Типове поведение, с които усложнявате връзката си

Държите винаги да сте прави
7
Типове поведение, с които усложнявате връзката си
Снимка: Istock

Поведението и всичко, което правим във връзката си оказва влияние върху отношенията. Невинаги си даваме сметка, че с действията си сами усложняваме връзките си. Правим неща, които влошават отношенията и карат партньора ни да се отдалечава от нас. Има някои типове поведение, които се оказват особено вредни за връзките и които много често изобщо не осъзнаваме колко много пречат.

Кои са 10-те типа поведение, с които сами усложнявате връзката си?

1. Вие сте кралица на драмата.

Едно от най-токсичните и вредни неща за връзката е постоянното драматизиране. Ако правите от мухата слон във всяка ситуация, неминуемо ще отблъснете партньора си. Кралиците на драмата са и кралици на разбиване на отношения и връзки.

2. Не умеете да прощавате и да забравяте.

Ако помните само лошите неща във връзката си, постоянно ги натяквате и не давате прошка, не отстъпвате, това ще усложни отношенията ви. С времето това поведение дори би могло да предизвика край на връзката. Прошката и умението да забравяте лошите моменти е нещо, което ще ви помогне да изградите стабилни отношения, защото всеки греши. Важното е да умеем да прощаваме, когато това е необходимо.

3. Държите се наставнически.

Ако се правите на шеф във всяка ситуация и настоявате винаги да командвате парада, това ще отблъсне половинката ви. Всеки има шеф в работата си. Не е нужно да има такъв и вкъщи.

Източник: 10 типа поведение, с които усложнявате връзката си 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: любоввръзкиинтимно
Още от Водещи мобилна
Северна Корея наказа олимцийците си, които се снимаха със съперниците от Юга
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
... преди 1 седмица
stiga de ...... nali mul4a....
6
0
 
5
 
! Отговори
Съвет №9 преди 1 седмица
Да не проявява прекалена загриженост, да бъде съпруга, а не орлица майка за мъжа си. Добре, но да не се забравя, че не са малко мъжлетата, които търсят точно това в лицето на жена си. Съзнателно или подсъзнателно търсят жена, която да замести майка им.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да умее да прощава, това да. Но да забравя? Това, че дипломатично не натяква на половинката си за минали прегрешения, не винаги означава, че те са забравени. Трябва да се помни кой на какво е способен, защото ако е направил нещо веднъж, той ще го направи и втори път.
4
0
 
4
 
! Отговори
Зависи преди 1 седмица
Ха ха, няки попрезрели батета се прехлсват да изтъкват колко незряла е партньорката им, ако са успели да свалят младо гадже. Така се фукат пред околните. Наричат приятелката си "бебе" и й се радват, когато тя се глези и се държи като незряла.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако постоянно заварвате майка и в тоалетната и се подхилквате мръснишки, като я гледате в очите и същевременно си мачкате пакета, има шанс това да е поведение, с което си усложнявате връзката. Но пък има шанс да изградите благодатна връзка и с тъщата.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приятни сънища!
1
3
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
Като накова и нашляпам дъската всичкото това и се прощава до утре. Със здраве и плс не трий, бъди печенячка.