Скандал с паспорти хвърля сянка върху номинацията ни за ЕК

"Политико" се позовава на евродепутата Никола Минчев от ПП-ДБ
10 сеп 2024 14:01, Елка Василева
158
Скандал с паспорти хвърля сянка върху номинацията ни за ЕК
Снимка: архив, БГНЕС

Скандалът с издаване на български паспорти срещу пари преди шест години може да постави под въпрос кандидатурата на Екатерина Захариева за еврокомисар, съобщава "Политико".

Още по темата
"Предвид факта, че сред приоритетите на Фон дер Лайен е върховенството на закона, обвиненията хвърлят сянка върху кандидатурата на Захариева", заявява пред изданието българският евродепутат Никола Минчев от ПП-ДБ и либералната група "Обнови Европа", чийто кандидат Юлиян Попов бе отхвърлен.

"Политико" цитира също изданието "Юрактив", според което бивш служител на отдела за миграция обвинил Захариева, че докато е била правосъден министър в периода 2015-2017 г., е участвала в схема за предоставяне на гражданство срещу заплащане, предаде БНР.

Самата Захариева отрече обвиненията и за нея нямаше последици.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от ЕС
Не дали, а кога: САЩ изоставя Европа, независимо кой ще е президент
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 дни
До ...!....Анонимни Плювалници говорят за авторитета на Захариева??? Малки сте , и ще си останете жалки анонимници ------////------ Захариева я знам още от Строителното министерство, където по стечение на обстоятелствата се подвизавах и аз и беше една екстравагантно обличаща се *** с физиономия на кукумявка. Говоря за средата на 90-те. Впоследствие на няколко пъти стана ясно, че бъкел не отбира от история, въпреки, че е уж юрист. Но въпреки това Боко я назначи за външен министър.
149
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Всички във властта на България са компрометирани, там няма един честен, достоен родолюбец, не случайно сме на това дередже.
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Асен Василев осъден за Кражби от 2 държави какъв е
147
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Никола Минчев и Иво Христов накиснаха Захариева защото са некадърници и само могат да плюят по България.
146
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Свързана е с незаконно строителство на подпорна стена. Очилатото лице на мафията.
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
При условие,че асистент-гинеколог (кака си Урсула) води парада на Европата, не се учудвам вече на нищо
144
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Асен Василев осъден за Кражби в две държави какъв е
143
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Асен Василев осъден за Кражби и престъпления какъв е
142
1
 
10
 
! Отговори
срамота преди 6 дни
Кухата ле.йка Катя може да е министър на всичко ,експерт ,шеф на комисия и дори председател на българското НС.Онова недоразумение от варненските села Рая ,вече го доказа.Както и другите от птичарника на Тиквата като ,Деси Дуловската ,Теменужката ,Николинка Златоградска и дори тези , които Тиквата събираше по паркинги и бензиностанции.
141
1
 
6
 
! Отговори
ха-ха преди 6 дни
До Ха ха ха, Верно ли е "изключителна личност" бре ,гербарски?И какво и е изключителното на тази бяла перната птица тип "калинка"?Образование ,интелект ,постижения?Тази подсмърча като селска даскалица и бръщолеви празни приказки като ясновидка от сливенските села...То друго и не се очаква от подобна твар...
140
7
 
1
 
! Отговори
...! преди 6 дни
Анонимни Плювалници говорят за авторитета на Захариева??? Малки сте , и ще си останете жалки анонимници! Жената е личност, а в Империята на Zлото , такива не се уважават!
139
1
 
5
 
! Отговори
срамота преди 6 дни
По -добре посланик в Оссрайна ,че там миризмата на Ненчев Мокета вече се носи над Киев.Тази простовата женица има едно единствено качество:винаги се хили зад очилата, фъфли без да казва нищо и поне веднъж на 2 изречения споменава "г-н Борисов".Напълно достатъчно да бъде "експерт на ГЕП".
138
3
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 6 дни
...за Копейките лъжата спирачен път няма ! Жената е изключителна личност! Това е Европейската Комисия! И най-малки подозрения да има , ще я спрат ! Това не е Империята на Zлото, където не е важно колко си крал, важното е да си лоялен на Диктатора !
137
2
 
8
 
! Отговори
уточнение преди 6 дни
Че тя самата Екатерина Захаросаната е подвижен скандал.Корупцията е нейна родна сестра.От посолството ни в Берлин до строежа на хотела-птичарник край Созопол , от всякъде мирише на корупция и откраднати десетки милиони от тази глуповата ,постоянно ъъкаща и безпричинно нахилена гербаджийска крадла.Полуграмотната Катя беше министър на всичко, от което си няма и понятие.Една от многото пернати от кокошарника на Тиквуня.
136
6
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 6 дни
...Копейките са уникални ! Захариева била "виновна "? Голямото вигрантско преселение започна , когато Радев , Бойко Рашков и Дременджиев превърнаха държавата в разграден двор! И това цеше напълно умишлено , за да ни стопират за Шенген! Е , и Пуделът да понесе някоя пачка!
135
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не случайно се говореше за незаконната подпорна стена на съпругът и. Те са си семейство калинки, гонещи от власта далаверата. Вече ни омръзна да гледаме какви хора се слагат на високи постове.
134
0
 
16
 
! Отговори
А кога ще има преди 6 дни
скандал заради поголовното приемане на бежанци в Западна Европа? и заради това, че ни задължават да ги пропускаме през границите си и да ги регистрираме, за да могат после да ни ги върнат?
133
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ДО 124 И КАКВИ СА ТЕЗИ РАЗКРИТИЯ ЧУДО 124 ОСВЕН ЧЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОНОСИ ДРУГО НЯМАААААА МИНЧЕВ И ХАЗАРТА ИЗБРАНИ С ГЛАСОВЕТЕ НА АЛА БАЛАТА ЗЛОБАРИ ОЧЕРНЯТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАМ СИ ПОЛУЧАВАТЕ МИЛИОНИТЕ НЕЗАСЛУЖЕНИ ЗНАЕТЕ РИ ОТ БЪЛГАРИЯ
132
4
 
12
 
! Отговори
въпроси преди 6 дни
Как ли е сега госпожата? Сигурно реве. А Бойко е още като ударен по главата. Умът му не може да го побере... Нищо, тя, съдбата си знае работата. По най-неочакван начин те кара да се чувстваш така, както онези, на които си разсипал живота. Сълзи на безсилие. Както казват хората - да видиш какво е.
131
4
 
11
 
! Отговори
така е ! преди 6 дни
Като ти отхвърлят кандидата НЕМОЖАЧ започваш да плюеш одобрения кандидат от другата партия !Завистта, злобата и простотията ходи по ШАРЛАТАНИТЕ !Тези болести са перманентни за тях ако че се тъпчат с пици с кристали...СЛАВА КОКАИНА !