Повече от половината британци се чувстват по-бедни отпреди пет години

42% от шофьори не могат да си позволят автомобилна застраховка
28 юли 2024 13:55, Петър Бойчев
86
Повече от половината британци се чувстват по-бедни отпреди пет години
Снимка БГНЕС

Повече от половината участници в проучване на общественото мнение, направено във Великобритания, казват, че се чувстват по-бедни, отколкото преди пет години, предадoха Пи Ей Медия и ДПА.

Тези, които усещат понижаване на жизнения си стандарт през този период, възлизат на 53%.

Над половината от респондентите (59%), казват, че очакват от новото правителство да въведе мерки за значително подобряване на финансовото благосъстояние на гражданите.

Проучването установява още един проблем, свързан с повишаването на цените на някои услуги в Обединеното кралство - 42% от анкетираните шофьори споделят, че вече не могат да си позволят автомобилна застраховка. Около една трета (27%) от тях заявяват, че за да покрият този разход, вече отделят по-малко средства за почивки, а 18% са започнали да правят икономии при покупката на хранителни стоки.

Анкетата е направено от маркетинговата агенция "Сенсъсуайд“ (Censuswide) през март преди парламентарните избори сред 6000 души, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Орбан отиде в украйна за да си защити унгарското население там. Нашите пр0дажници кога ще отидат за да защитят българите там? Българите там ги мобилизират и ги пращат на първа линия на фронта. Киевския нацистки режим постоянно лови българи и ги могилизира. Вече има цели населени места с българи, които са напълно обезлюдени(((
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Англия е мини държава без колонии и ресурси. Изчита полека в канала
16
1
 
5
 
! Отговори
морски преди 1 месец
Социалтуристи от Европата ще дойдат още повече през Сезон 25'
15
6
 
7
 
! Отговори
Слава Урине преди 1 месец
Урина наруши Минските съглашения и изби хиляди руснаци (вкл. и деца) от 2014 до днес не само в Донбас. Против Русия подобни агресивни терор действия са недопустими и всеки ще си понесе наказанието, което е заслужил. Затвор или вечна командировка при бандера. Ясно е, че пропагандата проми главите на много хора, но победата е V правдата!!!
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По новините казаха, че почиващите за наша сметка дезертирали укронацисти събират армия и заедно с БГ русофобите да ходят да отбиват руснаците от Часов яр, Купянск и Запорожие. Хайде бе русофоби отворки, отивайте да помагате на вашите приятели от украйна. По-малко приказки повече дела
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 16 - За съжаление, Русия и Украйна се отразяват на целия свят. Събитията в тях са свързани и с Англия, така че какво толкова те учудва......
12
5
 
11
 
! Отговори
Русия е сила и мощ преди 1 месец
Къде е БайДрън? Какво става с контранастъплението? Къде е Джо Бидона? Къде по дяволите е Бай Дрън Деменцията? Защо сегашния байдън е по-висок от предишния байдън?Русофоби вие знаете отговорите на тези въпроси... Моля ви кажете? Защо мълчите бе цръвули?
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кличко кара Ламборгини и си почива в Дубай, Тайланд, Барселона и Монако, а украинците измират като мухи на фронта. Ако им провърви да оживеят са останали без крака, ръце и т0пки.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Модераторе,какъв е тоя разписалият се за Русия и Украйна ..Айде свърши си работата
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.
8
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По полетата на Руските Донбас, Луганск, Запорожие и Харковь мирише на гниещи трупове на укронацистти и натовски наемници. Гюбрето гние и руската земя ще стане още по-плодородна.
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще свикнат, и българите не се чувстват ротшилдовци. Ама, нали се надяваме Русия да е зле! А дано, ама надали!
6
2
 
8
 
! Отговори
бг преди 1 месец
а какво да кажем ние с гайдите?
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русоробите в Сибир
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЮК се превърна в кенef ,огромни наеми,милион паунда за къща в Лондон като в същото време средната заплата е 30К годишно.Огромна престъпност.Гледах само че миналата година 40 хиляди телефона са откраднати от хора,които ги държат в ръцете си.Гадно здравеопазване ,чакаш половин година да видиш специалист.И на всичко отгоре гадно време.
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!
1
13
 
18
 
! Отговори
Операция ZOV преди 1 месец
Русия ви еебббааа ммааййкатаа бе цръвули. Ще ви банкрутира всичките. Бесовщината на нато и ес ще бъде тотално разбита. Напред до пълната победа на Русия над Zлото