"Подписката" оттече. Големия Маргин пак вътре за 72 часа

Пак е в ареста за разпространение на дрога и побоища
14 яну 2010 14:44,
98
"Подписката" оттече. Големия Маргин пак вътре за 72 часа
Снимка: БГНЕС

Минути след като бе пуснат от съда с "подписка" по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков, Големия Маргин отново бе задържан в ареста.

72-часовата му мярка за задържане е по новото обвинение – организиране на престъпна група за разпространение на наркотици.

От прокуратурата обявиха, че групата на Маргините, която включвала още Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев, Траян Златков и Стефан Бонев – Сако, освен с дрога са се занимавали и с наказателни акции – с особена жестокост и по мъчителен начин.

На 8 януари от МВР се похвалиха, че са хванали банда от апаши, занимавала се с разпространение на наркотици в София.

Разследващите установили, че групата се ръководела от известния с изключителната си жестокост Тихомир Георгиев, вече осъждан за убийство.

Тарторът, известен с прякорите си Боксьора и Доктора, заплашвал конкурентите си. Ако „предупрежденията“ не решавали проблема, принуждавал наркопласьорите да работят за него чрез физическо насилие.

По-рано днес пред съда Голамия Маргин отрече да е разпространявал наркотици.

"Никога не съм се занимавал с дрога. Нито съм се друсал. Нито познавам такива хора, които разпространяват наркотици", отсече той.

Още по темата

"Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете, ще дойдат двама свидетели и ще ме свържете и с него?", попита съда Красимир Маринов.

Обяви още, че не познава Боби Цанков.

"Не съм го виждал, не съм разговарял с него, нито сме имали общи бизнеси", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Николай преди 14 години
сега ще търсят някой много "обективен" свидетел който да си "споми" че някой се е занимавал с тероризъм, нарокатици, убийства и т.н. това е начина на действие на този Ситнилски зам-главен прокурор. Нали си спомняте как "разкри" убийците на белнейски.
35
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 14 години
ами погледни кои са прокурорите - същите при които разцъфна престъпността!!! какво очаквате всъщност от тези прокурори - ами те не са ли организаторите? след всеки утрепан "бос", мафията си намира друг без сътресения - к'во значи това - че ръководството е другаде, не са "босовете"
34
0
 
0
 
! Отговори
////// преди 14 години
Как обвиняват някой за поръчител, без да са хванали извършителя. По- тази логика могат да кажат, че аз съм го застрелял, защото не ме кефеше Боби Цанков и не рядко съм го псувал. ****и цирка! Не че Маргините са много хрисими, но къде какво стане все те на топа на устата. Те един убиец в центъра на София не можаха да хванат, но светкавично разбраха кой е вероятни поръчител... аде бе :)
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цяла България знае че не му е чиста работата, кога най-накрая той и стотиците други като него ще влязат в затвора.
32
0
 
0
 
! Отговори
arkan преди 14 години
Абе що не оставите Маргините намира и за кризата са виновни те сигурно.
31
0
 
0
 
! Отговори
До № 10 преди 14 години
пич, оправи ми настоението за цялата седмица хахахахха
30
0
 
0
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 14 години
И прокурорите могат да разиграват когато поискат, стига този комунистически слуга си е въртял синджира......Ще намерят и братчето......Р.Петков какво ли го чака сега.........дано го издадат......ще стане интересно.....
29
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
иначе нямат основание да го пазят ... затова го прибират и за най-голямата глупост
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да защитим браточките от безобразието на власта .Другари те са нашо произведение един вид синове на Партията .Тъкмо ги освободихми .И човеко-ненависният режим на Борисов пак ги тикна в панделата .Другари възможностите да крадем от ден на ден намаляват.А съдиите и те са хора искат пари.Скоро затрудненията ни ще станат явни .Така че на бунт Другари.Да бутнем реакциония режим на Борисов.Иначе ще стане лошо ДРУГАРИ.
27
0
 
0
 
! Отговори
Кольо преди 14 години
Абе ,кухи ***.Не разбрахте ли,че няма и няма да има Български съд ,който да докаже вината на тоя клоун и да го осъди след 72ч,ще е пак на свобода защото няма и няма да се намерят доказателства-дано някой го гръмне пред съдебната палата и ненамерят убиеца.
26
0
 
0
 
! Отговори
bate raiko преди 14 години
Явно това е новата тактика на родната немощна прокуратура - повдигане на ново обвинение и прибиране в ареста...Съдът "пуска" прибрания, щото просто няма как да не го пусне, при положение, че обвинението лежи върху "доказателства" тип този казал, онзи предположил, третия си мислил и т.н. ...И в крайна сметка - ето, ние си скъсваме задниците, за да ги окошарим, а лошия съд ги пуска..... Е да, ама тия моабети вървят вече само пред пияндето Бай Сандо от Горно Нанадолнище!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Пич преди 14 години
Вероятно доказателствата на прокуратурата са, че имат свидетел, който твърди, че познава човек, който е купувал наркотици от Големия Хемароид ? Приятели, да ви кажа честно съдиите не са виновни. Цялата мръсотия тръгва от прокуратурата. Не може да се повдигат такива смешни обвинения, само за да се имитира дейност.
24
0
 
0
 
! Отговори
Тялото преди 14 години
Ще си вкарат автогол в стремежа си да угодят на общественото мнение и да имат жертвено агне.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
както не веднъж съм казвал за всички простотии е виновен Костов
22
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Туй момче кога ша го пускат от ареста.Да му поръчам да свърши една работа ,пък после ша го водя да са подписва където кажат.
21
0
 
0
 
! Отговори
shumaher преди 14 години
sega da nee obvinen 4ee provalil rymqna jeleva
20
0
 
0
 
! Отговори
мимко преди 14 години
Да вкарат в килиите прокурорите заедно с велчев и каменчо ситнилски и хората ще си отдъхнат.
19
0
 
0
 
! Отговори
do ! преди 14 години
mi pochvai koi te spira
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пуснали са го защото са нямали доказателства за убийството, след това са го задържали за друго и айде нови 72 часа.
17
0
 
0
 
! Отговори
! преди 14 години
Е от такива като вас , които само знаят да пишат критики в това сайтче, ми се повръща!