Минути след дебата: Тръмп изненадващо се появи пред журналисти

Според медиите си търси допълнителна трибуна
11 сеп 2024 15:08, Инна Ангелова
25
Минути след дебата: Тръмп изненадващо се появи пред журналисти
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Минути след края на дебата с Камала Харис, Доналд Тръмп изненадващо се появи пред журналисти. Според Франс прес, кандидатът на Републиканската партия е искал да си осигури още една допълнителна трибуна.

Тъй като конфронтацията между двамата претенденти току-що беше приключила, се чуха викове на изненада от входа на помещението с пресцентъра. Тръмп отиде в залата, където обикновено се събират говорителите и поддръжниците на кандидатите, за да се опитат да повлияят на мнението на присъстващите журналисти.

С камери и микрофони в ръце, десетки репортери се скупчиха максимално близо до кандидата за президент на САЩ. Милиардерът републиканец отговаряше на въпроси на журналистите, някои от които понякога трябваше да бъдат удържани от агентите по сигурността.

"Ами чернокожите гласоподаватели?", попита репортер, успял да надвика околния шум. "Обичам ги и те ме обичат", каза в отговор Доналд Тръмп.

В какафонията други журналисти се опитваха да разберат какво мисли Тръмп за 90-минутния дебат, по време на който 59-годишната Харис не спираше да го напада безпощадно. Пред Тръмп обаче дебатът е бил страхотен.

"Страната ни е в упадък. Ние сме нация в упадък. И мисля, че когато извадихме това наяве, те (демократите) не успяха да се защитят", добави той.

Няколко минути по-късно Тръмп, все още следван от десетки журналисти, тръгна из залата, за да изчезне най-накрая зад черни завеси.

Не сме виждали от години кандидат да се появи по този начин при журналистите, каза Арън Кол от Мичиганския университет. Според него това показва, че кандидатът на републиканците иска "да смени темата възможно най-бързо".

След дебата и Тръмп, и Харис се връщат към предизборната си кампания и ще участват поотделно в церемонии за почитане на паметта на жертвите на атентатите от 11 септември, особено в Ню Йорк, отбелязва АФП. / БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от САЩ
Тръмп отказа да отговори на въпроса иска ли Украйна да спечели войната с Русия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
харис И ИКОНОМИКА ? преди 5 дни
ХА ХА ХА ХА ХА ! социалист И БИЗНЕС НА ПЕЧАЛБА ? КОЛКОТО БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ БЯХА НА ПЕЧАЛБА ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ! ВСИЧКИ РАБОТЕХА НА планирана загуба ! ЗАТОВА социализмът ФАЛИРА ! КИТАЙ НЕ Е фалирал ДОСЕГА ЗАЩОТО ПЛАЩАТ 100 долара НА МЕСЕЦ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ! КИТАЙЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ГЛАДУВАТ ! САМО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЪРХУШКИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ НА ЗАПАД, ЗА ДА ОТКРАДНАТ НЯКОЯ ТЕХНОЛОГИЯ, КАКТО И ТИЯ ОТ КРЕМЪЛ ! ЗАЩОТО СОЦИАЛИЗМЪТ ИЗГЛАЖДА МОЗЪЧНИТЕ ГЪНКИ И НЕ РАЖДА ТЕХНОЛОГИИ !
20
0
 
7
 
! Отговори
е браво на Тръмп! преди 6 дни
случката доказва че е истински предприемач и щрака бързо! Види ли възможност - на момента я използва! Лошо е ако го изберат за президент. Няма да е като хилещата се тиква!
19
0
 
3
 
! Отговори
чии медии? преди 6 дни
"Според медиите си търси допълнителна трибуна" а медиите какво допълнително търсят?
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Битката Тръмп и Харис повтаря Радев и Цецка Цачева
17
0
 
6
 
! Отговори
От Русия и Китай преди 6 дни
ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
НЕ Е РЕДНО СВЕТЪТ ДА СТРАДА ЗАРАДИ Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни. Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Зад Камала стои deep state. Тоест войнолюбците.
14
2
 
5
 
! Отговори
Тръмп спира войната преди 6 дни
Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Да спре войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия фалира. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ няма да участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на децата транссексуални и расови теории. Тръмп вече разследва администрацията на Джо Байдън, която се съгласи Русия да нападе Украйна.
13
0
 
6
 
! Отговори
Трънслейтър преди 6 дни
Вижте инфото, което се появи - с какви обеци е била Камала по време на дебата.
12
2
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 дни
Тръмп е себе си. Демократите са изкуствени марионетки. Той и Байдън си призна, че говори каквото са написали кукловодите му. Факт.
11
17
 
2
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН преди 6 дни
До Анонимен1 / аз обявих, че Камала Харис е спечелила дебата! ЗАЩОТО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕБАТ ТРЪНП БЕШЕ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА И ХАРИС ГО СТЪПКА ПАТОКA
10
10
 
2
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН преди 6 дни
то беше ясно, че ще загуби изборите и затова и не го подкрепих тоя плондир с тупе
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 1 ESNB и останалите дето не са сигурни, кой точно е сосбтвеност на Microsoft, кой е спонсориран основно от Файзер ...
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 5 - Според теб тръмп успява да излъже Secret Service, ФБР, ЦРУ и хиляди очевидци? Какво слева? Не е имало хора на Луната?
7
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
луд за връзване....
6
2
 
11
 
! Отговори
Просто конспирации преди 6 дни
Според пропагандните медии на Давос Харис била спечелила дебата? Хахахахаа
5
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Какъв цирк изигра Тръмпи с неговия "атентат", гледам ушенцето се е възтановило бързо :)))
4
3
 
14
 
! Отговори
След дебата и преди 6 дни
Тръмп, и Харис се връщат към предизборната си кампания, но Камала ще трябва да отговаря на неудобния въпрос за секретния наушник и за подсказващия по време на дебата.
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Джуджето от Кремъл направи кавото можа за да те изкара противник на Раша, белким спечелиш повече гласове, но уви, Камилата те затапи отвсякъде... :)))
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
харис е била със слушалки, маскирани като обеци. Трябва да го покажат и по нашите медии.