Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков

Разследват имуществото на майката на шофьора
Обновена: 20 апр 2020 13:05 | 20 апр 2020 12:33,
432
Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев ще вземе под специален надзор делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Още по темата


Разследването ще бъде наблюдавано от Апелативната и Върховната прокуратура, като ще бъде направена и проверка на имущественото състояние на майката на 22-годишния шофьор, който причини катастрофата.

Вероятно ще бъде разпитвана и майката. Ще бъде извършена проверка на чие име е колата, защо е шофирал младежът - разследващите ще извършат всичко, което се предвижда в закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 202, ТониНе ги е вкарал в затвора,защото го притиснаха,заплашват и притискат, цялата аларма срещу ГЕРБ през последната година беше именно,да не съдят олигарсите,защото бяха ги започнали,имаха и зелена светлина да го направят,но ги смазаха отвсякъде и ГЕРБ,ДПС капитулираха и паднаха на колене,за да няма убийства в България.Затова беше и пропагандата срещу ГЕРБ/И аз го разбрах,но много късно.
194
15
 
23
 
! Отговори
тя преди 4 години
Вярвам на Гешев , че ще направи необходимото убиеца да си получи заслуженото ! Като чуя , че е с богати родители ми се повръща !
193
2
 
34
 
! Отговори
Марсианец преди 4 години
Живеем в държава с двойни стандарти! Това го знаят всички. Дано маминия си понесе наказанието според закона и да се превъзпита, ако има късмет! Мисля, че родителите на момчето са съучастници в това престъпление,! Не е нормално момче на 22г да притежава такъв клас скъп автомобил и да погазва законите в държавата по най-нагъл и без отговорен начин! Проблем в Бг е простотията на най-високо ниво и липсата на адекватни наказания!Липсата на справедливост води до разпад на обществото!
192
4
 
23
 
! Отговори
Уонко Нормалият преди 4 години
До 3 дни е Невинен! Макс. После мисирките няма и да питат, нищо не се е случило! Както Винаги!
191
5
 
11
 
! Отговори
Долен Каракачанин преди 4 години
Защо се търси възмездие с такова усърдие сега, защото Милен Цветков е известен ли? Какво стана с демокрацията, защо не се тртетират всички хора еднакво от правосъдието? Откъде на къде Гешев ще се заема лично с някаква катастрофа след като държавата се ограбва в колосални размери, всеки да си гледа работата, затова белите държави са напред а ние сме наопаки
190
2
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
До Анонимен 201Да, но наказанието за смърт причинена след употреба на алкохол или дрога е от 3 до 15 години, а за умишлено убийство е от 20 до живот. Така, че предвиденото наказание за причинена смърт поради употреба на алкохол или дрога е многократно по-малко от предвиденато за умишлено убийство. Реално да караш след употреба на алкохол или дрога е умишлено деяние....
189
7
 
14
 
! Отговори
Тони преди 4 години
До Анонимен 194Защо Гешев да се страхува??? Той не е предизвикал катастрофа, нито е убил??? Да се страхуват олигарси, политици, крадци, мафиоти и убийци. Вярвам, че ако не днес, то след няколко години всички олигарси ще са в затвора, където им е мястото. И, ще плащат до 9 коляно за грабежите, тормоза и геноцида над българския народ, с който натрупаха милиарди. Накрая всеки си плаща....
188
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПешоСтига си писал глупости,аз не съм адвокат,но знам,че алкохола или нарокотиците не са смекчаващо обстоятелство при извършено престъпление,а точно обратното - дават по-голяма присъда,ако си ги употребил.
187
1
 
13
 
! Отговори
Гунчо преди 4 години
До Да не се окаже че някой клошар е спал в колата,и без да иска е бутнал скоростният лост.Анонимен
186
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВсички са схемаджии,ВСИЧКИ,ама едни крадат по-малко,а други много,че и се оливат, родителите на това момче не са от големите грабители.
185
2
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Крайно време е да се промени НК, и причинената смърт при катастрофа след употреба на алкохол или наркотици да се приравни на умишлено убийство. Нали водача, употребил алкохол или дрога знае, че може да предизвика катастрофа и смърт, но въпреки това пие или се дрогира....Е, ако това не е съзнателно???? Депутати, до кога да чакаме да гласувате промяна в Закона????
184
1
 
30
 
! Отговори
Bond преди 4 години
Нали се сещате, че ако не беше Милен Цветков, а Цветко Миленов от Волуяк /примерно/, едва ли щяхме да разберем кой е друсания убиец.
183
2
 
11
 
! Отговори
ДЕН преди 4 години
Не е важен въпроса кой уби Милен Цветков.Това вече го знаем.Питайте кой изпрати маминото синче там?Това е ВЪПРОСА!!!
182
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев внимавай да те не подгони Муню и Мамито на момчето че ше ти се види тесна бугария. Ше ти пратят тежката артилерия и тогава ще видиш кон боб яде ли и магаре стока ли е. Тия не си поплюват имат пари да те купят пет пъти и да ти пратят Килъри. Така че не се напъвай много. Ше се сецнеш у кръсто. Мутрите си имат държава. Или си забравил.
181
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да се стигне до истината.Защото Милен критикуваше яко властта.Да не е разследване, което да е угодно на цат Бойко
180
7
 
13
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Майката като дари 1000 маски и 2 инхалатора и сина ще бъде на свобода, че и орден Стара Планина ще му дадат, а виновен ще М. Цветков заради несъобразяване с пътната обстановка или заради коронавирус. Шайката знае как става. Все пак и те са в същия батак.
179
2
 
15
 
! Отговори
PS преди 4 години
Дано в затвора попадне на "хора" и се погрижат за резбата му ....
178
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми неслучайното разпределяне на дела,не са го вършили герберите или друга партия,а хората които представляваше Милен Ц.Не ми се мисли,какво го очаква това момче,ще го размажат отвсякъде,че може би и неговото семейство!
177
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като е пълнолетен,родителите нямат никаква вина или отговорност за действията на сина им.Или ще има разправа със семейството на момчето?Закона на джунглата ли ще прилагате?По-големия да изяжда по-малкия?
176
1
 
8
 
! Отговори
тото преди 4 години
Г-н прокурор - няма ли да вземето под надзор и случай с т.н. " обикновен човек"?