"Подписката" оттече. Големия Маргин пак вътре за 72 часа

Пак е в ареста за разпространение на дрога и побоища
14 яну 2010 14:44,
98
"Подписката" оттече. Големия Маргин пак вътре за 72 часа
Снимка: БГНЕС

Минути след като бе пуснат от съда с "подписка" по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков, Големия Маргин отново бе задържан в ареста.

72-часовата му мярка за задържане е по новото обвинение – организиране на престъпна група за разпространение на наркотици.

От прокуратурата обявиха, че групата на Маргините, която включвала още Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев, Траян Златков и Стефан Бонев – Сако, освен с дрога са се занимавали и с наказателни акции – с особена жестокост и по мъчителен начин.

На 8 януари от МВР се похвалиха, че са хванали банда от апаши, занимавала се с разпространение на наркотици в София.

Разследващите установили, че групата се ръководела от известния с изключителната си жестокост Тихомир Георгиев, вече осъждан за убийство.

Тарторът, известен с прякорите си Боксьора и Доктора, заплашвал конкурентите си. Ако „предупрежденията“ не решавали проблема, принуждавал наркопласьорите да работят за него чрез физическо насилие.

По-рано днес пред съда Голамия Маргин отрече да е разпространявал наркотици.

"Никога не съм се занимавал с дрога. Нито съм се друсал. Нито познавам такива хора, които разпространяват наркотици", отсече той.

Още по темата

"Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете, ще дойдат двама свидетели и ще ме свържете и с него?", попита съда Красимир Маринов.

Обяви още, че не познава Боби Цанков.

"Не съм го виждал, не съм разговарял с него, нито сме имали общи бизнеси", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
NFB преди 14 години
инвалидната му количка е Q7 ili BMW 5?
75
0
 
0
 
! Отговори
мургина преди 14 години
ама той е проходил завалията,нали беше доскоро в инвалидна количка и му сменяха памперсите как е станал толкова бързо?
74
0
 
0
 
! Отговори
СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ преди 14 години
КАКВО СТАНА С "НАГЛИТЕ"??ДОКАЗАТЕЛСТВАТА МАЙ НЕ ИЗДЪРЖАХА В СЪДА!!!ИЛИ ПАК СЕ ОТВОРИ ЧАДЪРЧЕТО.КОЕ ОТ ДВЕТЕ? ДАНАКОПЛАТЦИТЕ ИСКАТ ДАЗНАЯТ КОЙ РЪКОВОДИ ТЕЗИ МОМЧЕТА?????И КАК И КАКВО ТОЧНО ВЪРШАТ ТЕ??
73
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Мустафа баш на тебе ли бе човек ти се случи такова нещо.И мен *** изгониха последния пък като ходих в МВР да са оплача от следенето в интера.Викат абе чичо тебе пък кой те следи, тебе и папата те познава от какво се притесняваш.
72
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
не ви е бил платил достатъчно...,за ...
71
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
вкараха ли христо ковачки за укрити данъци в особено големи размери?Ще подгонят ли васил божков черепа?могат да вкарат някой за 72ч докато прхвърли бизнеса си на някоя друга бяла якичка и хайде всичко от начало..малките бурмички от МВР се използват за да се разчиства законно терена за друга 'чиста'мутра поемаща делата на изгорялия бушон
70
0
 
0
 
! Отговори
МУСТАФА преди 14 години
Не знам колко ще се свърже с настоящия казус, но имам клиент който е лежал четири години в предварителен арест, без да му бъде повдигнато каквото и да било обвинение и след това го изпъдили. Казали му, че е арестуван е по сигнал, а е задържан по-свидетелски показания на лице, което е с неизвестен адрес от 2 г. Към настоящия момент прокуратурата твърди, че няма достатъчно доказателства за това, че лицето е било задържано в предварителен арест. А тази демокрация как ще коментирате ?
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ОСТАВКИ НА КОКИНОВ И СИТНИЛСКИ ОАКАХА СЕ ЖЕСТОКО ВИДНО Е ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ СКЪЛЪПВАТ ОБВИНЕНИЯ.
68
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
как да го вкарат като се напикава, казват докторите, другия припадъл, но се уплашил днес и се е скрил под леглото на баба си..
67
0
 
0
 
! Отговори
Аман преди 14 години
Побъркаха ги тези Маргини ,аман.Да намерят доказателства за престъпленията на големия Маргин и да го опандизят.Не да четем до безкрай как влиза и излиза от ареста за поредното смешно дело.Хубаво им е казал Маргина: Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете? СмЕх!
66
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 14 години
Няма ли да вкарат тази *** в затвора вече?
65
0
 
0
 
! Отговори
ричи преди 14 години
Тоз клетник докога ще го размотават,горкия?
64
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
В същото време е ясно Цветанов и Борисов повече не могат да се ослушват. Време е да изкарат фактите защо МВР по времето на министри като Румен Петков и като Михаил Миков е било скандално пасивно за отвличанията. Кой поръча убийството на Пламен Куцаров? Кой разпъваше чадъра над наглите от МВР до ДАНС и обратно? В носа ли бъркаше по това време Сергей Станишев?
63
0
 
0
 
! Отговори
цецо преди 14 години
В момента в СОБТ вървели залози, научаваме, че нямало да ги изкарат да прибират продажни меверейци. Просто щели да ги уволнят. Всъщност в Отряда били недоволни, че ги вадели срещу хамстерчета. Точели се на други босове.
62
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
имало изтичане на информация от МВР, че боби е готов да свидетелства и е засегнал висши интереси на онези с белите якички , които само поръчват нещата.. ,но не си мърсят ръцете самите те..Връзката се къса и всичко започва отново..изгаря бушона, колкото и велик да се е смятал до този момент, за да се запази статуквото на големите с бели якички,вратовръзки..завършили елитни училища..червените велможи и кардиналите от Дс пак се изсмяха в лицето на овчия български народ
61
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Коката от проуратурата ей сега каза.Всичко е безспорно.А пък ний след една седмица ще викаме Какво стана бе пак ли го пуснаха?
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
a be ia ostavete horata na mira.samo se 4udiat 4engetata ot kade da si praviat to4ki za pred evro parlamenta.TAKA E.ISKAME DEMOKRACIQ A IZBRAHME ZA MINISTAR PREDSEDATEL 4ENGE.NIE SME NACIQTA SAS NAI IZKRIVENO MISLENE.VSE EDNO V AMERIKA DA SI IZBERAT BIN LADEN ZA PREZIDENT
59
0
 
0
 
! Отговори
меч преди 14 години
Айде прибирайте ги тези *** на топло завинаги, само с тях ли ще занимавате държавата и ще пилеете средства?
58
0
 
0
 
! Отговори
потресена преди 14 години
Абе злобари такива защо коментирате неща които не разбирате или само за да плюете и злобеете гледаи те си вашия живот и стига с тази злоба
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
are ostavete 4oveka na spokoistvie we. a kolkoto do KULTURISTA kakvo mu se vruzvate. tva e nekvo 17-18 godi6no pi6leme koeto si pravi palavri s vas.