Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно

Той постигна позицията на президент само с лъжи, написа той
21 юли 2024 21:50, Нели Христова
168
Тръмп за оттеглянето на Байдън: Ще победим Камала Харис по-лесно
Снимка: БГНЕС

В телефонен разговор със CNN минути след като президентът Джо Байдън обяви оттеглянето си от надпреварата през 2024 г., бившият президент Доналд Тръмп описа Байдън като „най-лошия единствен президент в историята на нашата страна“.

Въпреки че не е ясно кой ще бъде кандидатът на демократите, Тръмп каза, че смята, че вицепрезидентът Камала Харис ще бъде по-лесен за победа, отколкото би бил Байдън.

"Изкривеният Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен да служи - И никога не е бил! Той постигна позицията на президент само с лъжи, фалшиви новини и не напускане на мазето си. Всички около него, включително неговият доктор и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент и той не беше - И сега, вижте какво направи той на страната ни, с милиони хора, които преминават границата ни, напълно непроверени и непроверени, много от затвори, психиатрични заведения и рекорден брой терористи. Ще страдаме много заради неговото президентство, но много бързо ще поправим щетите, които той нанесе. НАПРАВЕТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!", написа по-късно Тръмп в социалната си мрежа Truth Social.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кемъла е простовата, но поне не е с деменция.
86
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Зеленски мандата му изтече така че може него да номинират той е еврей.
85
7
 
17
 
! Отговори
Пророк преди 1 месец
Аре, стига ве! Събаряте САЩ и капитализма оЩЕ от 1917-та. Похвално е, че не се отказвате. Трябва да има и червени мажоретки. Иначе, ще е скучно без вашите cкyдoyмия.
84
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това че байДън е кандидат беше блъф на подлите демократи. Камала има визия и може да спечели.
83
14
 
1
 
! Отговори
Трябва НеЗабавно преди 1 месец
за Доброто на САЩ и на Света - да бъде Издигната Номинацията на Барак Хюсеин Обама - който да Приеме за 2мандата да Служи за Новият Световен Ред!
82
17
 
3
 
! Отговори
До 89 преди 1 месец
Зеленски вече е в историята, като велик лидер и превъзходен държавник. До седмица най-много да добави към постиженията си и унищожаването на империята на злото.
81
3
 
12
 
! Отговори
До л0ш пр0р0к преди 1 месец
Зеленски, според вашите помисли е там още преди 3 години, ама не е!
80
12
 
5
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 1 месец
до 1 седмица - Зеленски ще е в Историята!
79
0
 
11
 
! Отговори
До 82 преди 1 месец
Да, това са наши жeтaнu, които никой не допуска до себе си, а и самите те са генетично предопределени да бъдат мopoни. Това не променя нацията. Други са факторите за изpaждaне на популацията, но това е дълга тема...
78
10
 
9
 
! Отговори
Възмездието Иде преди 1 месец
35 години след като САЩ - Съсипаха Държавата ни с Разпадането на Източният Блок, Мечтая за Момента да ги видя те Разпаднати и да преживеят каквото ние преживяхме - може би ще го дожия този Велик Ден!
77
4
 
7
 
! Отговори
До 78 преди 1 месец
Бъркаш политиката на САЩ. Разбира се, че САЩ иска емигранти, но не латиноси или арабески. САЩ искат само висококвалифицирани емигранти - софтуерни инженери, физици, математици, лекари, инженери, фармацевти. Съответно ги привличат с огромни заплати, които никоя друга държава не може да си позволи. Никъде не дават по 800 хиляди долара на година за физик или 2 милиона долара на година за неврохирург. Е, в САЩ дават и ги привличат.
76
9
 
6
 
! Отговори
Империята на Злото преди 1 месец
Колонията на Юдея, Съединените Ашкенаци Щати - се Разпадат в Реално Време пред Очите Ви!
75
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който и да е кандидатът на демократите ще е по-млад от Тръмп. Ако не го бие, то поне ще го изпоти. Ще бъде интересно, вземам пуканките!
74
4
 
3
 
! Отговори
До 78 преди 1 месец
Кой ти ги говори тези за Япония и Корея? Само аз познавам едно село българи, които живеят в тези държави.
73
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Народа си иска Байдън.
72
2
 
9
 
! Отговори
Кеча Започна преди 1 месец
Килъри и Бил Подкрепиха вече с Изявление - Камила, но Обонгови - казаха, че трябва да се мине през нов процес за Избор на Кандидат! обаче, такъв процес - няма, щото това е Прецедент - Първичните Избори минаха и 10ки милиони вече гласуваха за Байдън. така или иначе, кандидатурата на Камила в момента е просто отвъд нелегитимна - трябва някаква врътка да измислят в Националният Съвет на Демонократите!
71
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън сигурно е бил заплашен от това да го обявят за невменяем.
70
2
 
12
 
! Отговори
До 74 преди 1 месец
Мислиш ли, че в Япония и Южна Корея се раждат дeбuлu, тъй като са най не имиграционните държави?
69
15
 
9
 
! Отговори
Банана Републик преди 1 месец
значи 40 000 000 гласуваха за Байдън на Първични Избори, сега Ефективно им се Подменя Вота - това вече е върха на Сладоледа, последният Пирон в Ковчега на Империята на Злото - Демокрацията там вече Подменена - точно като у нас - Гласуваш за бокУ, а получаваш кИкИ, к0к0 и денкУ плюс бонус ристУ-конституцията!!
68
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едва ли ще е Камилата.Друга е сатанистката.