Майката на Дебора с изненадващи показания

Излязоха факти, които ги нямаше в делото досега
30 юли 2024 13:45, Александър Попов
103
Майката на Дебора с изненадващи показания
Подсъдимият Георги. Снимка: БГНЕС

Два часа продължи разпитът на майката на Дебора Михайлова от Стара Загора в днешното заседание на пловдивския Районен съд. Тя беше един от двамата свидетели, които дадоха показания днес. Трябваше да бъдат разпитани трима от останалите свидетели, но един от тях не е бил открит на посочения адрес, казаха защитниците на подсъдимия Георги Георгиев.

Заседанието днес премина при закрити врата и без присъствието на Дебора Михайлова.

"Излязоха много интересни факти, които не ни бяха известни досега, нямаше ги изобщо в делото. Оказа се, че музикалният клип на Дебора, за който пред обществото беше изтъкнато, че е жест от въпросния певец към нея за това, което ѝ се е случило, в действителност е бил платен. Това каза майката на Дебора", посочи адв. Петко Кънев, защитник на подсъдимия. Според него в показанията на майката на Дебора е имало доста противоречия.

Разпитите в заседанието приключиха. Предстои съдът да се произнесе по-късно днес по направено искане за промяна на мярката за неотклонение на Георги Георгиев.

Следващото заседание ще бъде на 12 септември, когато показания ще дадат още трима свидетели и ще започнат разпити на някои от вещите лица, работили по случая.

В края на юни тази година Дебора Михайлова беше разпитвана в продължение на пет часа. "Противоречия има много, но не мога да навляза в конкретика. Разминаванията в показанията са сериозни", каза тогава единият от защитниците на обвиняемия Георги Георгиев - адв. Валентин Димитров.

Миналата година случаят с насилието над Дебора Михайлова предизвика серия от протести в цялата страна. Едно от обвиненията срещу Георги Георгиев е, че с особена жестокост, чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне с макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото, е причинил на Дебора Михайлова двустепенна средна телесна повреда./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: дебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
4
 
! Отговори
Нашенски работи преди 1 месец
не се насочваме към същината на проблема и в това, че един човек си е позволил да раздава собствено правосъдие със ужасяващи средства и резултати, а търсим под вола теле - как майката не казала това, ама то не било онова и т.н. и т.н..Естествено че ще има разминавания, мирогледа на поколенията е различен, а главният въпрос е КОЙ иска да оневини един човек, позволил си да бъде съдник, независимо за какво и срещу кого!
85
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Крви сбогом!
84
0
 
3
 
! Отговори
Напротив преди 1 месец
До КИРО 53 Цвете е. И не само за мирисане. Ама не и за рязане.
83
2
 
9
 
! Отговори
Въпроска ? преди 1 месец
Не само насилника , но и майката трябва да бъде осъдена заради безотговорност и лъжесвидетелство. Жалко за Дебора , че е приминавала през тези неприятни насилия и унижения !
82
3
 
13
 
! Отговори
Хмх преди 1 месец
До Гост Дали чалгарското изпълнение е платено или не ИМА значение. Разни балъци превеждаха пари по сметката на тия хора. Значи или тези пари са дадени за клипа, или майчето е имало излишни 20 бона, ама си е трайкало и е гушкало дарения.
81
24
 
8
 
! Отговори
Миро преди 1 месец
Малко й е било на тази Дебора това с макетното ноще,Георги е трябвало да се постарае малко повечко ,за да я обезобези наистина
80
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че има престъпление, има, но какво прави това момиченце с този "батка". Тя доброволно е била при него.
79
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В нормална държава *** ще е с поне 30 години в зандана, в Китай такива рецидивисти ги гърмят.Тук сега ще мотаят, адвоката запазва и накрая ще го пуснат.Българските мафиоти, ходят където ходят и се връщат да молят пред централен софийски да ги вкарат там на хотел че.
78
4
 
7
 
! Отговори
Разбрахме! преди 1 месец
Който подсъдим иска Съдебната система да бъде на негова страна ще трябва да гласува за дс-агент Буда /Бойко Борисов/ и за дс-агент Сава /Ахмад Доган/.
77
12
 
22
 
! Отговори
До Реалист преди 1 месец
Кво стана бе, нали уж в началото бяха 400 шева? Аз като казах в работата, че се съмнявам, щяха да ме линчуват, сега се оказа, че половината обвинения са пълна лъжа. Ама продължавайте да вярвате на пресата.....
76
5
 
24
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Чалгата и поп-фолка са турска музика. Който я харесва значи иска пак да сме турска колония.
75
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Криворазбраната цивилизация! Всеки път като чета нешо за българи или България и се сещам за това велико произведение и ме напушва смях и сълзи.
74
2
 
4
 
! Отговори
Дела дела преди 1 месец
Skip to contentвторник, юли 30, 2024Responsive MenuНовините от Казанлък PressTVНовините от Казанлък PressTVНовини от Казанлък и регионаBanner AddHomeРегионалниКазанлъшкият съд осъдил първото гадже на Дебора. Правили секс, докато била в 6-и клас Арена ЗападРЕГИОНАЛНИКазанлъшкият съд осъдил първото гадже на Дебора. Правили секс, докато била в 6-и клас 05.09.2023 Антония ДрагановаРесторант СофраFacebookTwitterWhatsAppTelegramViber Прегледи: 5 57118-годишната Дебора Михайлова, накълцана зловещо от анонимен засега насилник, макар за зверството да
73
9
 
24
 
! Отговори
До 33 преди 1 месец
Раните са си 18, толкова са си били, а шевовете са стотици. Надявам се, че правиш разлика между прорезна рана и шев...
72
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички патриоти в България са комплексари , наркомани и пияници! Те са доста объркани мамини синчета!
71
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаш ли вързки с ГЕРБ и ДПС все си невинен! Може да убиеш когото си поискаш! На края винивен е убития! Няма да има справедливост никога в тази държава!
70
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България никога в моналото не е имало справедливост, сега няма и никога няма да има! Имашмли контакти с ГЕРБ и ДПС ,нямаш никакви проблеми, че биеш,унираш, режеш с макетни ножчета , на пракитка всичко което пожелаеш!
69
5
 
22
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Клипът, дали е платен или дарен, няма общо с делото. Но има общо с това как може да бъде маниполирано обществото, за да яхнем гребена на вълната. Много хора гледаха цирка с Галин- как я "изненадва"...
68
5
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
както и да го извъртат адвокатите 18 порезни рани и синя глава не се симулират лесно.
67
10
 
36
 
! Отговори
Пипи преди 1 месец
Пращайте тоя за десет години в панделката да се приключва случая. Заслужава си ги отвсякъде.