Пияно ченге катастрофира с патрулката

Дрегерът отчел 2,49 промила
20 авг 2024 11:04, Стела Стоянова
59
Пияно ченге катастрофира с патрулката
Снимка БГНЕС, архив

Пиян полицай от Хаджидимово катастрофира с патрулката по време на работа, пише struma.bg.

Пътният инцидент е станал в понеделник преди обед в района на ГКПП-Илинден.

Служебният автомобил, управляван от младши полицейски инспектор, се забил в кола с румънска регистрация. На място са пристигнали полицаи от РУ-Гоце Делчев, които тествали колегата си на дрегер. Той отчел 2,49 промила алкохол.

Полицаят, предизвикал катастрофата, е дал кръвна проба. Той е задържан за 24 часа. 

При инцидента няма пострадали, но са нанесени  материални щети по двата автомобила.

По случая е образувано следствено дело за престъпление по чл. 343б от НК под ръководството на териториално отделение – Гоце Делчев към Районна прокуратура – Благоевград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от Темида
Съдът остави в ареста Румен Гайтански
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
22
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 4 седмици
И реформа от основи!
30
2
 
25
 
! Отговори
Samo minavam преди 4 седмици
Браво, пич. Готов си, за вътрешен министър
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ей, просто не е могъл да удържи коньете под капака. Требе да им раздадат малолитражни по 60 коня.
28
1
 
15
 
! Отговори
Герен преди 4 седмици
ПОЧТИ ВСИЧКИ СА МУТРИ И НЕ МОРАЛНИ. СИГОРЕН СЪМ, ЧЕ ИМА И СВЕСТНИ, НО СА МЪНИЧКО. ТОЗ СЪС СИГУРНОСТ Е КАЛИНКА НА СТОЯНОВА.
27
1
 
5
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 4 седмици
До Мойто мнение аратлик къва една ракия, тоя да може да кара на 2.5 е бил на кило ракия и ъпърс сто процента. просто са му писали кво не може да се покрие
26
0
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 седмици
До Анонимен28 що ако се почне със стикерите, сотаджиите и бакшишите техните бангии нема да могат да ги изкарат от паркинга
25
6
 
3
 
! Отговори
Мойто мнение преди 4 седмици
Не трябва за една ракия като те хванат че си пил да те съдят и да те обвиняват че искаш умишлено да убиеш някой - щом караш нормално и да си пил м2 ракии никой не трябва да има претенции има хора различни едните и пили непили карат нормално и други дори непили карат не нормално със много превишена скорост -- закона трябва да е строг със превишената скорост --няма знаение пил не пил караш ли бързо трябва да има голяма градация във наказанието включително отнемане на свидетелство е не за10- 20км
24
1
 
16
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 4 седмици
ако подкарат милиционерите с некви адекватни тестове за амфетамини, от добрич до белград нема да остане един на работа.
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Що е нямало стикер млад шофьор алкохолик на патрулката?
22
1
 
14
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 4 седмици
До Надрусан със трева !алкохола седи 3 седмици, ганджата месец, лекарствата за нос от три до шест месеца. ако ви правеха тестове, като как се правят в сащ, да си хванал дисциплинарката на общо основание.
21
0
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 седмици
До Надрусан със трева ! един на твоя принцип си направи открита фрактура. щот можел да носи и щот от 18 до 23 не означава "Ставам от масата и отивам на бачкане"
20
0
 
5
 
! Отговори
Треварин другарев преди 4 седмици
До Надрусан със трева !На такива като теб най-лесно се обяснява така - от алкохол и цигари на година смъртността, от наркотици и затлъстяване на година смъртността и от трева смъртността ги съпостяваш и взимаш ИНФОРМИРАНО РЕШЕНИЕ за личния си живот,не е изобщо трудно когато имаш капацитета за това разбира се.
19
0
 
18
 
! Отговори
даскала преди 4 седмици
тестове,класни и контролни преди и след всяка смяна за тези легализирани рекетьори ! Или те са над закона и народа,който им плаща заплатите и ре ке да?
18
6
 
8
 
! Отговори
Надрусан със трева ! преди 4 седмици
Питал съм разни треволюбци кое повече му харесва да се напуши или да се напие -- твърдо казват да се напуши защото на другия ден нищо му нямало ,а от алкохпла било страшен махмурлък -- амфетите във дискотеките , линиите на богатите и накрая нещастниците на хероин Аз си предпочитам стария вариант от 200 до 500 гр люта домашна ракия със компания от 18 часа до към 23 часа наспиваш се и на другия ден на работа А сега излиза почти във 24 часа пиян и надрусан и после във дискотека се доразцепва и
17
0
 
30
 
! Отговори
А вчера преди 4 седмици
На протеста правиха ли им тест за алкохол и наркотици?
16
0
 
16
 
! Отговори
Sigoturi Nakura преди 4 седмици
Калине ти ли си?
15
8
 
3
 
! Отговори
Този е единствения - преди 4 седмици
-- нормален ,пиинал си и се качил да се прибере ,НО малшанс ,станалото станало ! А тези на неговата възраст дето акохол не кусват сигур са много убави я се мислят за рамбовци я ви гонят жените и се перят като найголемите свалячи я са сребролюбци я са паранойци който ги е страх от една водка да ударят че е вредно -- не ми ги хвалете тези всички на масата той седи и гледа отстрана и мисли някакви щуротии ,ама не, много примерен НЕ пие !Няма човек без пороци ,както няма идеално кръгло тяло !!!
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако не беше ударил друга кола, и да бяха го спряли за проверка колегите му щяха да го сложат на задната седалка и някой да му закара пияния зааадник у тях и да го прикрият.
13
0
 
24
 
! Отговори
Не бе преди 4 седмици
Той е бързал за протеста в защита на Калин.ката.
12
0
 
21
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 4 седмици
Нова издънка на ченгетата,които управлява Калин Стоянов. След излизането си от президенството двете калинки Стоянов и Кожарева вече явно се показаха,че са имали задкулисни разговори. Въпросът ми към Кожарева е: След като е имало политически натиск към нея,защо преди да отиде в президентството не е подала предварително сигнала си в прокуратурата,а е изчакала Президентъг да я изрита,за да отиде после в прокуратурата? Или това е план "Б",ако не проработи план "А"? Сега НС ще изрита Кожарева и от СП