Премията на испанците не стига за апартамент в Докторската градина

По 400 000 евро взема всеки от отбора за титлата
15 юли 2024 16:16, Петър Бойчев
53
Премията на испанците не стига за апартамент в Докторската градина
Снимка БГНЕС

Премията на испанците за титлата няма да им стигне захубав апартамент в столичната Докторска градина. По 400 000 евро ще вземи всеки от отбора.

Испания получи 28,25 милиона евро от УЕФА за спечелването на Евро 2024, които всички ще си поделят. 

По пътя към финала иберийците спечелиха абсолютно всеки мач, поради което бяха възнаградени подобаващо от УЕФА. Испания получи максималната сума, която един национален отбор може да прибере на Евро 2024, а именно 28,25 милиона евро.

Тя е сбор от 9,25 милиона евро за класиране във финалния турнир, 1 милион евро за всяка победа в групата, 1,5 милиона евро за класиране за осминафиналите, 2,5 милиона за класиране за четвъртфиналите, 4 милион за полуфиналите, 5 милиона евро за класиране в големия финал и още 3 милиона евро за спечелването на трофея.

Футболистите ще си поделят 40% от парите. Това се равнява на 11,3 милиона евро. Така всеки испански играч ще получи по 400 000 евро премия, пише 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
А дали ще стигне за апартамент в най-елитните райони на Барселона и Мадрид? Не познавам пазара на недвижими имоти в тези градове,но силно ме съмнява.Който знае,да напише.
45
0
 
2
 
! Отговори
S преди 1 месец
Смешници, те точно за докторската градина ще проявят интерес
44
0
 
2
 
! Отговори
mne преди 1 месец
Важното е да стигне за апартамент в Барселона или Мадрид.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Редакторе, скивай, братче, какво си написал: "По 400 000 евро ще вземи всеки от отбора". Да се говори на диалект е обичайно и често го чувам. Обаче да се пише на диалект - сефте, братче. Изби рибата, човече!!!
42
1
 
4
 
! Отговори
Глас от тъдява преди 1 месец
400 000 като им платиш данъците и за апартамент в Младост няма да стигнат.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами евтино не е около Докторската градина. Имах случай веднъж, та попаднах в един по-особен блок там. Та строителството беше съвсем друго, не като в Младост примерно. Дебелината на стените беше съвсем друга, асансьорът беше съвсем друг и т.н. и т.н. Блокът беше строен някъде през 70-те години на миналия век за семействата на червения елит. Апартаментите бяха по 2 на етаж, сигурно поне около 140 кв.м. всеки. Кажете ми, колко да струва един такъв апартамент днес? Аз не бих го продал евтино.
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за апартамент в центъра на Мадрид ще стигне ли премията? Или може би в центъра на Барселона?
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е тогава закво се блъскаха горките, за една вноска за Лада ? С тез цени в София се чудим що никой не иска да идва в Левски и ЦСКА!
38
0
 
10
 
! Отговори
Испанец с премия преди 1 месец
Язък! Дано стигне поне за панелка в Люлин!
37
0
 
9
 
! Отговори
дъра бъра майтап преди 1 месец
това, че тук цените са като на Марс, не значи нищо!стига сте гледали в паничката на другия! гладайте собствената си ***!
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"""""Премията на испанците не стига за апартамент в Докторската градина..."""""" --------- Жилищата в Софийския квартал на Ивицата Газа много скъпи, ве?!
35
2
 
17
 
! Отговори
Shark преди 1 месец
Като не стигат за апартамент в докторската градина ще си купят къщи на Майорка. Притрябвали са им миризливите апартаменти в София и столичани в повече за съседи!
34
1
 
18
 
! Отговори
Санчо преди 1 месец
Като не стигат за София ще си купят на малдивите. Вие тях не ги мислете.
33
0
 
12
 
! Отговори
Бедняци преди 1 месец
Ама какво ги давате за пример тия бедни младежи футболисти! За да си купиш апартамент в София в определени райони, трябва да си минимум чорбаджия на платено паркинче из черноморските ни курортчета! Може и фургонче с цаца и пържени картофки да държиш за сезона, пак става. . .
32
0
 
11
 
! Отговори
До 32 преди 1 месец
Утре Левски лато купят Нико Уйлямс той къде ще живее?С мизерните си милиони няма да може и квартира във факултето да си наеме
31
1
 
8
 
! Отговори
Испанеца преди 1 месец
В Лидъла имаше игра.Познай точния резултат и спечели 5 евра.Познах.Колко малко е нужно човек да бъде щастлив.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И защо им е да си купуват апартамент в София!?! Все едно аз да си купя къща в Майорка, като работата ми е в София.
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 27 Е, ти щом не можеш да извадиш над 1 милион евро за апартамент във Виена, Париж, значи си бакотещ бачкер в някой склад за 3500-4000 заплата.
28
17
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 1 месец
Бачкер, слугувай си в склада за 3500, и трай! Засегна се как дори къща на село нямаш пари да си купиш, а? Истината боли. Смени мисленето (то се вижда каква мисъл ти тече в празната глава за задни дворове и секс със хомосексуални) и барем мръднеш мааалко напред. Ама по-скоро при тебе последният гонг е бил още в 8ми клас.
27
22
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 1 месец
Това написах и долу... В София цените на имотите са нищо особено, сравнени със западна Европа. Имах голям мерак да взимам като инвестиционен имот нещо във Виена, Париж, но тотално се отказах. Някакви кутийки по 30м2 в центъра струват над 1 милион евро. Даже 1 милион е малко вече за подобно нещо, отиват по над милион и половина... НашиОТ си няма идея кое колко струва в Европа...