Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт

Отвлякоха турски шофьор, полицията уби похитител
14 дек 2009 06:52,
170
Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт
Снимка: Булфото

Един човек е загинал при жестока престрелка тази нощ между полицаи и маскирани, които отвлекли турски шофьор, съобщи БГНЕС.

Иницидентът е станал на магистрала "Тракия" около полунощ, а сигналът бил подаден от отвлечения турски шофьор.

При пристигането на полицаите престъпниците започнали да стрелят, полицията отвърнала на огъня и убила единия от нападателите.

Застреляният мъж бил с маска на лице и надписи "Полиция".

Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Други трима от похитителите обаче успели да избягат.

В автомобила на грабителите “Опел” са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.

На мястото на инцидента пристигнаха министър Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, прокурор Бойко Найденов. Действията по разследването продължават съвместно с прокуратурата.

По неофициална информация има ранени полицаи. Турският шофьор не е пострадал при стрелбата.

Кървавият инцидент се е разиграл между пътен възел "Вакарел" и Мухово на магистрала Тракия".

Разследващи твърдят, че става въпрос за престъпна група, която извършва магистрални грабежи и нападения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
0
 
! Отговори
киро преди 14 години
ченгетата са виновни за всичко
129
0
 
0
 
! Отговори
до който чете :) преди 14 години
не е виновна родината - нацията ни е куца; и да тръгнат полицаите, и да не тръгнат с калашници файда от ползата никаква. всеки може да си намери калашник - по интернет за $100 (БГ производство) и като стане престрелка и няма да е само 1 убития. България си е готина, болшинството от хората са смотани. (не мое се мъчиш да целиш контейнера за *** от терасата на 8-ия етаж и да се зовеш човек - *** пример).
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво на тебе и на всички който мислят като теб прости 7мо класници защо не прочетете някоя книга история да видите преди 9 септември 1944 жандармерията как е гонила партизаните с хайки с кучета и автомати както предлагате вие и кво е станало дали са ги истребили .За съжаление някои хора се самозабравят и историята се повтаря .Снощи престъпниците са си мислили ,че ще ги хванат и пуснат после друг път вече ще знаят ,че полицайте идват с намерение да ги убият и вервайте няма да стрелят във въздуха
127
0
 
0
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 14 години
ЗА ИЗКОРЕНЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА Е НЕОБХОДИМА ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!!НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ПРАВОВА ДЪРЖАВА!ПОНЕЖЕ СЪДИИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ МАФИОТИ ОТ ГОРКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ВСЕКИ ДЕН СИ РИСКУВАТ ЖИВОТА.
126
0
 
0
 
! Отговори
до 117 преди 14 години
ами Бойко Борисов, като е "заработил" толкова много пари, защо не даде на пенсионерите поне по 100 лв за Коледа, а си прави гавра с тях
125
0
 
0
 
! Отговори
Митенцето преди 14 години
Много обичам Родината си, в която ПОЛИЦАЙ = ПРЕСТЪПНИК.
124
0
 
0
 
! Отговори
до 122 преди 14 години
Крокодила и Бойко Тиквата продават вестниците за съжаление, не професор Азарян (Бог да го прости!). Живем в Абсурдистан, а не в цивилизована държава. Така ще е ...
123
0
 
0
 
! Отговори
шоп преди 14 години
всичко з н а я т за бандитите а те навънка егати и държавата
122
0
 
0
 
! Отговори
хХх преди 14 години
Добавете моля и 6 бр. "Климент Ворошилов" с достатъчно муниции за 6 месеца кръгова отбрана. Благодаря предварително!
121
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 14 години
Вместо водещата новина да е смъртта на професор Крикор Азарян, четем за разни Крокодили
120
0
 
0
 
! Отговори
Савата преди 14 години
който е на възраст до 30 години да се маха от това блато-***
119
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
Стига сте плюли БЪЛГАРИЯ това е държавата която НИЕсами си създаваме.Когато плюеш ще живееш сред плюнки и храчки.
118
0
 
0
 
! Отговори
Макаров преди 14 години
Един човек загинал-е..ти заглавието,престъпниците не са хора.Щом вадиш оръжие срещу полицията на място трепане като бясно куче.Браво на полицията.Така е в всички нормални държави.
117
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 14 години
полицейски патрули по магистралите въоръжени с калашници нощно време това му е решението. Може да не е демократично но бандитите са по-добре екипирани и въоръжени. Тогава ще четем след кратка престрелка .... бандата за въоръжени грабежи разбита.
116
0
 
0
 
! Отговори
ИНФО, братя! преди 14 години
Цветелина Бориславова Карагьозова е българска бизнесдама, от 2001 г. основен акционер и председател на Надзорния съвет на Стопанска и инвестиционна банка АД (СИБанк). Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на Първо Главно Управление ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Цветелина Бориславова навлиза активно в бизнеса през 1992 г., когато с Бойко Борисов стават съсобственици на фирма ИПОН-2 ООД. Тя участва в различни фирми и стопански организации, между които:CSFI, Консорциум каучукова индустрия- АД, София - член на Съвета на директорите;Ай Ти Пи - България-ЕООД - собственик и управител;Интерпрайм тобако-ООД - съдружник и управител;ИПОН-2ООД - съсобственик (1992);Сириус-2-ООД съсобственик (1992);Цебра-ООД съдружник (1994);Прахайм-ООД - Червен бряг съуправител (1996);Химтекс-АД - член на Съвета на директорите (1997).На 27 март 1997 г. неизвестни лица взривяват джипа на Бориславова. Метални парчета се забиват в лицето и тялото ѝ. Тя е тежко ранена и обезобразена. Цветелина претърпява пластични операции, които ѝ връщат предишния външен вид.В началото на 2009 г. Цветелина Бориславова продава част от дела си в СИБанк на Novator Finance Bulgaria - Люксембург, собственост на исландския милиардер Тор Бьорголфсон (Thor Bjorgolfsson), като запазва 22% участие и остава председател на Надзорния съвет на банката.Инвестира в българските зимни курорти. Споделя, че е привърженик на езотеричния, духовния подход към парите, усетени през призмата на личното израстване, защото не можем да използваме като възможност за лично израстване нещо, което не сме придобили със собствени усилия и не се отнасяме към него с грижа и любов.Предполага се, че имуществото й възлиза на 155 млн. лв.Към 2009 година Цветелина Бориславова е разведена. Има две дъщери, Ралица и Веселина, от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев - син на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев.
115
0
 
0
 
! Отговори
до Мими преди 14 години
а, моето момиче не си права - има и изключения. Богатството на Бойко Борисов наплимер и Цветелина Бориславова е натрупано по изключетилно честен и почтен начин.
114
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 14 години
Всяко богатство в България през последните 20 години е натрупано по нечестен начин - от рекет и грабежи.
113
0
 
0
 
! Отговори
Не на Булгаристан преди 14 години
*** ! Маймунска държава с маймунски управляващи .Линч!
112
0
 
0
 
! Отговори
Жо преди 14 години
ДОТАМ Я ДОКАРАХМЕ, престъпници с Калашници да се разхождат на свобода от Вакарел до "Фантастико"! Какво означава "...с РЕГИСТРАЦИИ за взрив, оръжие и боеприпаси"? Къде се правят такива регистрации, защото искам да си РЕГИСТРИРАМ две Гаубици, 5 ракети земя-земя, три танка,една трансконтинентална ракета "Пършинг" и две прашки за врабчета. Да си регистрирам покупката /за пред данъчните/ и да си изтегля ДДС-то.
111
0
 
0
 
! Отговори
samodiva преди 14 години
Анонимен защо в новините няма нито ред за Киркор Азарян ?