Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков

Разследват имуществото на майката на шофьора
Обновена: 20 апр 2020 13:05 | 20 апр 2020 12:33,
432
Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев ще вземе под специален надзор делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Още по темата


Разследването ще бъде наблюдавано от Апелативната и Върховната прокуратура, като ще бъде направена и проверка на имущественото състояние на майката на 22-годишния шофьор, който причини катастрофата.

Вероятно ще бъде разпитвана и майката. Ще бъде извършена проверка на чие име е колата, защо е шофирал младежът - разследващите ще извършат всичко, което се предвижда в закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
2
 
17
 
! Отговори
ф преди 4 години
Гешев, какво стана с приватизацията?Остави катастрофите на локалното РПУ и Градски Съд.
214
5
 
12
 
! Отговори
Мен преди 4 години
На Боко му идват дюшеш всички тези беди -вече никой не пита защо го разследват в Испания и никой не се чуди къде е сега и защо записа фалшивото видео от нощта на Възкресение -пародията,в която хора с маски се кръстят в двора му в Банкя, което мисирките пуснаха в неделя, докато той си пие уискито в Барселона
213
2
 
8
 
! Отговори
ТРОЛ преди 4 години
Да поеме и "бизнесът" на мама.
212
2
 
12
 
! Отговори
дедо от село преди 4 години
До м-м-м-м-защо Е 4е ясно е защо! Защото първо нищо няма да осъдят лай.но.то и второ поредния пожод да се окраде некоя фирми4ка!
211
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще попскърбим за Милен няколко дни,а разследването ще точат докато е нужно.После ще го осъдят на 5-6 години,от които дрогата ще лежи 2 в лукс килия,а през уикендите ще си ходи където иска.Интересно ми е и другия момък ,който е избягал.Кой е той?Къде е?Да не се окаже,че е римлянин-дилър от Факултета и той е карал колата?
210
2
 
13
 
! Отговори
555 преди 4 години
Sladki li sa furmite Geshef
209
4
 
24
 
! Отговори
м-м-м-м-защо преди 4 години
Защо главният прокурор се занимава с тежко пътно-транспортно произшествие станало на оживено кръстовище с много свидетели?Няма ли районни прокурори за тази работа.
208
8
 
18
 
! Отговори
Ханибал преди 4 години
Гешефтев поема случая!! Ясно! Тиквун Банкянски Бостански го е натиснал да прикрие,че именно той е издал заповед Милен Цветков да бъде убит. Защото,както и да въртят ГРОБарите, те могат да прикрият че Милен много взе да клати лодката и затова му видяха сметката.
207
5
 
20
 
! Отговори
ЛАЗО преди 4 години
С назначения без конкурс ГЕШЕВ нещата са ясни.Пак се връщаме там за където....никога не сме тръгвали!Не е за вярване,но нещата в България отдавна са загубили законност,слово,демокрация и даже истина!
206
2
 
22
 
! Отговори
8 преди 4 години
Да бе ! След като се справи с мафията и приватизаторите вече може да поеме и този случай! Парадоксални управници на парадоксала държава ! Това сме !Затова избягаха младите -отвратени са от корупция и мрежа от лъжи на една престъпна прослойка !
205
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонименМайката крала от държавата и ЕС, а сега синът и ще плаща за това! Господ вижда всичко! Факт!-------------------------------------Много крадат в България и то в доста по-големи размери от родителите на тоя 22 годишен,ама тях никой не ги закача и дори да убиват хора,са си винаги на върха,като плуват винаги над водата.
204
2
 
23
 
! Отговори
След дъжд, качулка!? преди 4 години
Късно е либе за китка, човека е вече убит, къде дремахте досега, и мама и баба се знаят кои са, знае се, че това *** отдавна има изцепки, и всеки си трае, нито видели, нито чули!? Сега ще имитират дейност, но полза вече няма. Поне за назидание да го вкарат в пандиза, иначе сме по зле и от третият свят!
203
2
 
18
 
! Отговори
haha преди 4 години
значи случеят е решен, всички знаем как
202
4
 
32
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 години
Ще се върти, ще се сучи, ще се шуми три-четири дни, после ще се млъкне, ако някой пита ще кажат разследваме, а след известно време тихомълком ще заключат, че Милен Цветков е поредна жертва на Коронавирус, с придружаващо заболяване-катастрофа, а тоя в задния джип даже е идвал на помощ със спирт в багажника. Те тва е...
201
2
 
13
 
! Отговори
гешефт преди 4 години
Kакъв случай? Каква катастрофа? Каква смърт ?!?
200
2
 
19
 
! Отговори
Марга Рит преди 4 години
В задволанното устройство е проблема. Друсан бил ...майка му била не знам коя си. После коронавирусът виновен. Убийците са между нас и до нас ежедневно. Да пази Господ от среща с такива изгубени души.
199
4
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Майката крала от държавата и ЕС, а сега синът и ще плаща за това! Господ вижда всичко! Факт!
198
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 202, ТониТони, точно това беше казал ББ, че ще направи, когато основа Герб. И до днес не е вкарал 1 в затвора, само дребни рибки като кмета на Галиче.-Питай защо убиха човека на герберите от Фактор или човека от СДС и не е ли,за да падне от власт правителството
197
6
 
18
 
! Отговори
тя преди 4 години
Гешев няма да си залага главата заради някакъв пикльо , та дори и с майка - милионерка -крадла
196
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 202, ТониКогато излязоха двама от управляващите(гербери) и казаха,че не искат да има трупове, това беше капитулация на правителството и ГЕРБ пред Костовистите и Зоросоидите, след това смениха човека на правителството Мавродиев от банката с човек на Костовистите,с две думи ГЕРБ паднаха на колене ,за да спасят хората и страната от убийства,а Милен защитаваше точно силните на деня и олигарсите-Зоросоиди,т.е. работеше против народа си.Бог да го прости!Дано не смажат и момчето сега.