Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 12-18 август
12 авг 2024 22:00, Ивета Иванова
10
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/NicoElNino

Овен

Ново запознанство ще предизвика бурни емоции. Ще установите, че сте готови на секундата да започнете нова връзка, без да сте прекратили съществуващата. Изборът е да спасявате „потъващия кораб“ или да се прехвърлите на „спасителната лодка“.
 
Телец
 
Обстановката ще е динамична, но благоприятна. Ще разполагате с прекрасна възможност за прекратяване на съществуваща към момента разправия с гаджето ви. Направете решителната крачка без да коментирате „кой крив – кой прав“. От реакцията му/й ще установите, че е искал/а същото.
 
Близнаци
 
Двойнственият ви характер е колкото полезен, толкова понякога и вреден. Настроението ви ще е неустойчиво и твърде често враждебно. Направете усилия да овладеете емоциите преди да сте станали досадно-непоносими и да принудите половинката си да „побегне с крясъци“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нищо не ни очаква. любов няма, само смрад в тая смрадлива страна, 90 процента не се къпят даже, има свинщина, не любов
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако бях от Банкя,щяха да ме чакат в Симитли.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Чака ме черноок напет левент българин. Нашите мъже са най-хубавите и най-привлекателните, макар че не са най-изисканите джентълмени, а финансово хич ги няма. Но като се впрегнем заедно в брачния хомот, все ще се справим някак. Имам предвид нормалните младежи, не мамините льольовци, озлобените комплексари и третополовите.