Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати

Бил с толкова лош мерник, че представлявал опасност
Обновена: 15 юли 2024 15:59 | 15 юли 2024 14:49, Петър Бойчев
146
Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати
Снимка БГНЕС

Томас Крукс - 20-годишният нападател, който откри огън по Доналд Тръмп на митинга в Пенсилвания и бе застрелян на мястото на инцидента, преди години е бил изключен от училищния отбор по стрелба.

Негов съученик е съобщил пред ABC News, че Крукс е бил помолен да не се връща в отбора след предсезонна сесия. "Той не просто не влезе в отбора, а го помолиха да не се връща, защото беше толкова лош стрелец. Това се смяташе направо за опасно", казва Джеймсън Майерс.

Друг член на отбора в Бетел Парк си спомня как Томас Крукс "стрелял ужасно" и "не бил подходящ за отбора по стрелба", предава BBC.

От училището заявиха, че няма данни Крукс да се е пробвал за отбора - той "никога не е фигурирал в списъка", гласи информацията им. Въпреки това Томас Крукс е членувал в местен клуб по стрелба - Клуба на спортистите в Клеъртън - в продължение на поне една година.

Джеймсън Майерс си спомня Крукс като на пръв поглед "нормално момче", което "не е било особено популярно, но никога не са му се подигравали или нещо подобно".

"Беше мило момче, което никога не говореше лошо за никого и никога не съм си мислил, че е способен на нещо, което го видях да прави през последните няколко дни", цитират американските медии бившият съученик на Крукс.

В колата и дома на Томас Матю Крукс бяха открити експлозиви. Според NBC той е регистриран републиканец, който щял да гласува за първи път.

Въпреки че няколко човека видели как мъжът се качва на покрив на само стотина метра от трибуната на Тръмп, и сигнализирали за това на органите на реда, от Сикрет сървис не успяха да предотвратят стрелбата. Сега службата е изправена пред огромен натиск, включително в Конгреса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
3
 
7
 
! Отговори
СНАЙПЕРИСТ С ОЧИЛА преди 1 месец
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИДЯХ ТАКЪВ... ЯВНО Е ИЗДЪРЖАЛ КАСТИНГА НА ФИЛМОВА АКАДЕМИЯ - ПУТИН/ТРЪМП
107
1
 
2
 
! Отговори
Бъз преди 1 месец
До Бай ИлийчоБлагодаря брат, да си жив и здрав Тая дума я ползва един зевзек от форума на калдейта, той Иван, нарича кюнлии всички които ползват андройд телефони и нямат айфони....
106
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
въпроса е защо службите го оставиха за стреля по тръмп още повече че хора от публиката го виждат и съобщават но реакция няма. дали службите на сащ участват в опита за убийство и по чие нареждане?
105
0
 
12
 
! Отговори
Хмм преди 1 месец
Направо пишете, че е сляп и парализиран от десет години и да се приключва. И, да не забравяме да пишем по- начесто, че е републиканец, за да не хвърляме съмнение върху Обама и демократите. Байдън, съществува само физически. Всичко в Белият дом продължава да се ръководи от Обама. Много от нещата, той ги ръководеше и по времето на Тръмп, който нямаше контрол над собствената си администрация.
104
0
 
6
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Обаче в Филибето сагъ е пълно с кюнлии с кът мене с каунести прости глави.
103
1
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Кюнлия Начи пришълец в Филибето . Иде от турската дума кювлия селянин.
102
3
 
11
 
! Отговори
Мхм, преди 1 месец
бързо го застреляха,да не би да каже нещо НЕдемократично и НЕлиберално... Дежа Вю - краварски ценности,сър!
101
3
 
3
 
! Отговори
Бъз преди 1 месец
Някой знае ли кво значи пловдивския жаргон "кюнлия?
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми слаб му е резултата, много, много слаб!
99
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заговор на Тръмп и Путин. Веществото от втория, театърът от първия. Интересите им съвпадат и двамата са против демокрацията и Украйна
98
12
 
3
 
! Отговори
Lora преди 1 месец
До Анонимен 82Кое на щатите им е зле искам да попитам? Инфлацията е в пъти по-ниска от тази в Европа. Безработицата до скоро беша на рекордно ниско ниво, почасвоата ставка за заплащане се увеличи, заплатите се увеличиха. Цената на основните хранителни стоки е по-ниска от цените на храните в България, в същото време заплащането е много по-високо. Никой не го обича, защото са силни, богати и независими.
97
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ами.. имало е защо?
96
2
 
8
 
! Отговори
fdsfs преди 1 месец
Това момче някой го е допуснал там да стреля. Може да са го упоили с нещо и да не е бил с разсъдъка си. Ако беше, щеше да знае че каквото и да се получи ще го ликвидират. По филмите с агентите използват разни серуми, с които ставаш подвластен на желанията на някого. Нищо чудно такива серуми да не са само по филмите.
95
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Планетата на калинките. Налазили са навсякъде. Видяхте ли на снимката какви татуирани пикльовци са снайперистите от охраната.
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българските медии си намериха нов Паметник на Съветската армия, за запълване на пространството в сайтове и ефира. Някоя интрига из британския кралски двор трябва да имате винаги под ръка. Иначе ... суша, глад и мизерия сред джурналята.
93
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До хе хе хе - защо да ти даваме да ни стреляш? Има си много по-цивилизовани методи да пуснеш кръв от ухо, например както в WWF с бръснарско ножче. Гледай: Former WWE Wrestler Reveals WWE Secrets (Не че твърдя, че е постановка, ама просто споделям, че има и други начини.) А защо не и съвсем обикновена боя?
92
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако още продължавате да ни занимавате с цирковия спектакъл "Простреляният Тръмп", ще означава само, че водите кампания срещу Тръмп!!! Не знам колко са останали от глупавите читатели, че да вярват на писаниците си. Спрете да тиражирате американски простотии, отбрани от американските медии.
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено ,че ще убият стрелеца да го чакат да стреля докато уцели ли?
90
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Републиканец друг път. Радикален американски крайноляв протестър. Вече излезе всичко, което е поствал по социалните мрежи. Промит мозък.
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 87... Ами изчакали са да видят дали ще уцели, но като не успял са се принудили да го ликвидират за да не ги издъни..