Загиналият край Ловеч е фотографът Петко Налбантов

Други двама души са в много тежко състояние
Обновена: 22 сеп 2015 15:09 | 22 сеп 2015 15:05,
19
Загиналият край Ловеч е фотографът Петко Налбантов
Снимка: Нова телевизия

Фоторепортерът Петко Налбантов е загиналият журналист в тежката катастрофа край Ловеч, съобщи Bulfoto.

Трагедията се разигра днес сутринта на главния път за Варна, в близост до разклона за Ловеч.

Още по темата
Кола на БГНЕС претърпя челен удар с друг автомобил.

32-годишният фотограф е починал в болницата в Ловеч след тежка катастрофата край село Абланица. 

Други двама души от същия автомобил са в много тежко състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До Анонимен7И ти си *** и пишман шофьор. ДВОЙНА НЕПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ МОЖЕ ДА СЕ НАСТЪПВА И ПРЕСИЧА. НО САМО НАДЯСНО. Изпреварването е забранено (двойна непрекъсната линия) и затова не може да се настъпва и пресича. Обаче ако те хване тази линия когато си в другото платно и вече си предприел изпреварване??? Изведнъж се появява двойна непрекъсната линия. Как няма да я настъпиш и да се прибереш в своето платно (в дясно) там ли ще си караш, в насрещното докато се махне двойната непрекъсната??
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повече от очевидно е, че причината и за тази катастрофа е неработещият КАТ. Ако КАТ работеше, нямаше да нарушат правилата и сега човекът щеше да е жив. В цял свят е така - КАТ на съответната държава с силата на държавата налага спазването на правилата. Българите в чужбина са примерни шофьори, а чужденците в България карат като луди.
11
6
 
24
 
! Отговори
Калин преди 8 години
Какво си чешете езиците тук....кой е виновен, от къде е, къде е изпреварил, защо....На чужд гръб всички СМЕ много стриктни и прилагаме закона....когато участваме в движението обаче, нещата са съвсем различни.Не оправдавам или набеждавам никой....просто е глупаво да се спори на тази тема. Само този който не е извършил никога нарушение, той би трябвало да има моралното право да сочи с пръст....работата е там, че тогава тук няма да има и един коментар.Мир на праха му!! Дано другите се оправят!
10
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
виновни са журналиститепредприели са тройно изпреварване на забр.място на 2 тира
9
19
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То е от София - то е с предимство и може да изпреварва на двойна непрекъсната линия, защото е от София и е по-голям от всички.
8
3
 
90
 
! Отговори
Перо преди 8 години
Преживях идентична катастрофа през февруари. Кола с абсолютен ненормалник навлезе в нашето платно и ни натресе челно с висока скорост. Слава Богу, шофьорът на буса зад нас успя да ни заобиколи иначе нямаше на има оцелели. И досега /7 месеца!/ разследващите не са изготвили техническата експертиза. От КАТ обаче, са направили акт на шофьора на буса, че е напуснал лентата си. Потърсих в Нет-а и разбрах, че подобни процеси се влачат по 3-4 години. Пълна трагедия сме - откъм шофьори и правосъдие.
7
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Двойна непрекъсната линия - На пътните превозни средства е забранено да я застъпват и пресичат;--------------начи изпреварването е било напълно забранено в този участък!!!
6
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички причинители на такива произшествия трябва да бъдат съдени по бързата процедура и за наказание да се изпращат в сирия, за да воюват с идил.
5
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе какво значи това двойна непрекъсната лента!!! Това да не значи, че нямаш право да изпреварваш?
4
6
 
34
 
! Отговори
хъммм преди 8 години
ще пишете ли че трима ц..ани с купени книжки са влезнали в насрещтното след изпреварване на два тира,при двойна непрекъсната линия и не са убили невинни хора.но те са журналисти и всичко ще се покрие.полицията не ще да е сбъркала тя е с вас.ПАК ИСТРИИ КОМАНТАРА,ПАК ЩЕ ГО НАПИША.БОКЛУЦИСТЕ *** ПОДКУПНИ.
3
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Див и *** народ сам се погубва.
2
3
 
35
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
чуждото винаги изглежда по-добро , разберете че всеки си има платно за движение и ако си стои в него няма да има такива нелепи произшествия
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как не са се запалили тези коли погледнете на какво приличат!