Свалиха от ефир водеща, показала среден пръст на Обама

От руската телевизия обясниха, че жестът бил към екипа в студиото
Обновена: 28 ное 2011 15:08 | 25 ное 2011 10:37, Елка Василева
157

 

Руска телевизионна водеща бе свалена от ефир заради неприличен жест с ръка, направен в момента, в който произнася името на Барак Обама в новинарска емисия на живо, съобщи Ройтерс.

Ръководството на тв канал РЕН обясни, че жестът на Татяна Лиманова е бил адресиран към членове на екипа в студиото и не е имал връзка с предаваната в момента информация за срещата на върха на организацията Азиатско-тихоокеанско сътрудничество.

Представител на частната телевизия допълни, че водещата е смятала, че чете новината зад кадър от форума в Хонолулу.

Въпреки това началниците на Лиманова решили да я свалят от ефир за неопределено време.

Клипът с гафа на носителката на журналистически награди Татяна Лиманова бе качен в интернет, като мнозина потребители на мрежата спекулираха, че средният пръст е целял да обиди Обама, който се срещна с руския президент Дмитрий Медведев в кулоарите на срещата на АТИС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
8
 
32
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
Майната му на Обама ! За нищо не става този !
111
2
 
3
 
! Отговори
крю-клю преди 12 години
Путин - за Евразийският съюзСкат , 10-та степен по ..., темата Старата Европа от 09.10.2011, 37.25 h -37.27 h
110
5
 
39
 
! Отговори
славянин преди 12 години
Трябвало е да я наградят, 90% от руснаците мислят същото за Обама!
109
12
 
21
 
! Отговори
анонимен готвач преди 12 години
Вместо да мразите белите американци, руснаци, англичани и сърби, мразете евреи!Няма друг народ в световната история, който да е причинил повече вреда и зло от еврейската ***! Чудите се защо масово и наново потурчват бъларина с чалга, *** и ислямизация-ето го еврейна в тая цялата схема.Еврейна обича само себе си и своите хора. НЕ белите хора са расистите, а еврейте! Има ли трафик на хора,проституция,анти-християнство,хомосексуалност,педофилия,анти-семейни прокламации-в тая работа има евреи!
108
8
 
18
 
! Отговори
Дуци преди 12 години
То с *** каква държава се управлява. А аз си мислех, че САЩ са ги открили белите европейци, а не африканските вождове. Да бяха избрали индианец чероки да води могъщите американци. Поне индианците са местните и първоначалните обитатели, а после дошли европейците и си направили държава, убивайки местното население. А ***? Те нито са местни, нито са строили САЩ, нито са спомагали за инфраструктурата. Просто са го докарали с кораби и тва е. *** в САЩ не е допринесъл с нищо!
107
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това си е грешка на самата водеща.Те си имат контролен монитор и би трябвало да знаят кога режисьорът на пулт превключва от студиото на видеото.Това са интересните гафове в телевизията.
106
1
 
15
 
! Отговори
Йордан преди 12 години
Сама си е виновна, просто операторът за миг се е забавил да смени картината и тя цъфна. Жалко, че заради това лекомислие, ще й разкатаят фамилията. А може би, по скоро са я махнали от ефир за няколко месеца, да попреминат вълненията за жеста и да я реабилитират.Но със сигурност, е красавица.
105
0
 
8
 
! Отговори
Ники преди 12 години
А 106, халхабер си няма ....ама си ръси простотиите горкичкият:-)
104
21
 
7
 
! Отговори
от САЩ преди 12 години
Възмутителна е диктатура в Руската страна. Толкова години от перестройката, а все още няма свобода на изказа, демокрация и толерантност на мнения. Свалиха от ефир водеща Татяна Лиманова , показала онова което реално си мисли за Обама !Тея хора нема да се оправят! :)))
103
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евала на мацето! На нашия бб няма ли кой да му "подари" един пръст в ефир.
102
1
 
14
 
! Отговори
куул преди 12 години
Мацето изглежда cool.
101
31
 
11
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Елементарна руска патица...какво друго да очакваш от нескопосана рускиня!
100
6
 
36
 
! Отговори
4oko преди 12 години
Обама е маймун ,какъвто и пръст да му покажеш ,почва да скача и да се пляска по ***.
99
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО НА ЖЕНАТАСРАНА НА МАИМУНАТА ОБАМА В УСТАТА
98
12
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
До 96. Мъжете в Русия наистина в по-голямата си част не са лоши хора. Не съм женомразец, но специално рускините са непоносими.
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
знаеш ли колко везири е имало в Османската империя с български произход , не че е била за пример , а и тук говориме за малцинство и права на човека .
96
3
 
4
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
не турчин да стане президент в България, а българиn да стане министър-председател в Турция, щото *** са били роби на американците, както българите на турците. освен това и децата знаят, че Обама е избран, защото явно ще му се наложи да приложи доста непопулярни мерки спрямо народа. напишете в гооглето "PLASTIC COFFINS" и продължавайте да живеете в измисления си свят
95
1
 
3
 
! Отговори
ivza преди 12 години
Бактън от хора, правещи се на интелегентни и възпитани.Бъркат му в "здравето", а той се радва.Ако може да докаже мотивите си да покаже среден пръст, защо трябва да я наказват.Може и да има право /според нея/.Или страхът е голям да не би и в новините по българските медии да се появи среден пръст, че то май ще трябва новинарите да го държат все нагоре, когато споменават политиците ни.Ама-карай да върви-кучетата си лаят, а кервана си върви.
94
1
 
1
 
! Отговори
Tina преди 12 години
93-и,Аз ти пожелавам, ако имаш сестра, да доведе руснак и да видиш какво е грижовен мъж.
93
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе, какво се слагате на хамериканците толкова! в началото на демокрацият в Бг бяха дошли на посещение хамерикански конгресмени и по БНТ показваха как като тръгваха на обиколка на България, единия от прозореца на автобуса показа среден пръст на камерите . оттогава все ни го слагат, а ние се дупим доброволно и си мислим , че сме им партньори.