48-годишният германец убит жестоко заради ревност

Приятелят му нанесъл фаталния удар в главата с нож
Обновена: 30 авг 2012 15:08 | 30 авг 2012 11:30,
98
48-годишният германец убит жестоко заради ревност
Снимка: Булфото

Ревност е причината за жестокото убийство на 48-годишния германец в Бургас.Тялото му беше открито с множество прободни рани на крайбрежната алея около 02.50 часа вчера.

По случая е задържан 34-годишен сънародник на убития, съобщиха от МВР. Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Тримата германци Р.Г. на 34 години, Х.Щ. на 48 години и 45-годишната С.М. наели заедно квартира в града. Те се познавали от клиника за лечение на алкохолни и други зависимости.

При идването си в Бургас Р.Г. и С.М. били „двойка”. Дни преди инцидента Х.Щ. изострил взаимоотношенията си с Р.Г. и си купил нож за самозащита. Р.Г. обаче успял незабелязано да му отнеме ножа.

Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас. Продължили да пият алкохол край морския бряг. С.М. си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами.

Още по темата
Х.Щ. влязъл в кабинка за преобличане на плажа. Р.Г. го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата.

След това побягнал към квартирата. После обаче се сетил, че е свършил парите и се върнал, за да вземе кредитната карта на Х.Щ.

Според обясненията му в нея били преведени и неговите средства за почивката.

Видял, че раненият успял да изпълзи от кабинката до крайбрежната алея. Тогава за пореден път нанесъл удар с ножа по главата на 48-годишния си сънародник. Взел двата му портфейла.

След това настигнал приятелката им и двамата се прибрали в квартирата. От картата изтеглил 700 лв., а портфейлите на убития изхвърлил в кош за отпадъци, без да вземе банкнотите от тях.

34-годишният германец е задържан за срок от 72 часа. Предстои искане на постоянна мярка „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да прочетете dw.de/dw/article/0,,15805416,00.html вместо само да се джавкате в тоя форум след писанията нa dnes.bg Чак когато всички разберем кой е врага, спрем да се делим на селяни/граждани и т.н. можем да направим нещо за себе си.
77
1
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 11 години
\"48-годишният германец убит жестоко заради ревност\".... защото българските "тъмни балкански субекти" въобще не са ревниви!!!
76
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
българското черноморие стана свърталище на най-големите западни *** ...вече тук българин не може да почива...
75
1
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
м.даааа..тъпо нещо е мъжът на моменти..ревност..хм..и що бе? днес си ти ..след време ще е друг ..никой не е застрахован че ще е до живот с някого..и сега какво..ще си изгние по занданите..а можеше да си пие пиенето с някое маце сега
74
0
 
4
 
! Отговори
stiv преди 11 години
до 55 СТАЛИН е Осетинец
73
4
 
15
 
! Отговори
К7 преди 11 години
В Бг идват само социално слаби чужденци и супер *** алкохолици!За това предпочитам Туркей.Там няма чалга,мутри и пияндури.
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не е много ясно кой кого е ревнувал... май, Х.Щ. си падал по в Г.З. ...
71
1
 
19
 
! Отговори
ДЕнди преди 11 години
Алкохол Пари и К*рви - смъртоносна комбинация!
70
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Братята роми са се погрижили за тези банкноти"Що, пенсионерите работили цял живот за "майка" България, и изхвърлени на старини да гният гладни на улицата престанаха ли да ровят по кофите в Бургас?
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Портфейлите на убития изхвърлил в кош за отпадъци, без да вземе банкнотите от тях.Братята роми са се погрижили за тези банкноти
68
1
 
88
 
! Отговори
дф преди 11 години
Тия дето псуваха България и Българите заради този случай сега да се извинят
67
4
 
25
 
! Отговори
Хахо преди 11 години
Да , бе както вчера плюха Бургасдидас, сега със същата стръвнина плюят немската нация, пу,пу,пу... Станала някаква безумна драма. Всякаш нашите не се колят и те. Вчера бургазлии бяха криви днес швабите. Нема угодия
66
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до там води алкохола менте, който обилно се лее по морето.
65
4
 
7
 
! Отговори
селянин преди 11 години
А те и нашите се трепят със същата жестокост навънка.Във Франция имаше двама изявени убийци ,които бяха дупкали Борилски ли беше кака се казваше даже повечко дупки му бяха направили на момчето.И телефончето му бяха откраднали ей така за разнообразие.
64
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...настигнал ПРИЯТЕЛКАТА им и двамата се прибрали в квартирата". Значи третият е жена. Нейсе, да живее бг туризма и да привлича още такива изискани гости на страната ни.
63
1
 
13
 
! Отговори
до 72 преди 11 години
Приятелю, виж какво пише "Тримата германци Р.Г. на 34 години, Х.Щ. на 48 години и 45-годишната С.М." тоест С.М. е била жена а другите двама мъже.
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До член на БСПВсъщност члена на БСБ е един сплескан Член. Доста усилие е положил в сплесканата си глава да повтаря като мантра една реплика от месеци наред.
61
1
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Как разбра че е хомосексуална, май четеш между редовете ?
60
1
 
18
 
! Отговори
Baceto преди 11 години
Относно алкохолния туризъм-колкото и да не го харесваме, за съжаление в тази насока сме се развили, и би било много лошо за икономиката ако се опитаме да обърнем развоя. Ясно кои клиенти са ни таргет групата, спрем ли ще ги загубим и тях и туризма ни ще страда, с него и икономиката, и хората които са заети в този сектор. По-добре да идват да се изпонапиват. Пак казвам...виждал съм много по-лошо, много по-на запад. Във Вегас и Ню Орлеанс свинщината е на друго ниво. Тук си е спокойно.
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До член на БСПА как всъщност си успял да я прочетеш е въпросът?!