Свалиха от ефир водеща, показала среден пръст на Обама

От руската телевизия обясниха, че жестът бил към екипа в студиото
Обновена: 28 ное 2011 15:08 | 25 ное 2011 10:37, Елка Василева
157

 

Руска телевизионна водеща бе свалена от ефир заради неприличен жест с ръка, направен в момента, в който произнася името на Барак Обама в новинарска емисия на живо, съобщи Ройтерс.

Ръководството на тв канал РЕН обясни, че жестът на Татяна Лиманова е бил адресиран към членове на екипа в студиото и не е имал връзка с предаваната в момента информация за срещата на върха на организацията Азиатско-тихоокеанско сътрудничество.

Представител на частната телевизия допълни, че водещата е смятала, че чете новината зад кадър от форума в Хонолулу.

Въпреки това началниците на Лиманова решили да я свалят от ефир за неопределено време.

Клипът с гафа на носителката на журналистически награди Татяна Лиманова бе качен в интернет, като мнозина потребители на мрежата спекулираха, че средният пръст е целял да обиди Обама, който се срещна с руския президент Дмитрий Медведев в кулоарите на срещата на АТИС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
3
 
5
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Ескимос, в речника на ескимоските шамани, когато ги е имало, няма понятия, като " ченгета " и " шпиони". Така, че тези приказки за шаманите ги приказвай на друго място !
131
2
 
5
 
! Отговори
DOSTOINSTVO преди 12 години
U NAS, ZA RAZLIKA V RUSIQ IMA *** S 4EST I DOSTOINSTVO.POKAJETE MI EDIN OT VODE6TOTE TELEVIZII KATO 4OVEK S MNENIE?NQMA DA NAMEROITE.VSI4KI SA GUZOOLIZCI NA BORISOV I SIE I ME E GNUS DA IM GLEDAM NOVINITE I REAKCIITE KOGATO GOVORQT S BOGA NA BOGOVETE.SAMO EDIN SA6O DIKOV SE OPITVA DA IZVADI ISTINATA NO NQMA PARI, NO SE OPITVA!!! DNES SE SMQH S GLAS, BOIKO BORISOV NOMINIRAN ZA FUTBOLIST NA GODINATA.OTNOVO JURNALISTI4EKO FELACIO NA EDIN NEGRAMOTEN, SEBI4EN, UNIKALNO NEOBRAZOVAN I KRADLIV 4OV
130
17
 
7
 
! Отговори
да повторим преди 12 години
Първата св. война руснаците подписват Бресткия мирен договор сепаративно и оставят съюзницинте си сами!Втората Св. война се готвят да нападнат съюзната си Германия , но Хитлер се усеща!След 1985 г. се изплюван на паметта на всичките си жертви, на 70 годишната си социалистическа история, на всичките си съюзници, на държавата си СССР !!Това хора ли са?!?А тези, които ги харесват тук и искат отново съюз с тях , нормални ли сте???
129
6
 
4
 
! Отговори
Ескимос до 116 преди 12 години
Един ескимоски шаман беше казал: "В Империя на два океана, ще победи Белязаният с белег на главата и ще прогони съюзниците и Империята ще се разпадне, и ще се почитат там бивши ченгета и провалени шпиони!"
128
0
 
3
 
! Отговори
goshoobushtara преди 12 години
това е съвсем нормално.
127
5
 
32
 
! Отговори
rediohaoha преди 12 години
То това заслужават , среден пръс
126
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В руските сайтове има доста сполучливи базици с Обамата.Колкото до това защо САЩ си избраха *** за президент, може да си отговори всеки средно интелигентен човек. За черната работа, да изпере пешкира.
125
0
 
10
 
! Отговори
Путин преди 12 години
до 76 - ***, имаш грубо около десетина гршки в тези два реда дето си ги написал.Как може да има толкова елементарни хора на земята?????
124
2
 
38
 
! Отговори
Шегобиец преди 12 години
Татяна, каняте в България тука има толкова народ заслужаващи твоя среден пръст, по цял ден няма да слезаш от екрана на нашите телевизии
123
3
 
3
 
! Отговори
бубсана преди 12 години
добра е за лупане,струва ми се фиркана е малко
122
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АнонименNe samo da targuva i pecheli!Te sa geniite na sveta.Znaesh ,kakvo pravi koito go e Iad??????
121
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Вместо да мразите белите американци, руснаци, англичани и сърби, мразете евреи!Няма друг народ в световната история, който да е причинил повече вреда и зло от еврейската ***!"И откъде накъде? Вместо това трябва да вземаме пример от евреите - гонено племе което не само е успяло да преживее хилядолетия без собствена държава, но и се е прочуло с умението си да търгува и да печели.А ние сме се прочули с това да се хапем едни други и да се дърпаме в казана - да не би някой да се измъкне.
120
12
 
54
 
! Отговори
кефим се... преди 12 години
*** е супер , *** наистина заслужава среден пръст. А за водещата награда а не сваляне от ефир. Руснаците кефят определено. :)
119
4
 
3
 
! Отговори
хасан преди 12 години
Ауу, изглежда ми голяма *** и палавница, ще й го оближа тоя пръст и ще го пъхна някъде после, ще я изям тая :-Д
118
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мацето е за Нобелова награда!:)))
117
5
 
14
 
! Отговори
истина до 118 преди 12 години
Всички му целуваха краката и бяха захласнати от неговата Перестройка, нали?---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Не си добре запознат! Руснаците не си мълчаха/ срещу / и не навеждаха покорно глави пред Горбачов /както българи пред вишестоящи/, камо ли да са се захласвали. Имат гордост. Правителството и обществеността им бе притисната до стената! пп. В името на справедливостта.
116
19
 
9
 
! Отговори
Курвдоколенко до тин преди 12 години
96Горбачом струва ми се е руснак!Горбачов беше водача на СССР, на Варшавския договор и СИВ!Горбачов беше шефа и на КХСС!Той беше "вожда и учителя"!Всички му целуваха краката и бяха захласнати от неговата Перестройка, нали?Рашаните начело с този прледател , съсипаха всичко, а сега тичат след вятъра!Бяха световна сила, а сами прецакаха всичко вкл. и нас!Сега ще показват средни пръсти, ще монтират ракети недзцнамкъде си, ще ни се слагат тука за БЕЛЕНЕ!Баси тъпирите!!
115
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стига с тая Ванга бе ало оставете ксотите на клетата старица на мира
114
8
 
12
 
! Отговори
славянин преди 12 години
Фредерико Мартели, францискански монах от средновековието е казал: ''Държава на два океана ще се окаже най-силна на Земята. Те ще празнуват празник в четвъртък. Ще я управляват владетели по четири години, 44-тият от които ще бъде последният.''Ванга през 1978 година е казала следното: ''Когато победи черния човек, Америка ще замръзне и ще изпадне в дълбока криза. Може дори да се разпадне на северни и южни щати.''
113
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веднага да я пращат посланик .Ще им покаже как се паркира танк пред Белия дом