15-годишен сви автобус и го подкара из Бургас

Преди месец Д. Г. пак откраднал автобус и се разходил до центъра, мечтаел до вози хора
20 май 2009 12:32,
50
15-годишен сви автобус и го подкара из Бургас
Снимка: burgasbus.piczo.com

15-годишен подкара автобус в района на комплексите "Изгрев" и "Славейков" в Бургас, съобщиха от МВР.

При задържането си невръстният малчуган обяснил на полицаите, че е откраднал автобуса рано сутринта в 3,15 ч.

От Д. Г. са иззети три връзки ключове и 10 кочана с билети на стойност 900 лева.

Разследващите установили, че това не е първият случай на негова кражба.

На 28 април около 4,00 ч. той откраднал автобус – „Сетра“, отново с бургаска регистрация, паркиран в  к-с „Меден рудник“.

И тогава, както и сега, маршрутът на „шофьора“ бил от к-с „Меден рудник“ към Централната градска част.

Д. Г. признал още, че в детайли е запознат с механиката на автобусите и мечтата му била да стане шофьор и да вози хора.

Работата по случая продължава от МВР-Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
a 4ak da otkradna avtobusa ne ma ako si katil 6e ograbi6 konduktura akhahaahh
48
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ahaha baxti filma xahxha
47
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
не е "Зорница", а "Славейков", което си е горе долу същото, тъй като трите квартала са един до друг
46
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Вие сте абсолютно прави. Който не е от Бургас, няма как да знае какъв жилищен комплекс е "Меден рудник". *** има много малко. Основната група са в кв. "Комлука". А и какво сте се хванали с "Меден рудник". Явно не сте дочели статията. Втория автобус е каран в кварталите "Изгрев" и "Зорница", което значи че е взел автобуса някъде от там. Практически тези два квартала са на другия край на Бургас и няма как да стигне от "М. рудник" до там, без да направи ПТП. Лапето хубаво си преследва мечтите, но не мисля че начина е да нарушава закона. То в същност в нашата държава вече няма никакво значение какво спазваш, тъй като всеки си прави каквото иска и си остава ненаказан!
45
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
научи се да пишеш ! :)
44
0
 
1
 
! Отговори
Николай преди 15 години
е то и аз карам автобус, като съм на 16, но не да си го крадвам. тцтцтцтцтц фъсльо
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Smqtammm!
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Смятаааайй!
41
0
 
1
 
! Отговори
tosunbey преди 15 години
e b a ti durjavata!!!!
40
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Хе-хе-хе...докато ние се джафкаме по виртуала,15-годишните рецидивисти действат в реала:)))Браво на хлапето! Знае си правата,че е ненаказуемо за делата си докато стане пълнолетен, и лети с автобуса подобно на текста от песента на оня *** Пеню -Парис от Биг Брадър:)))
39
0
 
1
 
! Отговори
Петър Георгиев преди 15 години
Meden rudnik bil *** kvartal .DA ti e..a maikata prosta,parvo ne e kvartal a e Jilishten kompleks vtoro ima nqkolko kvadrata plosht s samozaselelise *** koito obshtinata vse oshte darji treto 90% sa si jivi balgari ima nqkakav procent turci no kajimi kade gi nqma tqh ,te sa navsqkade iz skapanata ni darjava .Abe kompleksa nabroqva nad 100 000 jiteli registrirani balgari ili turci i zabeleji ne e kvartal ili neznam si kakvo tova e kompleks i to ne malak. 4ul nedocul pishe nashiqt veche rasajdava nedei taka be baco добре че се махнах от тая идйотиокрация в Бъглар пфуу !!!!
38
0
 
1
 
! Отговори
Ариец преди 15 години
"Българското население е около 70 - 80%. Затова първо се информирай преди да пишеш. Невежа!"Абе 20-30% *** си е баш *** квартал. В моя квартал в София *** не се забелязват. Ако някой се обърка да премине с каручката, после съжалява дълго време.
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Малко повече от месец след като напусна СДС, кметът на Кюстендил Петър Паунов оглави предизборния щаб на коалиция "Лидер-Новото време". Паунов беше представен пред медиите днес от Кънчо Филипов, председател на "Лидер", която се свързва с бизнесмена Христо Ковачки.Пред "Дневник" Петър Паунов, който беше кандидат за лидер на СДС, но загуби от Мартин Димитров, каза, че основният му мотив да оглави щаба на коалицията на "Лидер" и "Новото време" е това, че "иска да работи за дясната кауза". Той уточни, че не е член на "Лидер" и ще помага за смяната на управлението в страната чрез толерантна кампания. В края на март отново пред "Дневник" Паунов заяви, че няма да участва в друга формация. "Всички очакват да отида при Христо, но това няма да се случи", каза той. След това уточни, че има предвид бизнесмена Христо Ковачки. Сред аргументите за напускане на СДС Паунов изложи несъгласие с коалицията с ДСБ, лидера й Иван Костов и "пазарлъка за квоти", който водят ръководствата на СДС и ДСБ, вместо да разговарят за политики.Петър Паунов не крие, че е бил адвокат на Ковачки. През ноември миналата година пък той и депутатът от БСП Мая Манолова бяха сред присъствалите на годишния отчет на кмета на Дупница Атанас Янев и неговите съветници Пламен Галев и Ангел Христов.
36
0
 
1
 
! Отговори
cveti преди 15 години
Май и ти си човек без работа : ) ХАХАХАХАХА
35
0
 
1
 
! Отговори
cveti преди 15 години
Като не харесваш , не чети новините тук! Но щом знаеш какво пишат, значи си редовен посетител на сайта!
34
0
 
1
 
! Отговори
22 преди 15 години
Исках да напиша до номер 30, не 28. Само знаете да плюете по форумите. Много хора без работа има май...
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тъй като лапето-отворко е рецивистче,трябва да му се удари яко конско и да го накарат да обещае,че докато не порасне и не получи свидетелство за управление на автобус, не може да прави на шофьор .
32
0
 
1
 
! Отговори
22 преди 15 години
Вие пък веднага почвате като овце да повтаряте едно и също, повлияни от тона, с който е написана статията, без да знаете кое точно как е било, и без да вземате предвид, че в днес бг всички статии са манипулативно и необективно написани! И поне 60% от тях са свързани с ***, но никъде не се споменава това!
31
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
Абе то хубаво сте се изредили да го хвалите келемето, да го насърчавате да следи мечтите си, ама не се ли замисляте какъв човек ще е след 2-3 години, като още сега си е престъпник:1.Кражба - откраднал е и то неведнъж2.Управление на МПС без необходимите права за това, при това не веднъж - рецидив - и при опасност от създаване на ПТП поради непознаване правилата на движение.3. Вторият път е зарязал автобуса, което е предпоставка за възникване на ПТП-таНай-добре е на този човек да не се разрешава да управлява МПС-та, а ду му се хвърли един здрав пердах
30
0
 
1
 
! Отговори
cveti преди 15 години
Ти много ги разбираш нещата. Ходил ли си изобщо в Меден Рудник, та пишеш глупости по форумите? Виждам, че не си запознат, затова - Меден Рудник НЕ Е *** квартал, това, че има и *** не го прави такъв. Българското население е около 70 - 80%. Затова първо се информирай преди да пишеш. Невежа!