Кои са най-горещите футболни половинки на финала на Евро 2024?

Вижте красавиците
12 юли 2024 20:15, Ивета Иванова
2
Кои са най-горещите футболни половинки на финала на Евро 2024?
Снимка: Getty Images

 Вече почти месец Европа е футбол. Но както всяко хубаво нещо, и Европейското първенство по футбол има своя край. Той ще настъпи с финала между Испания и Англия, който ще се играе в Берлин в неделя - 14-и юли. Феновете са развълнувани, футболистите и на двата отбора ще дадат всичко от себе си, емоциите взимат връх. А кои са чаровните половинки на футболистите от Испания и Англия, които ще ги подкрепят на финала? Вижте тук.

Лаура Селия Валк
 
Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам вероятно е един от играчите на Англия, които направиха най-добро впечатление на турнира. Но той блести не само с головете си, а и с избора си на дама. През април тази година стана ясно, че 21-годишният англичанин има ново гадже - моделката Лаура Селия Валк. Тя е родом от Нидерландия и е на 25 г. Според източник на "The Sun", двамата се наслаждавали на романтични срещи в имението на футболиста в Мадрид. Освен това, Лаура говорила на близките си за връзката често. Instagram моделката редовно поства провокативни снимки по бельо и бански в социалните мрежи.
 
Айрис Лоу
 
Футболистът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд започна като титуляр в отбора на Англия в първата фаза от Евро 2024, но напоследък по-често е на скамейката. Някои фенове не са доволни от това, но любимата му Айрис Лоу редовно го подкрепя по време на мачовете от турнира. Тя беше забелязана да аплодира гаджето си на фен зона, на която се излъчва мача, когато Трент вкара победната дузпа в двубоя между Швейцария и Англия. 23-годишната моделка и 25-годишният десен бек започнаха връзката си през април. Двамата бяха забелязани на разходка в Лондон тогава, а през юни се насладиха на романтична среща в Монте Карло. Дъщерята на Джуд Лоу и Арнолд дори направиха заедно рекламна фотосесия на модна марка. Там те изглеждат като истинска двойка. Не се знае как звездите са се запознали, но се смята, че футболистът използва приложението за запознанства за знаменитости - Raya.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Звезди
Джей Ло мисли, че Бен Афлек е любовта на живота ѝ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бонев и Терзиев са най-горещата двойка, мокрят се на инфлуенсъри и Роналдо и се гаврят с името на Христо Стоичков, за които помним 1994 година всички плюха по националния отбор и бяхме стотици хората които наистина вярвахме в момчетата, после всички с направиха на ударени!
1
0
 
0
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 3 седмици
Не Благодаря!