Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки

Още един човек е в неизвестност, съобщи Калин Стоянов
28 юли 2024 08:51, Петър Бойчев
167
Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки
Снимка БГНЕС

В близост до входа на склада за фойерверки в Елин Пелин се вижда тяло, което ще бъде изнесено. Това заяви служебният министър Калин Стоянов за взривовете в склада за фойерверки в Елин Пелин.

По думите му още един човек остава в неизвестност. „Най-вероятно той се е намира в помещението, от което са започнали взривовете“, допълни той. Военни ще извозят невзривената пиротехника от склада в Елин Пелин на безопасно място

Вече трето денонощие сме свидетели на продължаващите гърмежи. „Вчера специализиран отряд за борба с тероризма влезе тежко оборудван влезе в склада, от който всички изпитвахме страх – този, който не се взриви. Вътре в него има много стока – високо технологични изделия. Следва да направим всичко възможно да не предизвикаме взрив. Колегите обезопасиха терена. Стените му са здрави, спазени са всички изисквания при строежа. Беше компрометирана само и единствено входната врата”, коментира Стоянов.

Днес ще се вземе решение за започване на първоначален оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: складтрупЕлин Пелин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
1
 
! Отговори
СОБСТВЕНИКА преди 1 месец
СИГУРНО Е ЩЯЛ ДА ПРОДАВА ПОНЕ 100 Г. ФОЕРВЕРКИ-АМА НЕ
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От топлофикация, инкасатора
138
0
 
1
 
! Отговори
Васил преди 1 месец
И сега откъде ще намерим пиратки за стадиона.
137
0
 
1
 
! Отговори
Радой преди 1 месец
Ще измислят много работи но това си е било разграден двор
136
0
 
2
 
! Отговори
Смех на кубченца! преди 1 месец
И пак от СОБТ вадят въглените от огъня. Добре, че ги има тези мъже. Очевидно няма кой друг в държавата с подобно оборудване. Нищо на тема бедствия и аварии.
135
4
 
17
 
! Отговори
29 годишният избягал преди 1 месец
Избягал е през дупка под оградата!!! От къде е знаел за тази дупка? Влизал ли е преди през тази дупка? Склада добре ли е охраняван щом е имало дупка през която да влизат крадци? Крадци способни да предизвикат пожар за да прикрият следите от кражбата!!!
134
1
 
27
 
! Отговори
записите от камерите преди 1 месец
К. Стоянов каза, че на територията на складовете имало сериозно видеонаблюдение, но... сървърите със записите също били в един от тях.Възможна ли е такава глупост или умишлено крият записите.
133
5
 
14
 
! Отговори
Емо преди 1 месец
Бре, тоз труп къде беше досега, че дроновете и хелкоптерите не го видяха?
132
2
 
16
 
! Отговори
доста нахален преди 1 месец
ВЪПРОС А защо някой трябва да умре за да извлачи труп?!!!! Може би и ти си нахалник като милионерите, та смяташ, че големите печалби са за теб, а кога закъсаш нещо, държавата ти е длъжна и то с нашите пари!
131
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да попитаме г-н министър от колко време пожарникар и касоджия служба КОС не са влизали в този склад или фабрика за фоеверки? И ако са влизали изглежда са пили само кафе и собственикът давал ли е спонсорство на МВР? местното РПУ.
130
2
 
11
 
! Отговори
Nightshark GTA 5 преди 1 месец
Тези пустинни котки от китайския GTA 5 ли ги взехте
129
3
 
23
 
! Отговори
Милиционери преди 1 месец
По ТВ и интернет гърмят гръцки трагедии, държавата изкарала СОБТ да търси труповете. Дето са два на брой. Това е някакво много зле скалъпено милиционерско мероприятие. Ама много е зле, казвам ви. Мисля че целта е да се снеме вниманието от депутатите, които излизат във ваканция.
128
3
 
26
 
! Отговори
Отговорност преди 1 месец
Коя държавна институция е носела постоянната отговорност за постоянната сигурност на тези постоянно под риск "складове" или каквото са там?
127
5
 
23
 
! Отговори
Хайде сега сериозно преди 1 месец
Сигурни ли сме, че банкянския дон Корлеоне не е замесен по някакъв начин?
126
6
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 месец
По време на Ковид 19 , Италианската Армия извозваше трупове без да се плаши . БГ Армията се плаши от Пиратки .Каква е тази Държава , та горкия труп ще го изядат Мухите без да се плашат , Нашите Полицаи , Войници , Антитерористи , ГДБОП , Прокурори са Много Страхливи ? Трябва да влязат Агитки на Левски ЦСКА да погребат децата .Събираме се ?
125
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде стига глупости,евтини китайски фойерверки най вероятно повечето от тях без сертификати за качество и произход ни се представят като"високо технологични изделия"
124
6
 
22
 
! Отговори
Човешка намеса преди 1 месец
Някой от умpeлите си е запалил цигарката до пиратките и е станала белята. Сигурно е било сина на шефчето. Нали в България синовете на богаташите са богопомазани.
123
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен=== Странна загадка е това доцентско семейство! Той бърка разни животозастрашаващи смеси,щерката също е в бизнеса,майката хленчи във фейса,а братчедката тръгнала парички да проси! Като нямат застраховка живот,нямат ли спестени пари от "смъртните радости",с които са се занимавали?! А и откога олимпиадите са платени? Да се погрижи китайския милионер на смърт! На колко от местните хора съсипаха живота от ужаса,които преживяха?! На тях кой ще плати за доктори,лекарства,лечение???
122
2
 
25
 
! Отговори
Цех от Гипскартон преди 1 месец
Няма ли по важни неща в държавата от един гръмнал цех.
121
3
 
34
 
! Отговори
ядрен физик преди 1 месец
Това е нищо, сега руските ядрени реактори в АЕЦ ще работят с американско гориво(уран)...............това е игра с огъня......................да работиш с уран не е като да продаваш домати на пазара.............една малка вариация с изотопния състав на урана и може да стане голяма беля......................дано не стане белята.................и дано съм лош пророк!!!Бог да пази България с тия политици и управляващи!!!