Адвокатът на Георги Николов отрече той да е отправял заплахи

Задържаният твърди, че не бил извършил престъплението
52
Адвокатът на Георги Николов отрече той да е отправял заплахи
Снимка: Dnes.bg, архив

"Георги Николаев не е отправял заплахи към семейството на 18-годишното момиче. Категорично отрича да е извършил престъплението от самото начало", заяви пред bTV адвокатът на обвиняемия за нападението над момичето в Стара Загора.

Още по темата


Адвокат Валентин Димитров допълни, че клиентът му е задържан за 24 часа.

„Получихме призовка в 1 часа през нощта да се явим за разпит и го задържаха по Закона за МВР. Неясно, поне за мен“, каза адвокатът.

Той допълни, че не са му обяснили защо задържат неговия клиент.

Момичето бе нападнато и нарязано от приятеля си в дома си в края на юни. Лекарите са направили над 400 шева на порезните рани.

Първоначално извършителят е задържан за 72 часа, но след обжалване е пуснат на свобода под гаранция от съда.
Случаят е определен като "лека телесна повреда".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: Георги Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е далеч времето когато хората ще започнат да си отмъщават и да линчуват без да ги интересува прокуратура или както там и казват.Не забравяйте,че в доста хора има оръжие!
46
0
 
2
 
! Отговори
до адвоката на този преди 1 година
Приятелите му пишат по форуми и соц медии, че всъщност я е заплашил. Съберете се и поне се разберете да говорите едно и също пред хората. Аз не бих приела да защитавам насилник.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Окръжен съдия Татяна Гьонева Коева променя от средна на лека и освобождава обвиняемия, въпреки окачествяването й като средна от прокуратурата и от първия съдия в районния съд преди нея. Коева не брои над 20 нарязвания наложили над 400 шева и довели до обезобразяване на тялото и лицето, счупен нос. Не брои извършването им от рецидивист с 2 присъди за подобно. Не брои заплахи за убийство преди това към жертвата. Случаят е за ВСС за освобождаване по некомпетентност.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според стрийм на ютуб, уж от хора живеещи там и били в болницита, извършителят има депутат в семейството. според мен това може да обясни медийното затъмнение, за да не достигне случая до обществено достояние около визитата на зеленски
43
2
 
8
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Както вече коментирахме- момичето само се е нарязало. Юридическите факултети и специалности в този вариант във всички университети трябва да бъдат закрити.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 41 - Защото други не се явяват на обявата работа. Или са много стари или са някви деця. А не си мисли, че ако някой "боец" влезе някъде и почен да прави золуми, няма да го потрошат от бой. Срещи 10 човека с палки и прочие, няма как.
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що все главорези слагат охрани по заведенията не ми ясно, все си избиват комплексите върху лесни жертви. Не чух до сега да са пребили Кобрата или Тайсън. Все по слаби от тях бият.
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този адвокат как точно ще го защитава? Какво му в оправданието? Подхлъзнала се е и е паднала върху ножът и така 400 пъти?
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Георги Николов, какво хубаво българско име. Докато го оповестят форумните експерти се изкъртиха да обясняват, че вероятно е мюсулманин, от Судан, от Сирия или поне от Турция. Не, че има значение, важното е да се разбере, че проявата на човещина или точно обратното не е въпрос на националност или вероизповедание.
38
0
 
6
 
! Отговори
Роза преди 1 година
До УпсКакво друго очакваш,освен да отрича?!По закон той има право да мълчи през време на цялото дело,и да не дава никакви показания!Друг е въпроса,че съдът може да го осъди ефективно,въпреки мълчанието му!Зависи колко е кадърен адвоката и колко пари ще му пробутат!
37
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 1 година
Бащата на момичето явно не е мъж, сори е ама е така.
36
0
 
12
 
! Отговори
баба от село преди 1 година
На всички подобни адвокати и близките им пожелавам само такива ЛЕКИ! телесни повреди и толкова справедливи съдии!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Николов или Николаев? Последно журналята определете и сравнете версиите си. Всеки драска различни глупости.
34
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдийката дала ли е клетва? Използва ли си акъла по време на работа, или само подпечатва това което и дават от експертизата и вика следващия? Така ли си печели парите? Без да вникне в казуса? Само вика да дойде почивката за цигарка и кафенце. Като е видяла, че експертизата е лоша защо не е върнала всичко на по-висока инстанция?. Да се самосезират. Така ли работят тия във властта? Каква съдийка е тази тогава? Не става! Вън от съда!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Либераски евроатлантически ценности
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Адвокате парите от хонорара,за свещи да ги даваш!
31
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да му кажем на този адвокат защо е задържан престъпника-изверг:1. Нахлуване в дома на жертвата,2.тежки и нечовешки наранявания на момичето,3.психическо увреждане на момичето,4.психическо увреждане на близките на жертвата.
30
0
 
22
 
! Отговори
Упс преди 1 година
Пожелавам същото на адвоката!!! Бог гледа!
29
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"че не са му обяснили защо задържатнеговия клиент."-Цяла България,цял свят знае вече защо трябва най-сетне да бъде задържан изверга,а само "адвокат" (човек ли е)Валентин Димитров не знае! Какъв трябва да си,за да защитаваш пресъпник-садист????????????Доказателства,експертизи...-само да видят и чуят момичето и всичко е от ясно,о-ясно! А дали пък не изчакват белезите да позараснат!?????
28
6
 
4
 
! Отговори
А ха преди 1 година
Той ще отрича по съвет на адвоката. Тъй като са били само двамата - няма свидетели. ЕДИНСТВЕНО НЕГОВ ДНК МАТЕРИАЛ ОТ НОЖЧЕТО ИЛИ ПО МОМИЧЕТО - МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ. А ТОВА Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ ВЕДНАГА, ВЕДНАГА!!! АДВОКАТЪТ МУ ЩЕ ГО ИЗМЪКНЕ.