"Подписката" оттече. Големия Маргин пак вътре за 72 часа

Пак е в ареста за разпространение на дрога и побоища
14 яну 2010 14:44,
98
"Подписката" оттече. Големия Маргин пак вътре за 72 часа
Снимка: БГНЕС

Минути след като бе пуснат от съда с "подписка" по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков, Големия Маргин отново бе задържан в ареста.

72-часовата му мярка за задържане е по новото обвинение – организиране на престъпна група за разпространение на наркотици.

От прокуратурата обявиха, че групата на Маргините, която включвала още Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев, Траян Златков и Стефан Бонев – Сако, освен с дрога са се занимавали и с наказателни акции – с особена жестокост и по мъчителен начин.

На 8 януари от МВР се похвалиха, че са хванали банда от апаши, занимавала се с разпространение на наркотици в София.

Разследващите установили, че групата се ръководела от известния с изключителната си жестокост Тихомир Георгиев, вече осъждан за убийство.

Тарторът, известен с прякорите си Боксьора и Доктора, заплашвал конкурентите си. Ако „предупрежденията“ не решавали проблема, принуждавал наркопласьорите да работят за него чрез физическо насилие.

По-рано днес пред съда Голамия Маргин отрече да е разпространявал наркотици.

"Никога не съм се занимавал с дрога. Нито съм се друсал. Нито познавам такива хора, които разпространяват наркотици", отсече той.

Още по темата

"Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете, ще дойдат двама свидетели и ще ме свържете и с него?", попита съда Красимир Маринов.

Обяви още, че не познава Боби Цанков.

"Не съм го виждал, не съм разговарял с него, нито сме имали общи бизнеси", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
цецо преди 14 години
И всъщност Боби Цанков бил убит, за да не може МВР да го използва за легализиране на доказателства за предишни поръчкови разстрели. Точно ровенето му в миналото на елиминирани босове е предизвикало острото прекъсване на тези опасни връзки между него и висши меверейци.
55
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
то какво стана и с братя галеви и те ли са на свобода?Е това е мутринска държава на Балканите!И в крайна сметка кой е по-виновен този дето поръчва убийствата, или онзи дето е наемен убиец?Наемния убиец може ли да е свидетел срещу поръчителя?
54
0
 
0
 
! Отговори
spartak преди 14 години
klozet
53
0
 
0
 
! Отговори
sweden преди 14 години
da stoyat po 30 godini vitre we kak vi sa tiya 72 4asa otroviha mladite viv bg we tolkova li slyapa taya dirjava zakoni li nyama te we ili gi ubiyte ili vitre po 30 godini
52
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Мен *** интересува Цецо какво ще каже?Щото той най много викаше имаме безспорни доказателства всико ще издържи пред съда.Ще видите.Още не съм чул да даде интервю по медиите.Да не са крий да излезе и да каже нещо по върпроса.
51
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
да умните мълчат, но ако нямат доказателства за убийството, то могат да заковат да докаже произхода на пароте си чрез НАП! Какво данъци е плащал през тези периоди, как се движат неговите фирми...стига да иска държавата си има средства! Друго е че не иска!
50
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 14 години
почнаха да му вадят ризите
49
0
 
0
 
! Отговори
а сега преди 14 години
Магистрати и служебни служители днес трябва да получат коледните си премии. Това реши на заседанието си Висшият съдебен съвет. Само сгафилите прокурори, съдии, слеодватели и съдебни служители, които имат наложени дисциплинарни наказания, няма да се зарадват на парите.
48
0
 
0
 
! Отговори
Кутумушу преди 14 години
Що го затривате този невинен човечец , катили ? Не виждате ли, че е едно ангелче. И братчето му горкото, не смее да се покаже, та и него несправедливо да го обвинят в нещо си. Кой знае къде горко ридае,скрито,горкото !
47
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Умните прокурори не коментират съдебни решения - това каза градският прокурор Николай Кокинов по повод днешното решение на Софийски апелативен съд - Маринов да бъде освободен от ареста, тъй като няма доказателства за подбудителство за убийството на Боби Цанков.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
започнаха да стават смешни или да го задържат и ако имат стабилни доказателства да си го държат в ареста или ако нямат нищо против нвго да го оставят човека намира и тва е
45
0
 
0
 
! Отговори
baj huj da duj преди 14 години
бах тия тъпотии -НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА БЕ *** СТАДО -ГЛУПОСТИ ЧЕТЕТЕ
44
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 14 години
утре ще освободят Цако, за да задържат Мако, който от своя страна ще натопи Дако и Бако като подбудители на глобалното затопляне, но в последния момент Кукинов ще прозре ,ще зад всичко това стои злия гений на братя Гаргини, който поради изчерпване на мерките за неотклонение ще бъдат осъдени на час и половина обществено полезен труд, а именно да боядисат мантинелата на пързалката на Ариана под зоркия поглед на Цецо Кънката който се плъзга безгрижно около тях
43
0
 
0
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Напълно съм съгласен че тва се казва демокрация.Все пак ние с татко я построихме.20 години имам си имоти и пари.Доказателства за какво да имат? Ние сме честни и вярваме в справедливия български съд.Пито платено.Вижте ся роби мои радвам се че ме подкрепяте за демокрацията която аз построих и затова ви обещавам в следващите 20 години демокрация да ви направя заплатите от 400 лева на 450.И моля да няма опашки пред офиса ми да ми се мазните с думите-Бат Пешо благодарим ти че мислиш за нас щот инак няма от кой да получим справедливост.Като цяло ненавиждам хората с мазнене и без самоуважение.А на паляка номер 34 6а кажа че довечера сам в Сан Сити и да ме посети.После ще напраим вечерна разходка до Витоша и 6а го спукаме от бои.Защото дядо казваше боя облагородява и другото е бий да те уважават.А тук е нашта страна аз съм патриот и няма начин да не спазвам тези максими.
42
0
 
0
 
! Отговори
п преди 14 години
Милиционерите или са некадърни , което не искам да повярвам или всичко това се прави нарочно????????????
41
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
Ревем, недоумяващи, защото ни правят на маймуни!! Защото даже при нещастниците от БСП/БКП не беше такава подигравката, защото сега ни се втълпява, че се работи много, старателно и продуктивно, нищо че престъпността расте всеки ден!! И ние трябва да пляскаме с уши, а кокинов и сие не са свършили за 5 пари работа!!НИКАКВА!! Нищо продуктивно и реално!!! А на всичкото отгоре са и нагли!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
Цялата тая работа ми заприлича на някакъв *** HR-ски трик да се имитира дейонст!! Някоя *** и проста HR-ка пуска постоянно обяви за работа, вика хора на интервюта, ама тъй като сега не им трябват работници, тя им казва, че не са одобрени!! Така после казва, аз имам много работа, върша много неща, имам отговорности!! Та и тея така, кокнов, велчев и другите хрантутници, дето и за 5 пари нямат свършена работа, ама все казват, че работят много!!! АМА взе да ни писва!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Ей на туй му викам аз шизофрения.Над 4 часа вчера прокурори и полицаи заседаваха в СДВР за убийствотона Цанков и в какво да бъдат обвинени Маргините и другият задържан във вторник - Стефан Бонев-Сако. В столичната полиция около 10 ч сутринта пристигнаха градският прокурор на София Николай Кокинов и заместникът му Роман Василев. След около час дойдаха Марио Стоянов, шеф на отдела за противодействие на организираната престъпност и корупцията във Върховната касационна прокуратура, Евгени Диков и Борислав Сарафов, също от ВКП, и градските прокурори Емил Галипонов и Аксиния Матося
38
0
 
0
 
! Отговори
Недоумяващ преди 14 години
Нали досега ревахте що са го пуснали бе ???Сега ревете що са го задържали.Май че повечето тука сте на щат??
37
0
 
0
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
АБЕ СТИГА С ТОЗ МАРГИН БЕ........ НАБУТАЙТЕ ГО У КАУША НАЙ ПОСЛЕ