Джей Ло вбесила Бен, като изложила на показ любовните им бележки

Двамата не са имали предбрачен договор
24 авг 2024 22:20, Стела Стоянова
26
Джей Ло вбесила Бен, като изложила на показ любовните им бележки
Снимка БГНЕС, архив

Разводът между Дженифър Лопес и Бен Афлек слага край не само на една от най-тъжните любовни истории, но вероятно и на един от най-необмислените брачни съюзи в Холивуд през последните години.

Американски медии разкриват, че певицата и актьорът не са имали предбрачен договор, което е голямо изключение в техните среди. Следователно всичките им приходи, печалби и активи, направени по време на брака им, са обща собственост, която подлежи на подялба при развода. И тук не става дума само за прословутото имение за 60 милиона долара, което двамата купиха миналата година с идеята да го превърнат в семеен дом за цял живот, а за още много милиони, спечелени от работата на всеки един от тях.

“Ню Йорк пост” отбелязва, че макар да са младоженци, двамата доста работят през последните две години. Носителят на “Оскар” се снима в два филма и продуцира други два. Това го нарежда сред най-високоплатените актьори за миналата година в класацията на “Форбс” с приходи от 38 млн. долара.

Булката Лопес пък не само пуска нов албум, но участва в четири филма, като два от тях и продуцира, тъй като са биографични. Благодарение на здравата ѝ работа богатството ѝ вече е около 400 млн. долара, а общото състояние на Бенифър, както медиите кръстиха звездната двойка, се оценява на 640 млн.

Очевидно предстоят здрава работа и солидни хонорари за адвокатите им как заработеното ще бъде поделено, още повече че разводът поне засега не изглежда като да е по взаимно съгласие. Молбата за него е внесена от певицата във Върховния съд на Лос Анджелис на 20 август – деня, в който с Афлек трябваше да празнуват две години от сватбата си. В нея тя посочва, че живеят разделени от 26 април, за което отдавна медиите съобщават.

До последно двамата обаче правят отчаяни опити да опровергават тези информации. Появяват се на публични места заедно. Ту свалят, ту махат венчалните си халки, което бе възприемано като знак, че се борят да спасят своя брак. Лопес отмени турнето за новия си албум с мотива, че иска да прекара повече време със семейството, но в крайна сметка прекара самотна почивка в Италия

По същото време Бен Афлек се изнася от семейното им имение и все по-често е виждан в компанията на бившата си съпруга Дженифър Гарнър и трите им деца. Даже се твърди, че тя също се опитва да помогне в отношенията му с Лопес, тъй като е наясно каква голяма любов има между двамата.

Актьорът и певицата се запознават на снимачната площадка през 2003 г. Привличането им е магнетично и след няколко месеца вече са сгодени. Даже планират сватба, но изненадващо се разделят. Всеки поема по своя път. Женят се за други хора, създават деца с тях, но изведнъж отново остават сами и преоткриват силните си чувства.

“Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива - двадесет години търпение”, каза Лопес през 2022 г., след като обяви, че се омъжва за Бен и въпреки своята слава ще приеме неговата фамилия Афлек. Още тогава обаче някои хора, дори от близкото им обкръжение, гледат скептично на този брак, тъй като двамата са прекалено различни. Докато певицата обича да е в светлината на прожекторите, да захранва социалните мрежи със свои вълнуващи снимки и преживявания, борилият се дълги години с алкохолизъм актьор не понася публичността, особено тази за личния живот. Твърди се, че това е основната причина и за първия им развален годеж преди 20 г.", пише "24 часа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от Коли
Tesla ще изтегли повече от 9 хиляди коли в САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
2
 
! Отговори
Яяяя преди 2 седмици
Правилно го съветваше Мат (Деймънд) да се не връзва с тази ***!!
21
4
 
2
 
! Отговори
Здравейте! преди 2 седмици
Роби на комунизма!Тая бих я Е бал в голямата дупара.
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това го правят психически неуравновесени жени с много ниско ниво на домашно възпитание.
19
2
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 2 седмици
ако беше ЮдеюСемит като Останалите 99% от Руски Милиардери - нямаше да смеят да го докоснат, но сега сигурно и в САЩ ще го Екстрадират!
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Айде Бен пак загуби много пари
17
2
 
3
 
! Отговори
Тexaсо до 18 преди 2 седмици
Язък за отличния месинджър.. На светлинни години от треша на Метa, Mайкpocoфт, Гyгъл, Вaйбър и всичките, от които дръпна маса потребители. Жалко.. Може би ще смъкнат програмата от магазините за приложения в Андроид и Aпстор. Войната на запада срещу Русия е на всички фронтове.
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
прости
15
5
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 2 седмици
негова си е Проблемата - да Кацнеш с Частният си Самолет във Вражестка ЕвроАтлант Франция?! а ако беше летял до Китай - имат 100ци по-убави градове от Париж - дори един Ухан - вижте му снимки в Интернет е в 24 век с Архитектура, Инфрастуртура и т.н.
14
3
 
7
 
! Отговори
Teхасо преди 2 седмици
Eвроатлантиците, спите ли? Арестуван преди 3 часа на летището в Бурже е собственикът на "дезинформационния" Telegram. Отваряйте шампанското и празнувайте! Беше ясно, че става нещо - проблемите с вписването в приложението последните дни не са били случайни! Войната на Запада срещу славянството приема все по-уродлива форма.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Стига да ива какво да покаже!
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Жалко за Бен. Де се подлъже по курввва. Че и 2 пъти.
11
8
 
3
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 2 седмици
а Бен няма ли видео как е 8 инча в нея да го пусне от своя страна?!
10
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Типична постъпва на една самовлюбена кифла, която няма връзка с реалността, а демонстрира фалшиво щастие в социалните мрежи
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимник преди 2 седмици
Мислите ми,че един мъж или жена,може Съвсем съзнателно да започне " нов живот"? Аз мисля,Че Не е възможно! Страстта, колкото и да я и а,в даден момент осъзнаването дърпа нещата на зад! Джей Ло,ще си продължи по пътя,но без Афлек! Както и той без нея! Това беше " временен съюз" без бъдеще! Напук на всички които ги познават! И във всеки от тях, Бушуват всякакви мисли!-:(Оставете ги сами да намерят " себе" си! -:) Всичко до сега беше медиен балон!! Лесно е се Загърбва Миналото! Те Нямат обща цел!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има един филм с Дженифър Лопез от 2001 "Angel Eyes". Навремето като го гледах ми се видя много красива.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Честно казано през оная работа ми е.
6
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Афлек е на 52 години и изглежда като дядо на 65 години. ДжейЛо е на 55 и изглежда много по-млада за възраста си.
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Афлек завиждал на ДжейЛо за кариерата, успехите й обичта на феновете й, също така, защото тя е много по-пополярна и харесвана от него. Той е вечно намусен, кисел, все света му е крив за нещо.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да бе баш бележките са били.На човека просто му се такова нещо по-младо.Джени беше голяма работа ама годинките се навъртяха.
3
2
 
10
 
! Отговори
Slayter преди 2 седмици
Бен трябва да пробва от нашата ракия, ще се привърже до живот. Само краставици и домати да си поръчва от женския пазар за салатката край океана.

Спонсорирани публикации