Бившият пилот във Формула 1 Ралф Шумахер призна, че има връзка с мъж

На 100 процента съм зад теб, татко, написа синът му Давид
15 юли 2024 10:39, Елка Василева
232
Бившият пилот във Формула 1 Ралф Шумахер призна, че има връзка с мъж
Кадър: YouTube

Бившият пилот от Формула 1 Ралф Шумахер, по-малък брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер, обяви, че има връзка от с човек от същия пол.

"Най-красивото нещо в живота е, когато имаш правилния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко", написа германецът под снимка в Инстаграм. На фотографията присъстват Ралф Шумахер и друг мъж, прегърнати един друг, гледайки залез над океана.

Единственият друг известен гей пилот в историята на Формула 1 е покойният британец Майк Бойтлер, който се състезава от 1971 до 1973 година. Той почина през 1988 г.

49-годишният Ралф Шумахер спечели шест състезания в 11-годишна кариера във Ф1, приключила през 2007 година. Преди това той беше женен за Кора, от която има син Давид, на 22 години.

"Много се радвам, че най-накрая намери някой, с когото наистина се чувстваш комфортно и сигурно. На 100 процента съм зад теб, татко, и ти желая всичко най-добро и поздравления", написа Давид Шумахер в Инстаграм.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на ръката
107
10
 
23
 
! Отговори
Разложение преди 1 месец
Достойно само за съжаление
106
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие пък сега. Пишело в библията, че било грях, трябвало да бъдат умъртвени. Ами и развода е грях, и изневярата, и прелюбодействането и т.н. Предлагам да се убият всички, които са прегрелиши библията, или хората, които сами си противоречат в коментарите си да спрат да пишат глупости. Иначе кой къде си го слага и къде не, е личен избор. Всеки има право на такъв. Не живеем в Пакистан, не се излагайте.21 век сме, дори в България.
105
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прозорецът на Овертон в дейстие.
104
6
 
9
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Ralf бе доста неуспешен пилот, в сянката на големия брат. Последните години имаше противоречиви изказвания за спорта Ф1, опитвайки се да защитава незащитимото, тоест племеника си Мик Шумахер. След толкова несбъднато надежди, нормално е човек да превърти и обърне резбата. Дано вече е щастлив и не се мярка в падока на Ф1.
103
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
я па си го преместих, все ми е тая
102
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха , да не ви разказвам какво се случи между мен и един приятел като се напихме една вечер . Имаме си приятелки и двамата .
101
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От Михаел Шумахер имаше някой по дисктетни подмятания към Сена за сексуалността му. Това разбира се дразнеше феновете на Сена, а те казваха, че Михаел трябва да внимава какво говори, защото има брат за когото тогава се говорише, че е гей.
100
4
 
18
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 1 месец
тва трябва ли да го знаем ?!
99
5
 
11
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 месец
Браво, Момче, само така - Открил си Истинската ЕвроАтлант - Любоффф!
98
8
 
7
 
! Отговори
до 107 преди 1 месец
Не разбрах! Искал си да си участник ли?
97
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Казвам го само защото ми се случи в събота и за пръв път ! Живея в Германия,бях в един голям магазин за парфюми и две момчета се бяха прегърнали и се целуваха пред щанда ! Наричайте ме както искате ,но някак си се почувствах неудобно,че бях свидетел на това!
96
7
 
7
 
! Отговори
Ахмед преди 1 месец
Обама и Байдън са прекрасна гей двойка, макар и все още да не са го обявили публично
95
2
 
6
 
! Отговори
До Георги преди 1 месец
Пробвал ли си, че си толкова категоричен?
94
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1 Михаел много добре знаеше, че брат му Ралф е гей. Искаше да не го излага, но се случваше, Ралф често посещаваше гей клубове, а след това гръмваше новината в медиите. Семейство Шумахер принуди Ралф да се ожени за Плейбой модел, плащаха й, за да мълчи и да роди инвитро от Ралф естествено без да имат реална връзка.
93
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко евроатлантическо
92
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен. Ела да те запозная с човека , за да ти разкаже историята . Ще ти разбие сърцето .Защо всичко му е взела ? Когато ти разкаже ще разбереш .Това е човешко нещастие , не юридически казус .
91
10
 
30
 
! Отговори
Георги преди 1 месец
Грозна и срамна работа !! .. Явно на Шумахера му харесва да му го бутат отзад, ама може ли да се изтипосаш в клипче по предлог, че има някаква романтика в цялата работа ? Романтично е мъж и жена, романтично е да отгледаш и възпитаваш деца. В това двама мъже да се държат за ръце няма нищо романтично, това е извратено и не се зачита от нито една религия. т.е. - това е дори грях
90
13
 
14
 
! Отговори
Красьо преди 1 месец
Путин и Медведев са прекрасна гей двойка, макар и все още да не са го обявили публично
89
0
 
6
 
! Отговори
До 88 преди 1 месец
Никога не съм гледал нещо подобно. А ти щом казваш че си гледал значи разкриваш подробности за себе си