US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия

Бойци на американската Forward Observations Group са били засичани в района
28 авг 2024 15:21, Петър Бойчев
340
US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия
Снимка Скрийншот “Ей Би Си Нюз”

Американски наемник говори за лоша организация в украинските редици, воюващи в руската Курска област, в интервю за Ей Би Си Нюз.

Казаха ни да отидем в руската Курска област, за да осигуряваме снайперистка поддръжка за атакуващите части на украинските сили. Операцията пропадна, тъй като там цари голям хаос - това разказва ренджърът, който сега воюва за Украйна.

Наемникът, чието лице беше покрито с маска и тъмни очила, разкри за сериозни проблеми и дезорганизация в редиците на украинците, което пречело на изпълнението на бойните задачи.

По думите му веригите за доставки са прекалено разтегнати, а украинските бойци са твърде изтощени. Наемникът оправдава участието си във войната с “борбата срещу авторитаризма”.

Агенция ТАСС посочва, че бойци на американската частна армия Forward Observations Group вече са били засичани в района на Курск, като можело да са замесени в саботажните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от Водещи мобилна
Китайският HQ-9B вече може да осигури многопластова противовъздушна отбрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Буквално мухи без глави. Джиткат насам натам, като видят съпротива сменят посоката. Цялата тая операция е продукт на тотално отчаяние, възможно най-лошия съветник. Голяма победа, голяма стратегия, голяма слава. Както е тръгнало, руснаците ще стигнат Днепър до края на годината.
250
1
 
5
 
! Отговори
СВОЙ преди 2 седмици
Този да се благодари,че е жив.Много кандидат печелбари вече се напечелиха и отидоха 2м под земята.
249
12
 
1
 
! Отговори
Гост преди 2 седмици
Хахах, американски наемник. Абе, хора, вие въобще мислите ли? В САЩ каквото и да работиш ще получаваш 2000-3000 долара на месец без опасност за живота. Горе долу толкова плаща Украйна. Никой западняк не би отишъл като "наемник" защото това няма никаква икономическа логика. Който западняк воюва за Украйна, го прави по идеологически причини. Видите ли словосъчетанието американски наемник, веднага е ясно, че е руска пропаганда. Ама ей, че се връзвате.
248
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Руски агент! Руска пропаганда! Американците не оставят пленници! Не казват истината! Истината си остава за тях! Този не е мирисал кръв, освен на майка си месечника! Укрите мачкат в Курск! Превземат Русията! Започнаха и да използват ф-ките от далечно разстояние! Последните попадения са именно от тях! След пожарите на нефтозаводите в Русия армията няма горива и не може да се придвижва напред. Започна голямата сеч!
247
1
 
0
 
! Отговори
Войводата преди 2 седмици
1. Един случай. Бях в една западна държава на бизнес среща. Явно са сложили нещо в храната. Но как са го измислили.2. Свършваме откарвам я до тях прибирам се паркирам отварям вратата и ослепителна болка в кръста схванат. Не мога да се изправя. В този момент ме нападнаха.3. Превъзмогнете болката тя е мираж мислете за нея после а после забравете да мислите за нея. Сибирският тигър усеща ли болка когато е разярен
246
4
 
7
 
! Отговори
Бай... преди 2 седмици
САЩ все повече заприличват на Третия Райх !
245
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Там ще умирате кравари мръсни,там е ада за вас
244
2
 
3
 
! Отговори
Войводата преди 2 седмици
1. Чета вие сте се родили на балканите. Това е моя територия всички големи страни го знаят и тази зона им е приоритет. Никой не ви е карал, да се бяхте родили другаде.2. Аз не деля своите четници по религии. Има 1 БОГ и много религии. Не ги деля по пол по ръст по красота стига да са лоялни на каузата. 3. Русия и САЩ и Китай всички да заповядат и да се конкурират. Ние не сме американска колония и в България Гърция и Румъния и Словения и Хърватия да поканят отново Русия ако може
243
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз виждам човек с маска .... ама да ви вервам ли?
242
5
 
7
 
! Отговори
тя преди 2 седмици
До последния украинец !
241
4
 
3
 
! Отговори
Войводата преди 2 седмици
1. Преди ви казах единствената слабост на русия това е голямото им сърце2. А на САЩ коя е единствената слабост и те си имат да. Искат винаги да са лидери и другите да им се възхищават. Това е огромна слабост чета. 3. Аз имам ли слабости нямам чета. Нямам нито сърце нито искам да ми се възхищават. Живея в сянката. Няма организация каквато и да е която да не е чувала за мен но всички уважават моето желание. Аз съм невидим. Повечето ме мразят аз пък ги обичам
240
9
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Тоя ,,us наемник " да не е случайно с руски произход....?!
239
24
 
7
 
! Отговори
Рисуващ преди 2 седмици
Западът не е предизвикал Русия. Агресията на Путин срещу Украйна беше непредизвикана. В момента нямат полезен ход затова жертват всичко каквото имат, иначе следва бесилo за джуджака и разпад на последната империя в Европа. Историческия ход неминуемо върви напред.
238
12
 
5
 
! Отговори
Минуващ преди 2 седмици
От агенция ТАСС ли е дописката? Евала, Blast from the past! Ама като има кой да се връзва на тия приказки от 1001 нощ. Нека дезорганизираните ВСУ превземат стотици нас. места.
237
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това и баба ми го знае. Хаосът е в цялото НАТО, не само в украинската армия
236
5
 
17
 
! Отговори
Да чете история преди 2 седмици
Нахлувашите в Курск винаги ги изнасят с краката напред! Питайте французи или немци!
235
16
 
8
 
! Отговори
Ама това ТАс? преди 2 седмици
Аз на руската информация не вярвам! Всичко е дезинформация!
234
10
 
10
 
! Отговори
Швейк преди 2 седмици
Източник агенция ТАСС? Вие сериозно ли?
233
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А как е хаосът в руската армия?
232
14
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 2 седмици
жужето путин тепърва ще си връща завзетата от Украйна руска територия! Факт!