Борисов: "Блумбърг" постави София на първо място по ръст на икономиката

Ще продължаваме в същия дух, обеща премиерът във Facebook
16 окт 2015 21:48, Анисия Иванова
67
Борисов: "Блумбърг" постави София на първо място по ръст на икономиката

Според класация на "Блумбърг” София е на първо място сред европейските столици по ръст на икономиката през последните 10 години. Това написа премиерът Бойко Борисов в страницата в социалната мрежа Facebook.

В публикацията той пише още, че градът се подрежда и в челната тройка по стартиращи компании в Европа, 90 на сто от които в IT-сектора.

"София е и сред 30-те най-бързо развиващи се градове в света. Ще продължаваме да работим в същия дух”, пише още министър-председателят Бойко Борисов.

Припомняме, че броени дни остават до старта на Bloomberg TV Bulgaria. 19 октомври е датата на старта на единствения бизнес новинарски канал, насочен към широката бизнес общност в България, към предприемчивите българи, към всички, които търсят успеха.

Журналистите, експертите и анализаторите на Bloomberg ще се включват пряко в ефира на Bloomberg TV Bulgaria от Лондон, Ню Йорк, Хонконг и други градове от цял свят всеки ден.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво първо място бе, когато 22 процента от българите 1 500 000 живеят с под 200 лева на месец!
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако смятат за икономика собствените си гуши значи знаем намеренията им за попълване през годината
20
2
 
9
 
! Отговори
dr. M. Mihneva преди 8 години
' Пеевски медии: Борисов, Доган и Пеевски са разследвани за пране на пари в Лихтенщайн! '
19
0
 
9
 
! Отговори
МАНИПУЛАЦИЯ преди 8 години
Тия медии, как само манипулират хората. Още малко, гладния ще се почувства сит от тая статия.Ако беше толкова розово, българите нямаше толкова масово да имигрират.
18
1
 
16
 
! Отговори
Катето преди 8 години
Сега е момента, отделете София от България .Направете я ЦАРСТВО.Бойко цар, Цветанов негов първи шут .Да миряса най-сетне болния футболист, некадърния охранител, нашето слънце.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българските емигранти са внесли у нас повече пари от чуждестранните инвеститори през август. Това сочат оповестените вчера данни на БНБ. От преводи на гурбетчиите през месеца са постъпили 62.1 млн. евро. Чуждите инвестиции са едва 46.9 млн. евро.
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във всяко издание на информационна агенция има страници за бизнес и икономика, както и страница с вицове. Когато са една до друга е допустимо да сбъркаш и да се информираш за икономиката от страницата с вицовете.
15
3
 
24
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Този *** и от това ли взе да разбира? Най-лесно е да познаеш кога и дали един човек е интелигентен по неговото мълчание.Няма нищо срамно в това да не знаеш някоя подробност,дата или да не си вещ в дадена тема,но този,който от малък бил търчал с филията в ръката "разбира всичко" и се оказа капацитет номер 1 в страната,независимо дали става дума за електроника,астрономия или химия.Как пък "случихме на толкова рядко умен" министър-председател? По постоянното му плямпане ще го познаете,че е ***.
14
2
 
23
 
! Отговори
класациа преди 8 години
Тиквите в парламента са на челно място в София!!!!!!
13
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той просто се присмива над всички....
12
4
 
26
 
! Отговори
измамници преди 8 години
Борисов: "Блумбърг" постави София на първо място по ръст на икономикатаХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХХХХАХААААААААААААААААА..................
11
1
 
25
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
оффф ако заплатата ми е 50лв и ида на ново място и взимам 100 , това са 100% повече , но продължавам да съм си обикновен *** , колкото и от Блумбърг да ми разправят ,че цъфтя и вържа
10
2
 
24
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
МНОГО СЕ ЕЖИ ТОЗ МАФИОТ ,Я ДА СЕ ПОЕЖИ ЗАПЛАТИТЕ И ЦЕНИТЕ КАКВИ СА??? ЦЕНИ В ЕВРО А ЗАПЛАТИ В ЛЕВА, С КОЙ СЕ ПОДИГРАВАШ БЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ТВОИТЕ МАЖОРЕТКИ ЖУРНАЛИСТЧЕТАТА ТИ ПОДГЛАСЯТ. ПЕЧАЛБА НА ГЪРБА НА НАРОДА ЗА СМЕТКА НА СТАНДАРТА НЕ Е ИКОНОМИКА ,НАРИЧА СЕ ГЕНОЦИД !!!
9
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, какво първо място бе, когато 22 процента от българите 1 500 000 живеят с под 200 лева на месец, а това се нарича ГЕНОЦИД. Осъзнай, че София не е България престани да дрънкаш глупости. Ето сега на тези избори ще разбереш, колко сте се омазали ГЕРБ и останалите от антибългарската продажна проционистка коалиция.
8
4
 
23
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Сънувал ли е? Щото на сайта на Блумбърг нищо подобно не виждам. Друг на мое място би казал, че Тиквата отново лъже предизборно.
7
4
 
28
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
БЛУМБЪРГ ПОСТАВИ ГЕРБ НА ПЪРВО МЯСТО ПО МАФИОТСКО ЗАБОГАТЯВАНЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВОДЕЩАТА РОЛЯ НА БОКИЧА И ЦВЪКИ.
6
1
 
20
 
! Отговори
доган преди 8 години
Скоро ще изпреварим и дубай
5
2
 
22
 
! Отговори
доган преди 8 години
Луд умора няма
4
3
 
20
 
! Отговори
Иван-барабан преди 8 години
За каква икономика говориш ,бе ЧОВЕКО.....Софийската ИКОНОМИКА!!!!Ходиш по Света.Огледай се малко,виж какво правят хората...Вчера беше в Брюксел,срещна се с Меркел,ами поне попитай като не знаеш,КАКВО Е ТОВА ИКОНОМИКА?Белким ти кажат за какво става въпрос....
3
4
 
11
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Оп, оп ---!!!

Спонсорирани публикации