Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков

Разследват имуществото на майката на шофьора
Обновена: 20 апр 2020 13:05 | 20 апр 2020 12:33,
432
Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев ще вземе под специален надзор делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Още по темата


Разследването ще бъде наблюдавано от Апелативната и Върховната прокуратура, като ще бъде направена и проверка на имущественото състояние на майката на 22-годишния шофьор, който причини катастрофата.

Вероятно ще бъде разпитвана и майката. Ще бъде извършена проверка на чие име е колата, защо е шофирал младежът - разследващите ще извършат всичко, което се предвижда в закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
3
 
15
 
! Отговори
! преди 4 години
Сега остава да разберем девойката чия министерска щерка е.А синчето на Лъчо Мозъка ще трябва да каже кои са участвали в облога.Милен Цветков вероятно е жертва на облог. Хлапака нарочно се е забил в него.
234
4
 
7
 
! Отговори
А за про-западните преди 4 години
До Историкпредатели не трябва ли да има гилотина !?каква е разликата дали предаваш България на Русия или на САЩ - и в двата случая е ПРЕДАТЕЛСТВО !!!
233
2
 
15
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Странно, защо първия човек в държавата не го виждаме на живо в масмедиите? Досега трябваше да се е появил. Да пропусне такава възможност за ПР.
232
3
 
10
 
! Отговори
Историк преди 4 години
До КОЛЕВВярно е!Трябва да се върне смъртната присъда!И за такива недосигаеми червени наркомани на гилотината,след ката убиват невинни хора!
231
2
 
9
 
! Отговори
зная как ще свърши преди 4 години
И аз и всички знаем, как ще свърши разследването на Каскеттурата, начело с главният каскет. Много, много години ще разследват и накрая ще бъде осъден , но виновният е с чисто съдебно минало и затова , за да се поправи, условно за 3 г. и с 5 г. изпитателен срок.... още от момента на катастрофата магистрати потриват ръце и си викат ох, дано на мен да се падне.....разследването ,де.....
230
2
 
12
 
! Отговори
Идва Видов Ден ! преди 4 години
този предател беше член на предателския кръг "Демократична България"същия кръг към който принадлежат Иво Прокопов и наш Пантофльотези предатели и глобалисти ще получат каквото заслужават за предателството срещу България и Българския народ !!!
229
1
 
13
 
! Отговори
! преди 4 години
Сниман е веднъж да преминава на червено. Има го на клип записан от видеорегистратор. Проверих гражданската му веднага след като научих номера на колата.Имаше си гражданска отговорност. Не знам дали става въпрос за чудеса или за облог.За чисто планирана катастрофа. Някой ще трябва да се разприказва.
228
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Ясно е,че ще мине с най леката мярка.Няма други криминални прояви, ще му се даде усливна с изпитателен срок и най вероятно да му отнемат книжката за период от време!Така,че не очаквайте зрелищно дело и да лежи.
227
1
 
14
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Вярно ли е, че тоя малкия дрогирания е минавал на червен светофар и друг път? Агенция "ЕЖК"/ една жена каза /, информира че е сниман от камери да го прави многократно. Та в тоя ред на мисли - защо тоя още има шофьорска книжка? От същата агенция чухме, че джипа - АУДИТО нямал застраховка в момента на катастрофата, а пък вече вече имал. Ако и това е вярно ще да е поредното Великденско празнично чудо. И о чудо вярно било, че има"момиче" , че и трети в аудито. На какви ли още чудеса ще се "радваме"?
226
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A ако не беше Милен Цветков и съответното ..айно нямаше да се заеме сигурно , и на случайно попадналия- майната му..... *** държавата-ако си известен, само тогава се уемат в работа.....
225
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно е, че ще плащат, както и е ясно, че убиецът няма да лежи в затвора. Маминка Деси, татко Асен, Миню Стайков и самият мамин хубавец са собственици на редица фирми и фирмички, оплетени като свински черва.
224
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен239има и такава "опция"...Нарочили са го за дрогиран,за да пледират след това че убийството не е предумишлено,а плод на алкохолно и наркотично опиянение...Демек,"СЛУЧАЙНОСТ"...разбира се,ако някой си мисли че ще се стигне до истината,жестоко се лъже..Особено след като "Каскет 1" пое случая.Случай,който е най-банално ПТП с пострадали и жертви.НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!..Но не,гешефтев сай фърлил там...Това трябва да ви говори много.
223
2
 
7
 
! Отговори
само да вметна преди 4 години
От настъпването на "демокрацията", след 1989 г до днес.Най читавият изпълнявал тази длъжност. Беше гн Татарчев лека му пръст. Бохем и пич въпреки годините си тогава. Пое поста в държавата.И много скоро разбирайки.Че да си на този пост в държавата.Трябва да играеш по нечия *** и тояга! Даде на всички свободно и много рядко се появяваше пред медиите. Знаейки че мълчанието е "злато"!-:) И той не осъди Никого както и тези след него! Италиянското правосъдие.Е химера за Българското и Европейското!
222
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че е бил дрогиран, е само дезинформация.Най-хладнокръвно са го екзекутивали
221
11
 
7
 
! Отговори
КОЛЕВ преди 4 години
Браво! Още един спонсор на БСП и на Радев ще бъде наврян където му е мястото---в затвора! Абе, на тези хорица защо всичките им спонсори са престъпници???
220
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев официално и най-сериозно заяви, че е пратеник на Господ. Така че той си има оправдание за всичко.
219
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 235 Той го "доказа" вече при "избора" му! Това да седнеш предсрочно "ЗАКОННО"! На стола на предшественика си. И да претендираш че всичко е " Ок"?! На мен лично Не желая нищо да "доказва"! -:) А вие Му се "радвайте"!
218
4
 
17
 
! Отговори
А преди 4 години
Ето шанс на Гешев да покаже доколко са високи неговите морал, ценности и способности за постигане на справедливост!
217
1
 
18
 
! Отговори
Tino преди 4 години
И какво значение има с чия е била собствеността на колата - деянието на този убиец е по-важно а не чия собствеността на джипа. Факта е важен а не вторичните обстоятелств. единственото важно че е дрогиран убиец - значи затвор + утежняващи вината обстоятелства. Какво сега ще гледат ама чия е собствеността, ама какъв е процента на участие на майкта не нам къде си, ама какви фондове били, ама какво е времето в бряг на слоновата кост, ама каква чертвърт е луната и дали плутон е планета или не.
216
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И този случай ще отшуми,както всичко в държавата отшумяваше 30 г вече.След началото на "демокрацията"! И на този президент,премиер и правителство. Ще им мине времето и си тръгнат! А нещата както до сега,Ще са същите И след тях! Гръмки думи на политици,Не впечатляват никого вече! Може би малка част от младото Току що имащо право да гласува И тези които вече са гласували вевднъж! Останалото са интереси заради които се гласува!Повторение на събитията! Само че с други хора във времето! Факт уви!