СИ!ТАЯ МЪРЗЕЛИВА И НАХАЛНА *** ТРЯБВА ДА ОТМРЕ И ДА ДОЙДАТ НОВИ МЛАДИ ХОРА СЪС СЪВРЕМЕННО ЕВРОПЕЙСКО МИСЛЕНЕ!АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪРТЕИ И СМАХНАТИ ПАРТИЙНИ ДЕЕБЕЛОСЕРКОВЦИ!
189
29
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой прикрива организираната престъпност! Обаче това не е Бойко Борисов!!!
188
13
 
47
 
! Отговори
БОРИСОВ ПРИКРИВА КОР преди 11 години
БОЙКО БОРИСОВ прикрива ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В БДЖ. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА се състои от Владимир Владимиров-председател на СД на Холдинг БДЖ, Велик Занчев-изпълнителен директор на Холдинг БДЖ и Пламен Джуров-управител на БДЖ Товарни превози. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА успя за една година да присвои над 50 МИЛИОНА лева от БДЖ чрез корупционни сделки, опорочени обществени поръчки, кражби в особено големи размери на гориво, източване на държавния резерв и кражба на държавната субсидия за БДЖ Пътнически превози. ДАНС и Криминална полиция разполагат с всички дакозателства з
187
13
 
62
 
! Отговори
герб-Срам за Родина преди 11 години
ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него... Без коментар! Явно за всичко това са знаели и "партньорските служби", предвид последните изявление от Германия и Великобритания...
186
19
 
51
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааааа... преди 11 години
....И КАТО ПРОГОВОРИ ...КВО ???!!Дума ,дупка не прави ,бе ***!!В СЪДА ИСКАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА......ТАМ НЕ Е РЕДАКЦИЯТА НА в."РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО" и "ТРУД"--/..с В.Велева ,любовницата на Доган/ТРАКТОРА Е САМО ЕДНА ЧЕНГЕДЖИЙСКА *** от ДС/БКП!
185
14
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ангел За приза най-големия бандит в тая страна мисля че и други могат да проявят претенции. Да не забравяме дон БУДА и дон ЦЕЦО , също и Миро Мазния.
184
11
 
50
 
! Отговори
До 208 преди 11 години
Никъде не рева, че сметката за ток ми е голяма! Нямам склонност да занимавам другите, между които има много по-зме от мен, със своя бит.Има грабеж, несправедливост и човешка солидарност.За сведение, ако я нямаше Русия, нямаше да има и НЕК, ама какво да ти разправям.Когато произведеш повече неща от това в тоалетната,ще схванеш.С какво американската олигархия превъзхожда руската?Какво ни е ВЗЕЛА Русия?
183
8
 
43
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
До 7Явно паметта не ти е силната страна. Препоръката да напускаме заведенията когато вътре влизат добре облечени господа е на Б.Борисов в качеството му на главен секретар на МВР.А казаното от и.д. главен прокурор Найденов към МВР -то на Цветанов. А ти си от протестиращите колкото си прима балерина в операта.
182
20
 
49
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Ей Трактор проклетнико.ДНес.бг как не ви е срам да давате трибуна на най-големия бандит в тая страна.
181
17
 
43
 
! Отговори
До 209 преди 11 години
Когато няма аргументи, започва обидата, което е най-елементарна реакция. Мислещите хора могат да съберат 2 и 2, за да получат точния резултат. Има неща, които се случват пред очите ни - слугинаж, слугинаж .От поведението на министър хамелеон Младенов ми е достатъчно да се почувствам така, сякаш той е министър на друга държава и на друга политика-не на България.Това поведение се описва от точно понятие.Злобата не е аргумент, лъжата-още по-малко.
180
8
 
36
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
полковник гордиевси, наистина е бив служите на кгб, който има смъртна присъда в Русия за държавна измяна, тъй като от от 1974 до 1985 г е работил тайно за британското разузнаване под псевдонима OVATIОN, за което през 2007 е получи ордена на св. Георги и св. Михаил от Английската Кралица. сега си вади хляба, като често дава коментари за външната и вътрешната политика на Русия и дейността на руските спецслужби.четете, бе овчици, преди да се разблеете