При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
16
 
! Отговори
Кръстю преди 3 седмици
Грешка всички губят
36
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В Русия има два града: Москва и Питер
35
3
 
5
 
! Отговори
В ЕС с фес преди 3 седмици
Свободни били , ама посланикът на Биг Брадър нарежда . Хахахахахаха. Зомбитаааа
34
14
 
16
 
! Отговори
Знаем русофилчета преди 3 седмици
В тоя сайт Русия винаги печели.
33
9
 
10
 
! Отговори
Днес.РУ преди 3 седмици
Днес. РУ редакторите , дъно нямат. Копаят, копаят все надолу...Обаче, един ден ще обърнат палачинката.
32
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия печели защото няма какво да губи . Една огромна пустош без инфраструктура и безлюдни пространства на десетки километри . Някои от тях населени бес да знаят в кой век сме. При ядрена война ще оцелеят най северните райони с ескимосите.
31
7
 
6
 
! Отговори
Хи хи преди 3 седмици
Въй, дано Путин не се ядоса, че Запада ще изчезне !
30
9
 
14
 
! Отговори
(^.^) преди 3 седмици
Ами гражданите на една цивилизована държава разполагащи със стандарт на живот и свободата да го живеят, както си искат, могат да загубят много повече, от крепостно селячество с ограничени свободи, окопало се в окопите и землянките си .... !!!
29
0
 
19
 
! Отговори
Кире преди 3 седмици
При такава война няма да има губещи, нито победители:)
28
4
 
14
 
! Отговори
Някакъв преди 3 седмици
доморасъл експерт пише, че пиндосите имали ядрени подводници. Щото видите ли руснаците нямат такива...Атомната война няма да има нищо общо с холивудските мал0yмни сценарии. Най-общо казано - жална ни майка на всички. А, и още нещо. Поразяващите фактори на ОМП важат и за евроатлантиците.
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво е рова заглавие бе гении?При такава война светът губи, а не някоя определена държава.
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Неолиберал-джендър мекокитчовците никога не са държали и стреляли с оръжие и си мислят, че всичко е компютърна игра, защото не са чели книжки
25
1
 
20
 
! Отговори
Georgiev преди 3 седмици
Не, целият свят тогава губи, включително ние. Без значение кой кого подкрепя.
24
14
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
С гаранция в Масква ще огрее слънцето от запад :))))))))))))))))))))))))
23
12
 
13
 
! Отговори
Както винаги преди 3 седмици
Осъдено за пед офилия напълно компрометирано руско прокси, което направи кариера от пробутването на руски опорки пак се е "загрижило" за световния мир. Ама стои в САЩ, не ще в хубавата Разия :)))
22
7
 
13
 
! Отговори
Чоко преди 3 седмици
От тази статия разбрах, че *** прави страхотна услуга на Света като не е започнал ядрена война. Целия Свят ще седи и гледа как *** изстрелва ракетите си, които се движат със скорост близка до светлината. За секунди целия Свят приключва и ще се радваме на новия Руски Свят. Браво, само такива статии побликувайте.
21
13
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
.....заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър..... Хахахаааааа, а Филанкишията какво заяви? Ай сиктир! Сега копейките ще напишат 10000000 коментара във възхвала на Джуджи :))))))))))))))))))
20
13
 
7
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 3 седмици
САЩ ще загубят не само заради това а заради народопсихологията на Руснака. Те с удоволствие ще живеят в бункери под земята,ще ядат мишки ако трябва докато Американците ще получат сърдечен удар само от мисълта за подобен живот !
19
8
 
11
 
! Отговори
aZ-ът преди 3 седмици
Отделно има и едни торпеда , ядрени, заровени край бреговете на САЩ на Атлантическия и Тихия океан , които чакат ... И които бидейки взривени ще залеят и издавят мегаполисите: Ню Йорк, Маями, Атлантик Сити , Ел Ей , Сан Франциско ...
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
При ядрена война - човечеството губи! Тея за границите на държавите си мислят! Радиацията като дойде и ще каже ау този е американец, ау този е руснак.