Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!

Слушайте интуицията си, съветва тя жените
18 юли 2024 15:39, Нели Христова
173
Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!
Снимка: Instagram

Светлана Гущерова отново взриви мрежата с ново стори в инстаграм, в което с текст разкрива раздялата им с бизнесмена Християн Гущеров.

Тя го определя като измамник и го отбелязва, като оставя послание за момичетата.

"Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят.

Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
4
 
! Отговори
До от село преди 1 месец
Обикновено тунинга загрозява. Не знам как е изглеждала преди него, предполагам дори по-хубава, но и сега е екстра по моите критерии.
107
2
 
20
 
! Отговори
ами преди 1 месец
да забие баща му , може да има по голям успех :)
106
2
 
16
 
! Отговори
от село преди 1 месец
тва ако си махне тунинга на кво ли ше заприлича
105
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Светлето търси спонсор. Дебелакът набързо от Мечо стана ***, когато свърши кинтите.
104
2
 
15
 
! Отговори
До Mima и Lina преди 1 месец
А взаимните интереси не са чак толкова много. Обикновено са финансови и сексуални. Хубаво е да има и други по-непреходни такива, но не винаги се получава. Затова и толкова чести разводи. Любовта е само в приказките - временна мозъчна мъгла, която бързо отминава.
103
11
 
5
 
! Отговори
До Mima и Lina преди 1 месец
Любовта трае между 6 и 12 месеца. Всичко останало са взаимни интереси. Когато интереса от едната страна приключи и връзката/брака се разпада.И така е и правилно. Светлето предполагам са я научили на тази мъдрост и просто е решила да ускори малко нещата прескачайки ги тези 6-12 месеца.
102
5
 
8
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
До 96 , светли , ето я разликата между нас. Аз съм много по - хубава от теб , прибави към това и образованието. Обаче. Тук идва обачето. Как да ти го кажа - и аз виждам как " спирам тока" на баткото с милионите , само , че. избирам мъжа ми, който също не е беден. Сигурно защото не съм от малцинствата И да знаеш - анорексията убива. Ако визираш толкова слаба - не не съм. И по - добре ,съдейки по погледите на околните
101
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая е долна пр оститутка,която дои глупавите мъже.. Сега ще откъсне опашката на Гущера.
100
0
 
34
 
! Отговори
хахаха преди 1 месец
ражда ражда , прави си некви сметки , и накрая гризна дръвцето
99
9
 
11
 
! Отговори
До Mima и Lima преди 1 месец
Е ето,значи си секси мацка при това естествена. Вероятно и образована и трудеща се в офис с високоинтелектуален труд.Браво.Не разбирам защо лееш злоба към Светлето?Искала е хубав и лесен живот,но уви,изтеглила е късата клечка. Нима има някой,който да не иска хубав живот без много да се труди?Светлето се е опитала, сложила си е пластмаса за да е по-привлекателна, намерила е и милионерското синче,родила му е цял клас деца,но ето-греда.Ще се пробва отново и може и да и се получи.Не злобей,
98
1
 
18
 
! Отговори
ами преди 1 месец
на мен интуицията ми казва че тази е парцалена кукла
97
0
 
25
 
! Отговори
да питам преди 1 месец
абе тая светла като каква се изявяваше преди да срещне гущерчето
96
0
 
25
 
! Отговори
Театърът преди 1 месец
сигурно се разиграва за пред онзи, на когото са внуците. Да се погрижи да не живеят в недоимък, а покрай тях и майка им. Светла да се поучи от съдбата на Ивайла Бакалова. Бравурни изпълнения закратко,докато на хоризонта изгреят нови миски. После олеле, чакай да му родя едно. Да, богаташът се погрижи за детето си, а Ивайла, за да папка и тя, получи предупреждение много да не вири опашката.Щом детето дорасна до университет, пратиха го в Лондон, а на Ивайла среден пръст. И тръгна за пари по риалити
95
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа!!!!!!
94
2
 
18
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Тази кака много ниска летва за мъж има :)
93
11
 
3
 
! Отговори
До Mima и Lina преди 1 месец
Истината понякога боли. Не знам твоят случай какъв е, надявам се да си младо момиче, което да се вземе в ръце и да стане привлекателно и за тези с парите. Защото, каквото и да ти казват вкъщи, един мъж има ли възможност, винаги ще предпочете секси мадамата пред дебеланката (била тя и високо образована). Започни първо с дълги разходки и редуцирай захарта (включително напитките) и нещата ще започнат да ти се получават.
92
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този с кой акъл е направил 4 деца, ако е нямал пари и не са му останали източници на доходи? Да не би Светлана да раздува проблемите с цел да получи съчувствие и подкрепа от страна на някой богат мъж?
91
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е свободен, но не знам как е с парите след Магнитски
90
5
 
15
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
До 90 Не точно, светли. На 35+ , без силикони , все още минавам за 25 +. :) Някои сме си родени хубавки и не ни се налага да сме с шишаци за някой лев.
89
1
 
26
 
! Отговори
Дани преди 1 месец
А тази защо не си е слушала интуицията както съветва, а е слушал шума на парите, о, пардон морето?