Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт

Отвлякоха турски шофьор, полицията уби похитител
14 дек 2009 06:52,
170
Екшън на "Тракия". Отвличане, стрелба, смърт
Снимка: Булфото

Един човек е загинал при жестока престрелка тази нощ между полицаи и маскирани, които отвлекли турски шофьор, съобщи БГНЕС.

Иницидентът е станал на магистрала "Тракия" около полунощ, а сигналът бил подаден от отвлечения турски шофьор.

При пристигането на полицаите престъпниците започнали да стрелят, полицията отвърнала на огъня и убила единия от нападателите.

Застреляният мъж бил с маска на лице и надписи "Полиция".

Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Други трима от похитителите обаче успели да избягат.

В автомобила на грабителите “Опел” са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.

На мястото на инцидента пристигнаха министър Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, прокурор Бойко Найденов. Действията по разследването продължават съвместно с прокуратурата.

По неофициална информация има ранени полицаи. Турският шофьор не е пострадал при стрелбата.

Кървавият инцидент се е разиграл между пътен възел "Вакарел" и Мухово на магистрала Тракия".

Разследващи твърдят, че става въпрос за престъпна група, която извършва магистрални грабежи и нападения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Докът изпушим по цигара останалите 3-*** се шмугнаха в храстите....
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Айде сега ми кажете, кой полицай ще ме накара да спра след 19:00 часа?
108
0
 
0
 
! Отговори
853211 преди 14 години
Грабителите стреляли с автоматично оръжие по полицаи. При ответен огън е прострелян смъртоносно единият от извършителите на тежкото криминално престъпление; /предоставяме видеоматериал/Въоръжена престъпна група за грабежи по автомагистрала Тракия, е неутрализирана при специализирана полицейска операция тази нощ. Около 12.30 снощи служителите на реда са предотвратили грабеж на турски гражданин, пътувал по магистралата с Ауди Q 5. Той бил спрян от автомобил със синя лампа. Нападателите му сложили белезници, отнели му пари и вещи и го изоставили в близост до Вакарел.Докато извършвали престъпното деяние, те били засечени от служители на ОДМВР-София. Грабителите открили огън с автоматично оръжие срещу полицаите. Нанесени са сериозни поражения на патрулен автомобил. При ответния огън е прострелян смъртоносно единият от извършителите на тежкото криминално престъпление. Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Бил е с маска и бронежилетка.Съучастникът му успял да избяга и засега се укрива. Предприети са активни действия за издирването му, в които са включени екипи от различни поделения на МВР.Турският гражданин е изплашен, но в добро физическо състояние.В автомобила на грабителите Опел са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.На мястото на инцидента присъстваха министър Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, прокурор Бойко Найденов. Действията по разследването продължават съвместно с прокуратурата.
107
0
 
0
 
! Отговори
Клеветник преди 14 години
България е най-богатата страна и с най-малка престъпност. Благодарение на най-вече на изключително кадърния си Премиер, произхождащ от същите среди. Ако чуете че България е БЛАТО и ***, да знаете че това просто не е вярно. Това са долни клевети и инсинуации и заговор срещу Родината ни.
106
0
 
0
 
! Отговори
Донко преди 14 години
После да не се сърдите на чужденците, когато ни наричат и изобразяват като ***
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как ще избягат бе !?!??! Да не са се изпарили, докато се стрлят и изведнъж избягват. Тва няква пародия ли е 3ма човека да избягат от полицията?
104
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
До тези дето коментират обира на ФФ:За мен това е един вид добра новина, но много вероятно е тоя червен *** Валери НИколов сам да се е обрал..или пък негови служители да са го обрали!!! Лошото е, че сега ще си вземе до стоитнка тези 2 милиона от клиентите и работниците...
103
0
 
0
 
! Отговори
Saiman преди 14 години
i az tfa pitam zashto e bil na svoboda toq shot i celata policiq e korumpirana
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе 96, тези същите са били задържани и други път от полицията! Защо са на свобода? По-скоро трябва да си зададеш въпроса по посока на съда. Защо 20 години съда спи? Или се прави, че спи?
101
0
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Няма какво да се сърдят полицаите за негативните мнения. Това че никой не ги обича сами са си го направили. Може ли 20 години да се извършват грабежи на магистралите. Масово се шофира в нетрезво състояние и не съобразена скорост. Когато бъде спрян шофьор се вземат подкупи. Защо трябва да се инзталират камери и в задниците ни че да има контрол?
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво !!! Една добра новина ...дано продължават в същият дух!
99
0
 
0
 
! Отговори
853211 преди 14 години
Какво не ти харесва?Истината ли? И да ти харесва и да не ти харесва, пак си е истина!
98
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
язък, поне да бяха утрепали и турчина, но мен ме гложди въпроса, защо след като е известен на полицията за толкова прегрешения, престъпника все още е бил на свобода ?!
97
0
 
0
 
! Отговори
Ми-6 преди 14 години
Здравейте, ЦИРКАДЖИИ !
96
0
 
0
 
! Отговори
FUCK преди 14 години
RAZTREL ZA VSICHKI KRIMINALNO PROIAVENI-PUBLICHEN
95
0
 
0
 
! Отговори
Не спирай в България преди 14 години
Снощи полицията в България се събуди и установи че се извършват магистрални грабежи на чужди тираджии вече 20 години ...
94
0
 
0
 
! Отговори
Милко преди 14 години
много милиционери в този форум бе, пфу !
93
0
 
0
 
! Отговори
до 92 преди 14 години
да и аз мисля, че на тия некадърни синковци трябва да им се увеличат часовете по стрелба. Трябваше да очистят цялата банда, защото сега "неподкупните" съдии ще ги изкарат всичките болни и инвалиди от ТЕЛК и ще ги пуснат
92
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Някой може ли да обясни как криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие, боеприпаси и на наркотици се разхожда свободно и с оръжие в ръка!? Защо не е в затвора? Кой го е регистрирал криминално и кой го е пуснал? От там трябва да се започне! А иначе, браво на момчетата-полицаи!!! Така трябва да се действа! Иначе пак някой от приятелите на Кр.Черния вземе парите и ще пусне бандита!
91
0
 
0
 
! Отговори
недко преди 14 години
МНОГО НЕТОЧНА СТРЕЛБА ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА. ОТ 34 МИШЕНИ САМО ЕДИН ТОЧЕН ИЗТРЕЛ.