Явор Бахаров открит да лежи на булевард в Бургас, заспал там след парти

Минувач подал сигнал на тел.112 за безпомощен мъж по тениска и слипове
15 юли 2024 18:43, Анисия Иванова
135
Явор Бахаров открит да лежи на булевард в Бургас, заспал там след парти
Снимка: БГНЕС, архив

Актьорът Явор Бахаров е открит да лежи на земята край централния  булевард "Демокрация" в Бургас в събота. Извикан е екип на Спешна помощ в Бургас, за да помогне на актьора, той обаче е отказал и сам си е тръгнал.

Случаят е от събота сутринта, когато минувач е подал сигнал на тел.112 за безпомощен мъж по тениска и слипове, който лежи на земята. На място веднага пристигнала линейка, а екипът разпознал звездата от телевизионния сериал "Съни бийч".

Проверена му е била личната карта, но Бахаров отказал преглед. Той твърдял, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на парти.

"На вилата съм вече, в почивка съм", каза Бахаров пред "24 часа".

Това не е първият случай, в които името на талантливия актьор се замесва в подобни ситуации. През 2020 г. Бахаров се сдоби с условна присъда, след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта и под въздействието на наркотици.

След този инцидент актьорът имаше още няколко сблъсъка с пътна полиция, припомнят запознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: БургасЯвор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
4
 
! Отговори
Шегата настрана преди 1 месец
Преди доста години, може би преди 14-15 г. една съседка беше излязла през зимата малко преди да съмне и отивайки към трамвайната спирка на пл."Славейков" (София) видяла млад мъж с брада, облечен с яке, късо до под кръст и чисто гол от кръста надолу, обут в боти. Вървял си съвсем спокойно без да го е грижа, че на площада има и други минувачи. Не знам дали е бил някой психар или случаят е съвсем друг.
96
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предпочитам хора, които пият и се друсат, НО си вършат работата като хората, пред такива, които НЕ пият и НЕ друсат, но единственото, с което могат да се похвалят в професионалния си живот е, че НЕ пият и НЕ се друсат. Първите хем са професионалисти, хем са забавни, а вторите хем не разбират от работата си, хем са с големи претенции и то не защото са стойностни като работници/служители, а просто НЕ пият и НЕ друсат. Последните са полезни само за себе си, но не и за обществото. Мен какво ме грее?
95
2
 
6
 
! Отговори
По слипове ли? преди 1 месец
Къде са му панталоните? Забравил ги е на партито? Или в квартирата на някоя мома? Или докато е бил заспал до степен "в безпомощно състояние", някой случайно минаващ бртЧед е преценил, че Яворовите панталони ще му стоят добре и си ги е приватизирал?
94
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И не ме разбирайте погрешно с коментарите ми по-долу. Бахаров не ми е никакъв и не го защитавам. Боря се срещу тесногръдието в България като съм наясно, че няма да го преборя. И все пак ми е забавно да се гъбаркам с хора, които не са постигнали почти нищо в живота си, но са големи критици на такива, които все пак са постигнали нещо... :) ... заслужавате си някой да се гъбарка с вас хахаха
93
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Стилиян - Че кой те кара да му подражаваш? Някой да ти е казал да правиш това, което прави Бахаров? Ако си актьор, подражавай му. Добър е, няма лошо да му подражаваш в професионалната сфера, а за пиенето си зависи от теб. Ако не си актьор, тогава не разбирам коментара ти. Някой да ти е казал, че трябва да си като Бахаров или като Лили Иванова? Защо реши, че трябва да подражаваш на известните хора? Кой каза, че известните трябва да са пример за подражание? Медиите? Защо ги слушаш?
92
2
 
4
 
! Отговори
Стилиян преди 1 месец
Пример за подражание. Браво. И певци и актьори все едни и същи
91
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато отивам на театър или гледам филм не ме интересува дали актьорът пие или се друса по принцип. Интересува ме да си свърши работата като хората. По същия начин ако отида в общината Х не ме интересува дали служителката миналата вечер се е напила, а ме интересува да е адекватна и да ми свърши работа. Не ме интересува и колко от вас коментиращите в момента сте пияни. Интересува ме доколко коментарите ви имат някаква стойност. Вас защо ви интересува дали Бахаров се е напил? Роднини ли сте му?
90
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пияници съдят Бахаров за това, че се е напил хахаха ... Когато изиграете толкова успешно всичките роли на Бахаров в театъра и телевизията, тогава можете да го съдите за пиянските му изяви. Дотогава ми звучите така, сякаш му завиждате и злобеете. И не просто ми звучите така, а съм убеден, че е така. Повечето от вас и на малкия пръст не можете да му се качите. Най-много на сре_дния! Това, което той е направил за България чрез ролите си, повечето от вас и за 5 живота няма да постигнете!!!
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На плажа не беше ли по-удобно?
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До пияница мистик - А случайно да се сети за това, че той може да е клецал някоя? Или за хетеросексуални отношения не ти минава през ум, поради разни лични твои причини?
87
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен "Надрусан наркоман" - Дори и така да е има повече талант от теб, по-известен е от теб, има повече пари от теб и като ти гледам коментара е доста по-интелигентен от теб. Завиждай му и злобей. Друго не ти остава... Всъщност ти остава, да помислиш за собствената си съдба и за това, как да я подобриш така, че да не си толкова злобен, но се съмнявам, че имаш капацитета да го осъзнаеш. Успех!!!
86
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надрусан наркоман
85
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой знае колко знайни и незнайни герои са се напили по същия начин в събота вечерта. Да, Бахаров е известен и си плаща заради известността, но за какво точно го съдите? Пиейки вреди на себе си, а не на вас т.е. не виждам причина да го критикувате. Вие колко пъти сте ходили на театър? Ако е по-малко от напиванията на Бахаров, значи трябва да се замислите за собствената си стойност и интелект, а не за тази на актьора. Той е човек на изкуството т.е. има нужда от по-силни емоции чат-пат. Това е...
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз веднъж заспах по *** в морската градина.Сутринта нямах *** и си казах по бургаски .Въй мен май са *** таковали
83
0
 
0
 
! Отговори
СУФ преди 1 месец
Ама може ли такива работи?!?
82
1
 
7
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Кой не е бил пиян или в това положение ? Стига сте тормозили човека,нека си живее живота както иска ! Вие пък кои сте ? Нали мога да ви видя порното и да кажа какво гледате ?! Така че ,трайте !
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интелигенцията на България!
80
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Талантливо момче, но алкохолът не прощава на никого! Жалко!
79
0
 
10
 
! Отговори
Истината е... преди 1 месец
Ако не промени начина си на живот е пътник...
78
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ни занимават с този наркоман.