Тръмп: Мошеникът Байдън не е годен за поста си, по-лесно ще победя Камала

Той се изкачи до президентския пост само чрез лъжи и фалшиви новини
Обновена: 22 юли 2024 06:38 | 22 юли 2024 06:37, Александър Попов
48
Тръмп: Мошеникът Байдън не е годен за поста си, по-лесно ще победя Камала
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп реагира на оттеглянето на Джо Байдън от надпреварата за Белия дом с многобройни обвинения срещу президента демократ, предаде ДПА.

„Мошеникът Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен за поста си. И никога не е бил!“, написа бившият президент в своята онлайн платформа "Трут соушъл".

„Той се изкачи до президентския пост само чрез лъжи и фалшиви новини“, написа Тръмп.

Милиардерът също така обвини близки до Байдън хора, както и неговия лекар и медиите, че са знаели, че Байдън „не е способен да бъде президент“.

Още по темата
В останалата част от изявлението си кандидатът републиканец прибягна до обичайната си подстрекателска предизборна реторика по въпроса за имиграцията.

Тръмп, който е на 78 години, често е коментирал възрастта и психическата годност на 81-годишния Байдън по време на кампанията си, посочва ДПА.

„Харис ще бъде по-лесна за побеждаване, отколкото щеше да бъде Джо Байдън“, заяви републиканският кандидат-президент Доналд Тръмп пред CNN.

Кампанията на Тръмп сигнализира, че основната линия, по която ще критикуват Харис е миграционната политика на администрацията на Байдън. Според републиканците действащата администрация е виновна за незаконното преминаване на милиони хора през южната граница с Мексико.

Втората линия на атака ще се върти около икономиката. Проучванията на общественото мнение постоянно показват, че американците са недоволни от високите цени на храните и горивата, както и от лихвените проценти, които направиха покупката на жилище по-малко достъпна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
Джо Байдън бил мошенник, а ти какъв си , водят 16 дела срещу тебе, защо се правиш на света вода ненапита бе бо К лук такъв
39
1
 
2
 
! Отговори
хахахах преди 1 месец
Не мога да преценя оранжевия клоун от нашия копейкин ли се учи да говори или обратното.
38
2
 
3
 
! Отговори
im-дртiйУАЙТB0Y преди 1 месец
До Абе /30/... Всички видохме ХИСтерията, която е обхванала тотално демо-партията начело со консуматора на памперсите БаЙ-ти-GAS!, както и вече почти лудналата КАМИЛА и не съзирам положителен изход от техната криза - подобно на нашите тук кълчища и дотука с тия несретници. Патокът ДОНАЛД им го наби преко у канчето и с 2 думи оббобщено - тези немат работен ход, ама никъф, щото само с голи лозунги и неточно изстреляни куршуми ТРЪМП+ДжейДи ВАЙС нема да бъдат спрени и ппобедени.
37
0
 
4
 
! Отговори
госпожа Емилия преди 1 месец
До АнонименМОШЕНИК се пише с едно Н. Няма място за *** коментари на ниско грамотни хорица.
36
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в цялата тази история мошенника е Тръмп. Колко пъти е банкрутирал. Но ще видим може и да се поправил но едва ли 🤥
35
1
 
9
 
! Отговори
До 36 преди 1 месец
Хванали са се на работа колкото и украинските нагляри.Тя и Меркел така си мислеше,ама се оказа,че не само,че не искат да работя,ами и нямат нужната квалификация и не могат и да я придобият и сега Германия ги храни за това хората са против миграцията,да не говорим,че носят със себе си само мuзерия и престъпност
34
1
 
2
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 1 месец
А сега вече лъсна и икономическата му неграмотност... И той като Ердоган ще им "свяла лихвите"... О, всемирна простотия... :-(
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп е прав. Камала няма шанс срещу него.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 25 Ами ти в кой свят живееш? Ако милионите мигранти в Европа и САЩ не са се хванали на работа, какво означа това? Първо: Надписване на брой мигранти, с цел присвояване на фондове Второ: Надписване на брой работещи мигранти, с цел получаване на субсидии и надписване на разходи, силно намаляващи печалбите Трето: Европейските и американските управляващи не си играят на благотворителни дружества, но управляват медиините внушения за огромен брой мигранти, заради 1-во и 2-ро което писах
31
4
 
7
 
! Отговори
Инж+ преди 1 месец
А пък "младежът" Тръмп? Присмял се хърбел на щърбел....
30
11
 
9
 
! Отговори
тодорова преди 1 месец
Всеки случай Тръмп, според мен, има психически отклонения. Слушайте отношението му към хората, които не харесва, физиономиите, които прави, боядисването на косата на тези години и още, и още. Просто гледаш един шут с огромно его. И сигурно е по-голям мошеник от Байдън, ако Байдън е такъв.
29
0
 
2
 
! Отговори
Финич преди 1 месец
И ние ги стреляме , че да даже ги уцелваме - Луканов, Стамболов, Стамболийски,
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 12 - Само Тръмп ли? Всичко в тая Америка им е просташки самоуверено. А най-лошото е, че и у нас го възприеха като някаква "ценност".
27
8
 
12
 
! Отговори
Абе преди 1 месец
Сега ще има - "я камилата... я камиларя"! Само че "камиларя" води вече с една обиколка. Поразиите които сътвори неадекватното старче, здраво ще тежат на "камилата". До тук 2:0 за тръмпича
26
7
 
4
 
! Отговори
Фин преди 1 месец
До Ценка... ако не бяха англичните, германците, ирландците, италианците, французите, испанците, португалците и т.н., а те са американците, а не дивите сатанизирани индианци, ти щеше още да си плоскоземка и да палиш огън за да си сготвиш(без картофи, домати, чушки, царевица и т.н.), а и нямаше да си чувала за кафе, какао, тютюни т.н
25
11
 
13
 
! Отговори
Х преди 1 месец
Тръмпито много се прецака. Избърза с "атентата". Сега той е дъртака. Хората не искаха Байдън, защото е стар. Камалата не е. Тя споделя идеите на Байдън и не се обърква. Не получаваше подкрепа, защото имаше Байдън, но сега ...
24
7
 
4
 
! Отговори
Ценка преди 1 месец
До добре,деНаистина ли нямате отговор?И нашите ДЕМОКРАТИ следват тези лицемери(говорят едно,друго вършат),стрелят си президентите,превърнаха харода си в манипулуръно затъпяло стадо овце ,за да им гласува.....Боже,пази България!тази чиито чипровски ракли са по-стари от САЩ(избили индианци и създали резервати,ползвали атомна бомба.....)
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 13 Ти в кой свят живииш бе? Евтина работно ръка!? Че кой от тъмнокожите мигранти се е хванал на работа?
22
10
 
7
 
! Отговори
Bai Dun преди 1 месец
Проста ,по-проста,Камала Харис....прогресия на простотията !!!Северна Корея и е съюзник на нея :))
21
9
 
11
 
! Отговори
Ако преди 1 месец
случайно победи столипиновката, то в сащ ще започне гражданска война! Само стой та гледай!