Уникален кадър! Фотограф засне профучаващ покрай главата на Тръмп куршум

Дъг Милс от New York Times е авторът на снимката
15 юли 2024 10:23, Петър Бойчев
186
Уникален кадър! Фотограф засне профучаващ покрай главата на Тръмп куршум
Снимка New York Times

Дъг Милс, фотограф на New York Times, е направил снимка на куршум, профучаващ покрай главата на Доналд Тръмп, съобщи бивш агент на ФБР. Милс е направил снимката, докато е документирал митинга, който се превърна в покушение срещу бившия президент.

Има още една знаменателна снимка - тази на Еван Вучи от Associated Press. Тя показва разтревожения, но жив Тръмп - с кръв по ухото и бузата, изведен от сцената от агенти на "Сикрет сървис", с вдигнат юмрук и американско знаме на заден план -снимката веднага стана емблематична, пише Фокус.

"Тя ще определи един напрегнат политически етап, независимо от неизвестните засега политически последици от този слънчев следобед, който се превърна в кошмар", написаха по-рано от CNN.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
3
 
! Отговори
Валерия преди 2 месеца
Дори и превръзка на ухото няма като на този лудия художник с отряэаното ухо:-))) А и представяте ли си да е оглушял и да ни баламосват че нищо му нямало???? Тогава голям тандем ще бъдат с ония падащ по стълбите!!!:-))))
37
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изводът е,че либералите са агресивни и ментално нестабилни. А Байдън може сега да разпъва локуми,но точно той призоваваше да бъде отстранен Тръмп и какъв да бъде начинът не е уточнявал. След Фицо това е втори случай и вече явно се превръща в тенденция
36
3
 
6
 
! Отговори
Звуци преди 2 месеца
Звуците от изстрелите на атентатора и от изстрелите на службите бяха АБСОЛЮТНО ИДЕНТИЧНИ. Едни и същи пушки ли са имали?
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Heoлuбepaлuтe-rлoбaлucтu ca тepopucтu, вcuчkuтe ca зa Гyaнтaнaмo...
34
8
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
И НА КАДЪРА СИ ЛИЧИ, ЧЕ Е НА 10 МЕТРА РАЗСТОЯНИЕ КОЛКОТО Е И ДО УБИТИЯ СПРЯМО ТРЪМП! АБСОЛЮТНА ПОСТАНОВКА!
33
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Напълно възможно. Тези куршуми летят с между 500 до 1000 метра в секунда. При бърз затвор на блендата (в светло време), може да снимаш в 1/2500 или 1/4000 секунда. Т.е. това е точно дължината на "чертата", която се е получила - 40-50см.
32
1
 
24
 
! Отговори
Нещо не е на ред преди 2 месеца
Едно не ми е ясно.Как няма право да пие до навършване на 21 години в бар,а има право на 20 да си купи бойна пушка?И какво е видял за крехките си 20 години живот,че да има мотив да стреля тоя кеелеш?!
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този кадър от 2 дни обикаля нета. Пак "навреме" се сетихте.
30
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Струва ми се поредния холивудски сценарий, за да стане шоуто по интересно.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стрелеца ако е бил снайперист е щял да оцели .Освен ако не се е целил в пожарникаря. Снайперист обаче е застрелял стрелеца но късно. За мен това е проблема. Че има пробив в системата за сигурност. И в Словакия беше така. Значи имат заподозряни лица но са пас. Не ги обезвреждат.
28
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На оранжадата му направили пиърсинг на дЕсното ухо.
27
3
 
5
 
! Отговори
Конспиратик преди 2 месеца
Може да са казали на "убиеца", че трябват цивилни помощници за охрана на кандидата и да са му дали пушка с кабси, която гърми дистанционно. После го думкат без съд и присъда, за да не може да си каже, мда.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ми по Тръмп гърмим, то по Бай Йордан няма смисъл - сам се спъва, пада, *** и т. н.
25
0
 
6
 
! Отговори
стига бе преди 2 месеца
До Анонимен -Вчера ви казах за тоя фалшификат. Куршума минава по-ниско.- Преди да пишете глупости е добре поне малко да се почете и след това да се опитате да асимилирате прочетеното. И така, без да броим ухото на Тръмп, имаме един убит и двама тежко ранени на трибуната, която се пада в дясно на Тръмп гледано отпред. Най-общо казано, стрелецът е произвел няколко изстрела. Ако си сигурен, че това е куршумът ударил Тръмп в ухото, значи си прав.Но може да е друг, убил или ранил хората на трибуната.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ухо кърви много яко. Порязвал съм се при бръснене. Една лека драскотина един час не мога да я запиша.
23
2
 
5
 
! Отговори
Странна работа преди 2 месеца
Странно тайните служби да не са видяли човек на покрив със снайпер, насочен към кандидата. Но може да са били запленени от феноменалната табличка, за която кандидата е разказвал.
22
2
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 2 месеца
Вероятно почти всички репортери снимат в програма за движение. Иначе снимките биха станали по размазани. По голямо ISO по голям F и съответно по висока скорост на снимане
21
21
 
3
 
! Отговори
234 преди 2 месеца
Вчера гледах снимка много от близо на Тръмп с окървавеното ухо. Много много отблизо. Кръв по цялата ушна мида и нито една драскотина. Нещо ми е съмнително това. Изглежда ми Холивудско и по сценарий. После исках да сваля снимката, но нещо не я намерих повече - снимката изчезна???
20
14
 
8
 
! Отговори
Това е фейк? преди 2 месеца
Нали е стреляно от покрив? Демек под ъгъл - Тръмпа уж е бил по-ниско, а този куршум е абсолютно хоризонтално спрямо главата му, а трябва да ходи леко надолу, за да може после да убие пожарникаря.
19
6
 
23
 
! Отговори
Моето мнение преди 2 месеца
Тръмп имаше късмет . Медиите и демократите подготвиха почвата за този опит за убийство . Байдън и демократите умишлено сравняваха Тръмп с Хитлер че щял да унищожи демокрацията итн. Така лъгаха и в предишният му мандат че бил Руски агент