Виктория Бекъм не искала да ходи на плаж заради папараците

Тялото ѝ било постоянно анализирано
20 авг 2024 19:53, Ивета Иванова
6
Виктория Бекъм не искала да ходи на плаж заради папараците
Снимка: БГНЕС

Виктория призна, че несигурности, свързани с тялото ѝ, са я спирали от това да стои на плажа и да гледа как децата ѝ играят.

50-годишната певица и дизайнерка има 4 деца от бившия футболист Дейвид Бекъм - Бруклин на 25 г., Ромео на 21 г., Крус на 19 г. и Харпър на 12 г.
 
Сега звездата разкри, че постоянно е била наблюдавана и анализирана от медиите.
 
"Имаше толкова много неща, които се казват за мен и съм сигурна, че това ме ограби от някои преживявания. Никога не искам да изглежда така, сякаш се оплаквам, но имаше периоди в миналото, в които не се чувствах достатъчно уверена да седя на плажа и да гледам как децата ми си играят. Спомням си, след като родих Бруклин, моето първо излизане беше на първа страница на вестник, имаше стрелки, които посочваха къде трябва да отслабна. Тези неща могат да се отразят на това как се чувстваш и как се държиш на публични места. Сега, ако папараците искат да направят снимка и да кажат нещо - голяма работа, не ме притеснява по същия начин", обясни Виктория пред списание "Grazia".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Звезди
Лиам Хемсуърт и Габриела Брукс не избързват с брака
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 3 седмици
нещо си се напрегнал бе зайко , не подскачай че ше ти наруша личното пространство в гръб , ако ме разбираш
5
2
 
0
 
! Отговори
от 4 преди 3 седмици
до 3 Не да е длъжен с нещо им всеки нормален човек ве, маааалоумник. Простооо да не й нарушват личната свобода. На теб приятно ли ще ти е да отидеш на плаж и да те снимат постоянно? А? остави статията. тя се пече с Дейвид на плажове на които никой няма с охрана.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Глупости на търкалета. Виктория с Дейвид могат да се пекат на частен плаж без някой да ги снима.
3
0
 
4
 
! Отговори
факт преди 3 седмици
една от многото дето са убедени че света е в краката им и че всеки нормален човек им е длъжен с нещо и трябва да се съобразява с нея !
2
0
 
5
 
! Отговори
пръц преди 3 седмици
е тя е като скелет бе , хахаха . иииии веднага го местя
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Викториьо, децата в Южна Америка и Африка нямат какво да ядат и си играят с пластмасови капачки, а ти шафpaнтио се оплакваш, че папараци са те снимали на плажа.... Да ти имам проблемите лигло неблагодарна!!!!