Зеленски уволнил началника на службата по сигурност на Харков

Той не работил по защитата на града
29 май 2022 22:01, Нели Христова
47
Зеленски уволнил началника на службата по сигурност на Харков
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че е уволнил началника на службата за сигурност на Харков за това, че "не е работил по защитата на града" от началото на руската инвазия.

"Дойдох, видях и уволних ръководителя на Службата за сигурност на Украйна на (Харковска) област за това, че не е работил по защитата на града от първите дни на пълномащабната война, а е мислил само за себе си", заяви Зеленски в ежедневното си обръщение към гражданите на страната. Той говори, след като за първи път след нахлуването на Русия посети обхванатия от войната източен регион на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до тя, след като първо уволнят теб :)))
29
1
 
3
 
! Отговори
тя преди 2 години
А тебе кога ще те уволнът ?
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленяга, просто у-м-р-и. Предавайте се и стига с тоя театър.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тъй де, Зелката забранява, увалнява скоро ще почне и да разтралва, не е по добър от другия късяк, даже е по-суетен и нарцистичен, и силно желае да измести Путин като лидер от световна величина, по тази причина и речите му все ден стават все по-досадни и досадни, защото са едно постоянно назидание на целия свят, все едно той му е длъжен
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинският, руските руснаци добре знаят каква е цената за свободата и са се поучили от грешките, допуснати през вековете. В рамките на СВО те предоставят на опълченците от ЛДНР ролята на освободители на цялата територия на Донецка и Луганска области. Подкрепят ги, но ги поощряват сами да гонят бендеро-нацистите на запад.
25
4
 
7
 
! Отговори
Истинският преди 2 години
Руснаците най добре знаят каква е цената за свободата. Тези които мислят като Зеленски могат да са само с робско мислене. Докато чакаш някой да дойде и да ти оправи двора и къщата винаги ще си роб. Не случайно България е на първо място по всички отрицателни показатели. Има една стара приказка за човека с каруцата която се развалила на пътя и започнал да вика ,,неволята"" ала тя все не идвала. Накрая човека запретнал ръкави и си я оправил сам!
24
16
 
7
 
! Отговори
Inatut преди 2 години
Тука гнидите, кога ги почваме. Съветските ***, червените *** и безродните путинисти..? С чукове за по-евтино..
23
5
 
10
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Що бе, там врагът нали бешв отласнат до границата, която те сами си я носиха :д
22
17
 
23
 
! Отговори
msm преди 2 години
Зеленски е пример за всички бездарници мъчещи се да преживяват от политика в България! Безхарактерни и безволеви плъхове, изяждащи всичко по пътя си за да поддържат благосъстоянието на мишльотините си. С работата си на актьор и продуцент, Зеленски е подсигурил бъдещето на наследниците си (около 50 млн.долара състояние). Стана Президент на голяма държава и изпълнява дълга си смело и неотстъпчиво! Слава на защитниците на свободата и демокрацията! руССкия фашизъм е кауза без бъдеще в Европа.
21
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя не го мислете, вече си е уредил безславното бягство. Такива имоти е придобил тук-там по света и явно няма никакво намерение да мре за милата му и прескъпа украина. А като се има предвид, че в Израел например, не се говори украинска мова-много тъжни дни го чакат на басейна да се препича на солнишко и да въздиша носталгично по дните, кога е бил президентин.
20
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уволнения дано да остане жив човека. Без вина виновен. Виновният вика дръжте виновния.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще кажа на мама.
18
9
 
47
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
Тоя е добър комик! Добър артист! Танцува добре и стабилно на дамски токчета, по прашки, като че ли с тях е роден./вижте видеото/ Но пък съсипа Украйна с тези си таланти.
17
6
 
38
 
! Отговори
Що тъй ? преди 2 години
Това уволнение по случай победата на Украйнската армия над пияните руски мужици ли е ? Щото аз до сега не съм чувал Украйна да има някакви загуби . Всеки ден съобщават за по 2000 - 3000 убити руснаци ...... и още преди седмица стигнаха до руската граница че даже я задминаха .... Пък сега - уволнение . Зелененейски нещо се е объркал.
16
36
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Джуджетата са в бункерите на Кремъл. Зеленски е титан.
15
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОСКАР за джуджето Зеленски за ролята му на загрижен за народа президент
14
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джуджето само обикаля и уволнява, вместо да си подаде оставката като главнокомандващ украинската армия.
13
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашистанските *** още са на амбразурата в очакване на новини, в които да цапат... Основният им проблем е, че самите те знаят, че тяхната простотия няма да стане и само се озлобяват още повече. Това, обаче е добре, защото ще им докара я инфарктче, я инсултче и поне по естествен път ще спрат да осмърдяват живота на всички около тях...
12
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя уволни половината си командири, а медиите още пеят оди за украинските победи ахаха
11
9
 
26
 
! Отговори
дяконЪ преди 2 години
да уволнява, то ще има нов.Скоро Одеса.Иначе и Хитлер е почнал да уволнява наляво надясно преди.края си